Kurs & Klasser

Nettkurs

3 trinn til et bedre liv

3 steg til et bedre liv med Camillo Løken

- Fra motgang til medgang. Lær livets spilleregler slik at du kan spille på lag med de universelle lovene. Med Camillo Løken


Manifester et magisk lv

Manifester et magisk liv med Iisa Persen

Nøkkelen til reell transformasjon gjennom kjærlighetsenergien. Skape et liv der du lever i kjærlighet innenfra og ut. Med Iisa Persen


Bli kvitt selv-sabotøren

Bli kvitt selvsabotøren med Marit Reitan

11 steg til å fjerne din indre sabotør. I "Bli kvitt sabotøren" vil Marit Reitan ta deg gjennom 11 dyptgående livstemaer slik at du kan totalt forvandle din indre sabotør og ikke lengre tillate den å styre livet ditt.


Skap ditt ultimate Jeg

Skal ditt ultimate jeg kurs

Hent frem ditt beste potensiale - kvitt deg med gammel bagasje. En dyp indre reise hvor destinasjonen er ditt ultimate jeg. En reise gjennom de 7 chakra. Kurs med Marit Reitan.


Skap fredelige familiebånd

Skap fredelige familiebånd fra hjertet kurs

Hvordan åpne opp for en nærere og dypere relasjon til dig selv og barn du har kjært slik at du kan skape sterke familiebånd for livet. Kurs med Gitte Winter Graugaard,


klasser på nett

Aktiver din selvkjærlighet

aktiver din selvkjærlighet

 I denne klassen deler Jannecke Øinæs med deg personlige verktøy, oppdagelser og erkjennelser som hjalp henne ut av depresjon og inn i sin kraft.   


Meditasjoner

Guidede meditasjoner

En samling av guidede meditasjonene  med Jannecke Øinæs for å hjelpe deg å skape en dypere kontakt med sjelen din og finne ditt indre anker slik at du kan gå ut i verden og skinne det unike lyset du er.


Guidede meditasjoner

En pakke av guidede meditasjoner med Ragnhild Hannoschøck Vea for å gi deg ro, både i kroppen og sinnet. Åpne deg selv opp til en dypere innsikt i den du er og alt du er i stand til å skape. Meditasjonene er laget for å guide deg til en sterke kobling med deg selv, både fysisk i kroppen og til din sjel.


Nedlastbare håndbøker

Styrk din selvlkjærlighet

Håndbok for å styrke selvkjærligjeten

I denne nedlastbare håndboken laget av Jannecke Øinæs, vil du finne øvelser og verktøy som du kan bruke i prosessen for å styrke din selvkjærlighet. Øvelsene, innsiktene og refleksjonene er basert på Janneckes egen reise i å aktivere sin egen kjærlighet, og er skapt i håp om at øvelsene også kan gjøre en stor forskjell for deg.  

Våkn opp til din sjelsoppgave

Arbeidsbok Våkn opp til din selvkjærlighet

I denne nedlastbare arbeidsboken, laget av Jannecke Øinæs, vil du finne øvelser som vil hjelpe deg å komme nærmere din sjelsoppgave. Innholdet er basert på Janneckes egen reise gjennom en 15 år lang søken etter sitt livsformål, og består av øvelser hun selv gjorde samt innsikter som endret hennes liv.


Nysgjerrig på våre engelske kurs og klasser

engelske kurs