Anne Buran Øyen
kurslogo til Anne

8 steg til livet du elsker å leve!

8 moduls nettkurs med Anne B. Øyen

Hva enn vi planter i vårt underbevisste sinn og nærer med repetisjon og følelse, vil en dag bli realitet.

- Earl Nightingale


Lengter du etter noe mer i livet, men føler deg usikker på hva det er? Du opplever kanskje en konstant følelse av utilfredshet og søker etter mer mening og glede. Kanskje du har en drøm eller et stort mål, men føler deg fastlåst og usikker på veien videre. Til tross for gjentatte forsøk på å gjøre endringer, har du opplevd at du stadig setter hindringer for deg selv. Det kan også være at du mangler tro på egne evner og potensial, og holder deg tilbake av frykt for å skinne i ditt eget lys.

element

De fleste mennesker lever omstendighetsbasert. Det betyr at de ser på omstendighetene for å avgjøre hva de kan ha, være, gjøre og gi. De ser på bankkontoen, kalenderen, økonomien, utdannelsen, alder, hva andre mener og hva de selv har fått til tidligere, og så bruker de det til å avgjøre mulighetene som de har fremover. Problemet med dette, er at de bare blir gående i den samme loopen, år etter år. Livet endrer kanskje litt farge og form, men i prinsippet så er det det samme livet, år etter år.

I dette kurset lærer du å leve visjonsdrevet, veiledet av sjelen din. Når du gjør det, så trenger du aldri å be omstendighetene om lov til å gjøre det du ønsker å gjøre, være den du ønsker å være, skape det du ønsker å skape og gi det du ønsker å gi. 

Livet kan forvandles fullstendig, fra ett sett med resultater, til et helt annet sett med resultater, som du ville ELSKE å ha i livet ditt.

Tre inn i den største versjonen av deg selv!

Se for deg at du:

 • Våkner hver morgen med dyp glede og takknemlighet til livet og denne nye dagen.
 • Aldri trenger å be bankkontoen eller kalenderen om lov til å gjøre det du ønsker å gjøre.
 • Har en oppskrift for hvordan du skaper resultater som du elsker, og som du har med deg for RESTEN AV LIVET.
 • Hver eneste dag vokser i kjærlighet, rikdom, vitalitet og kreativitet mens du inspirerer mennesker rundt deg til det samme.
mockup Anne B Øyen

Med Anne som din veileder gjennom dette kurset, vil du lære;

 • Å leve ut fra din ekte, indre kraft og følge sjelens vei.
 • Å forbinde deg dypere til deg selv og dine egne drømmer, så du kan føle at du alltid er på riktig vei.
 • Hvordan du skaper en bevisst visjon og lever et inspirerende, visjonsdrevet liv med glede og dyp mening.
 • Hvordan du overkommer blokkeringer og selvsabotasje på vei mot en drøm, så du alltid kan bevege deg fremover i selvsikkerhet.

  Anne vil gi deg verktøy for å endre negative tanker som ikke tjener deg lenger, så du kan være din egen beste venn og heiagjeng.

  Kurset gir deg en konkret og sikker oppskrift for hvordan du realiserer drømmer og mål, som du har med deg resten av livet, der du alltid kan skape økt finansiell frihet, mere fritid, bedre helse, dypere relasjoner, mer kreativitet, mening og gøy i ditt arbeid og virke.


  Fortsett å komme tilbake til deg selv. Du er den du har ventet på.

  - Byron Katie

  Hva kurset gir deg

  8 moduler

  Kues med Anne B Øyen

  I kurset går du gjennom tre faser og åtte moduler som hver er ett steg nærmere et liv du elsker å leve! 

  Øvelser

  øvelser på kurs med Anne

  Til hver modul følger det egne øvelser som hjelper deg med å implementere verktøyene som du lærer for livet ditt, fordi det er da du virkelig begynner å se resultater.

  oppgaver til kurs med Anne

  Nedlastbare oppgaver

  Sammen med øvelsene får du også oppgaver som du kan laste ned. 

  nedlastbare meditasjoner kurs med Anne

  Nedlastbare meditasjoner

  Til hver av de tre fasene i kurset er det en dedikert, nedlastbar meditasjon. Disse meditasjonene kommer både med og uten musikk slik at du selv kan velge det du foretrekker.

  8 steg til livet du elsker å leve!

  1.

  Oppdage drømmen

  I denne modulen vil du oppdage de fantastiske drømmene som du bærer på, så du kan leve ut en enda større versjon av deg selv.

  Grunnen til at dette steget er så viktig for deg, er fordi ingen drøm kan komme i oppfyllelse hvis den ikke blir drømt. Uansett om du har en tydelig drøm, eller du ikke vet akkurat hva du drømmer om, så vet jeg at du bærer på en drøm om å leve ut den aller største versjonen av deg selv og alt du er i stand til å være. 

  I denne modulen skal vi utforske drømmene dine og skape en krystallklar visjon for livet ditt, i alle områdene.

  2.

  Øke følelsen av å fortjene drømmen

  I denne modulen lærer du å øke din følelse av å fortjene alt godt, så du kan motta mye mer av alt det gode i livet. 

  Resultatene som du har i livet ditt i dag, springer ut fra din programmerte ide om hvor mye rikdom, kjærlighet, suksess, velvære, glede og frihet du fortjener å ha. Når vi beveger oss over vår egen programmerte innspilling, så begynner vi med å selvsabotere, hvis vi ikke har de rette verktøyene. 

  Du kan ikke prestere over ditt eget selvbilde, men du kan løfte selvbildet ditt! Det lærer du i denne modulen.

  3.

  Drepe tanketroll og danne nye mønstre

  Frykt og begrensende tanker holder de aller fleste mennesker igjen fra å gå for det livet som de virkelig ønsker seg. 

  I denne modulen lærer du å bli venn med din egen frykt, så du kan bruke den til å hjelpe deg fremover i stedet for å holde deg tilbake.

  Du lærer også om de grunnleggende typer frykt som vi mennesker har, så du kan gjenkjenne frykten når den kommer, og bevege deg selvsikkert fremover i enhver situasjon.

  4.

  Aktivere loven om å motta

  Alle ønsker et rikt liv, men knapphetstankegang og frykt for mangel blokkerer de aller fleste mennesker fra å oppleve rikdom.

  Rikdom betyr ikke bare penger, men det ekskluderer ikke penger, som er byttemiddelet som vi mennesker har valgt for å bytte til oss muligheter og frihet. Det mest naturlige i verden er å leve i frihet og flyt.

  I denne modulen lærer du hvordan du setter deg i harmoni med universets usynlige lover for å tiltrekke deg ubegrenset rikdom i livet ditt.

  5.

  Perspektiv og tilgivelse

  I denne modulen lærer du om din mentale superkraft “perspektiv”, og hvordan du kan bruke denne evnen på et geni-nivå så du kan leve et liv som du elsker å leve.

  Du vil også lære de 5 stegene til tilgivelse, som hjelper deg med å heale gamle sår og fjerne gamle blokkeringer, så du kan bevege deg fremover i livet med letthet og økt styrke og kraft.

  6.

  Intuisjonen - ditt indre navigeringsverktøy

  Ofte får jeg spørsmål fra mennesker som er i villrede om hvilke steg de skal ta på vei mot drømmen. Da minner jeg dem på at de har alle svarene i seg selv.

  Vi har alle perfekt intuisjon, men de aller færreste har lært seg å lytte til intuisjonen og å bruke den som et navigeringsverktøy på vei mot et større liv. 

  I denne modulen lærer du hvorfor intuisjonen er helt avgjørende når du skal gå for en drøm, og hvordan du bruker denne fantastiske evnen som du har for å tiltrekke deg det du ønsker i livet.

  7.

  støttestrukturer

  Når det nærmer seg slutten av programmet, så vil du få konkrete tips til hvordan du skaper gode støttestrukturer i livet ditt, så du kan fortsette fremover mot visjonen din.

  I denne modulen lærer du også hvordan du bruker nederlagene som springbrett for å skyte fart fremover der du tidligere kanskje har blitt motløs og tatt et steg tilbake.

  8.

  Den største gaven

  Det er fantastisk å realisere en drøm. Enda mer fantastisk, er den du blir i prosessen. Oppdagelsen av at du er større enn du trodde, og at du har et mye større potensial i deg enn du var klar over.

  I den siste modulen lærer du å sette fart videre fremover ved å finne skjulte gaver og skatter som ligger langs veien din.

  Livet er et felt av ubegrensede muligheter.

  - Deepak Chopra

  Dette sier tidligere kursdeltagere

  Dette kurset er uten sammenligning det mest menneskevennlige kurs jeg har gått på i mitt nå 80 år lange liv! 

  Kitte Stolt Gummerus

  Kurset kan absolutt anbefales til den som ønsker å gjøre noe med styringen av det positive tankemønster. Ta kontroll på tanken.

  Ivån Cato

  Det har vært spennende, lærerikt og utrolig virkningsfullt å følge dette kurset i prosessen med å manifestere mitt nye liv. Anbefales!!

  Marianne B.

  Tre inn i DEN STØRSTE VERSJONEN av deg selv - ett hjertevarmt kurs! Med rolig og godt forklart alt sammen. Hva ville du ønsket? Jeg anbefaler kurset!

  Ann Eli

  Jeg vil så inderlig anbefale dette kurset uansett hvor du er i livet. Du blir kjent med deg selv på en ny måte, og kurset gir deg verdifulle verktøy du vil bruke i livets alle fasetter. Anne er en nydelig formidler. Så takknemlig for at jeg fikk være med.

  Kari

  Disse åtte ukene har bidratt til at kunnskap og sannheter har blitt integrert på et mye dypere nivå. 


  Kurset har forbedret troen på meg selv og tilliten til at jeg kan manifestere det livet jeg ønsker på alle nivåer, eller det som vil være til det beste for både meg og andre. Videre har kurset gitt meg tilgang til strukturer, øvelser og en type støtte som jeg anser som avgjørende viktig for å lykkes med å sette mine planer ut i livet. Kurset har tatt meg fra stillstand til bevegelse mot realisering av drømmer og mål.


  Beslutningen om å delta på dette kurset har for meg vært særdeles riktig og viktig.

  Jeg er så glad for at jeg bestemte meg for å delta og så takknemlig for kurset og nivået.

  Eygunn Bardal

  kurslogo til Anne
  • 8 moduler med Anne
  • Øvelser til hver modul
  • Nedlastbare meditasjoner
  • Tilgang i et helt år!

  5.900,- inkl mva

  Én betaling


  3.100,- inkl mva

  DELBETALING OVER 2 MND.

  Totalt 6.200,- inkl mva

  Er du medlem i Wisdom From North medlemskap? 
  Da får du 25% avslag på kurset. Finn koden under "Member Benefits" inne i medlemskapsportalen. 

  Har du en avslagskode? Bruk koden på kassesiden etter å ha klikket på kjøpsknappen over.
  Lim inn koden der det står; Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din.

  Etter at kjøpet ditt er behandlet, vil du få tilsendt en bekreftelses på e-post med ditt brukernavn.  Du logger da inn til kursportalen med passordet du opprettet da du kjøpte. Dersom du allerede har hatt eller har et av våre andre norske kurs, så logger du deg inn med samme brukernavn og passord ved kjøp. Når du melder deg på, vil også Anne sitt team få tilgang til din kontaktinfo slik at de kan følge deg opp underveis i kurset. 

  Vår utfordring er å utnytte kraften inni oss og gå videre, selv midt i frykt og smerte.

  - Mary Morrissey

  Din kurslærer - Anne B. Øyen

  Anne B Øyen

  Anne brenner for at du skal kunne leve ut ditt potensial, realisere drømmene dine og følge hjertet ditt og sjelen din. De siste 7 årene har hun hjulpet tusenvis av mennesker med akkurat det, gjennom webinarer, eventer og coachingprogrammer.

  I mange år jobbet Anne som danser og koreograf før hun 30 år gammel endret karriere. Etter 8 år som energi- og miljøingeniør ville sjelen hennes igjen ta henne i en ny retning. Det var skummelt og forvirrende.

  I en søkende periode kom hun over et system for forvandling, og i løpet av kort tid hadde hun løftet alle områder i livet sitt til et nytt nivå!

  I 2017 startet hun Neste Nivå og begynte å undervise systemet som hadde forvandlet hennes liv så radikalt, fordi hun ønsket å formidle denne enkle, effektive og livsforvandlende oppskriften til så mange mennesker som mulig. Siden da har hun hjulpet tusenvis av kvinner og menn i hele Norge og Sverige, i alle aldre, til å oppnå nye høyder av mening og glede i livene sine. 

  Du kan leve det livet du drømmer om med de rette verktøyene som hjelper deg å overkomme blokkeringer så du kan være den du er ment å være. Jeg tror på deg! - Anne B. Øyen

  element

  Hva andre sier om Anne

  Marita Andreassen

  Jeg har erfart hvordan det er å jobbe mot et mål, og komme i mål på en mye bedre måte enn jeg ville klart uten dette programmet. Til tross for helseutfordringer, begrenset tid og andres meninger, holdt jeg fokuset mitt, og brukte teknikkene og tankesettet jeg har lært i Neste Nivå. Jeg gikk Inka Trail til Maccu Picchu, og ikke bare fullførte, men hadde en fantastisk tur og opplevelse!

  Margrethe Sagevik

  Anne er fantastisk dyktig og inspirerende. Hun lever som hun lærer, og er på den måte en stor inspirator i seg selv. Anne formidler kunnskap som mange kan ha hørt i andre sammenhenger. Men, det er nettopp sammenhengen, konteksten Anne leverer disse verktøyene ut fra, som gjør at det traff ekstra godt hos meg. Jeg elsker hennes enkle og jordnære måte å formidle et spirituelt budskap, koblet til kvantefysikk og universets lover på.

  Pauline Gjems

  Kursene til Anne har hjulpet meg med å få nye innsikter på mange sider ved livet. Jeg skrev opp konkret hvilke egenskaper jeg ønsket meg fra en kjæreste og for et snaut år siden møtte jeg en fantastisk mann som jeg er i ferd med å utvikle et sterkere og sterkere forhold til. Under en opprydding forleden kom jeg over arket som jeg hadde skrevet ned mine ønsker på og på hvert eneste punkt kunne jeg hake av på stemte med min kjæreste. Det føles fantastisk å få oppleve et så godt forhold. 

  Jeg kan anbefale kursene til Anne på det sterkeste. Enten man møter opp med et konkret problem man gjerne vil ha hjelp med, eller om man bare har lyst til å vokse som menneske, så er det mye å lære her.

  Lena Sveen

  Anne snakket rett til hjertet mitt, det var det som førte meg til Neste Nivå Programmet. Det er et fantastisk og proft opplegg, og det er trygt å ha en mal og noen som veileder underveis. Jeg opplever en positivitet og omsorg hvor alle blir SETT. Selv har jeg tatt megasteg i denne perioden og det er mye bedre å være Lena i dag! Jeg føler meg modig og tar stadig nye steg i riktig retning. Nå handler jeg istedenfor å vente passivt på meningen med livet. Jeg vil være med å skape det!

  Spørsmål & Svar

  Hvordan er kurset lagt opp

  Ved påmelding får du umiddelbart tilgang til kursportalen. Her finner du en velkomsthilsen fra Anne samt tilgang til alle modulene.

  Modulene består av forhåndsinnspilte videoleksjoner samt lydøvelser og pdf'r med øvelser. Du kan ta kurset i ditt eget tempo i løpet av ett år.     

  Hvor mye tid kreves?

  Om du bruker 1,5 - 2 timer i uken, vil du få optimalt utbytte. Du kan også velge å gjøre øvelsene flere ganger om du vil gå dypere. Du har tilgang i et helt år så du kan se når det passer deg.

  Må jeg ha noen forkunnskaper?

  Nei, du trenger ikke å ha noen forkunnskaper.

  Hvor lenge har jeg tilgang?

  Du har tilgang til kurset med alle moduler og øvelser i et helt år. Dette gir deg muligheten til å ta kurset i ditt eget tempo.

  Hva om jeg ikke er fornøyd?

  Om du av en eller annen grunn må kansellere kjøpet, så har du 14 dagers angrerett fra og med kjøpsdato. Send oss da en e-post til team@wfn.no. Vi refunderer gjerne bestillingen din, bortsett fra bank gebyr, så lenge du gir oss beskjed innen 14 dager fra kjøpsdato til ovennevnte e-post adresse.

  Se forøvrig Vilkår og Betingelser som du finner her.

  JANNECKES ANBEFALING

  Jannecke Øinæs - Wisdom From North

  Jeg har lenge beundret Anne og hennes engasjerende tilnærming til personlig vekst. Fra sidelinjen har jeg bemerket meg hvordan hun har transformert menneskers liv gjennom sin coaching og metode. Anne har en tyngde over seg som vekker tillit og hennes masterklasse i medlemskapet vårt som handler om tilgivelse, er også en av våre mest populære klasser. Dette inspirerte meg til å ta samarbeidet videre med Anne med et ønske om at våre følgere skulle få oppleve samme endring som Anne sine følgere har gjort. Det er med stolthet vi presenterer dette kurset som jeg personlig mener burde vært skolepensum!

  Jeg unner enhver å følge sine drømmer og leve et liv de elsker å leve, og gjennom dette kurset, tror jeg på at det bli en realitet for deg. 

  Velkommen skal du være!

  Hjertelig hilsen 

  Jannecke Øinæs

  - Skaper av Wisdom From North

  >