Wisdom From North

Wisdom From North Medlemskap

wisdom from north medlemskap

Oppdag din indre kraft, slik at du kan aktivere din livsoppgave og navigere din spirituelle oppvåkning med letthet, mens du velger selvkjærlighet som din følgesvenn hver eneste dag.

Wisdom From North

Wisdom From North Medlemskap

wisdom from north medlemskap

Oppdag din indre kraft, slik at du kan aktivere din livsoppgave og navigere din spirituelle oppvåkning med letthet, mens du velger selvkjærlighet som din følgesvenn hver eneste dag.

Er dette deg?

 • Tviler du stadig på deg selv og lurer på om du virkelig kan stole på din indre stemme?
 • Forvirret over hva din livsoppgave er og sliter med å finne mening i hverdagen?
 • Føler du deg ensom i din spirituelle søken og mangler en krets som forstår hva du virkelig søker etter?
 • Ikke komfortabel i din egen kropp, og føler deg litt fremmedgjort fra denne verden?
 • Har du allerede gjort mye arbeid med deg selv, men ingenting ser ut til å fungere?
 • Føler du deg overveldet av de mange spirituelle retningene, og finner ikke din vei gjennom det hele?
 • Føler du at du står fast i livet, og ender opp med å overtenke i stedet for å skape det livet du egentlig drømmer om?
 • Føler du at du er på feil sted, i feil jobb, eller lengter du etter et forhold som virkelig får deg til å føle deg hjemme?
 • Sliter du med å tro på deg selv, og føler ikke at du er verdig alle de gode tingene i livet, som overflod, kjærlighet og frihet?

Jeg har vært der selv og vi i Wisdom From North forstår så inderlig godt disse følelsene, men vi er her for å hjelpe deg.

Se for deg å få klarhet i din livsoppgave, slik at du kan leve med hensikt og retning hver eneste dag.

Se for deg å ha konkrete verktøy til hvordan å elske deg selv mer, slik at du kan gå for dine drømmer og skape alt det vakre du brenner inne med

Se for deg du våkner om morgenen full av iver etter å starte en dag, fylt med overflod, mening og dyp tilfredsstillelse

Jannecke Øinæs Wisdom From North

Jeg har selv vært der... 

Hei, jeg er Jannecke og etter å ha opplevd en mørk periode hvor drømmen om en karriere som musikalartist ble knust, begynte jeg en oppvåkning som førte meg inn i studier av metafysikk, åndelighet og mindfulness. Denne reisen åpnet opp en ny verden for meg, hvor jeg endelig følte meg hjemme og oppdaget at kraften jeg søkte var inni meg hele tiden. Etter å ha intervjuet transformasjonslærere fra hele verden, fant jeg endelig en dypere mening med livet mitt og bestemte meg for å hjelpe andre med å finne sin indre kraft og livsoppgave. Denne transformasjonen har brakt meg til å drive mitt eget selskap og føle en dyp mening i det jeg gjør, og jeg deler nå mine verktøy, teknikker og visdom med andre gjennom medlemskapet mitt.

Det er så mye mer i deg enn det du selv er klar over! Dine gaver og din unikhet er det verden trenger akkurat nå. Det finnes alltid en metode og teknikk for å heale det du opplever som mest vanskelig akkurat nå. Når du utvider bevisstheten din, våkner du til livets magi og mysterier. Ved å ta denne kraftfulle reisen, lever du endelig livet du er ment for å leve.

i vårt medlemskap hjelper vi deg aktivere din selvkjærlighet og indre kraft slik at du kan skape det livet du innerst inne vet du er ment for å leve!

Et liv fylt med glede, autentisitet og mening.

Et liv der du skinner ditt indre lys og deler dine unike gaver med verden.

dette er hvordan:

 • Eksklusive masterklasser med anerkjente coacher og lærere.
  Hver måned får du en masterklasse med en av våre håndplukkede coacher og lærere som guider deg i temaer som hjelper deg transformere ditt liv. Masterklassene er spesialdesignet for våre medlemmer. Dette gir deg en unik og dyptgående læringsopplevelse.
 • Få direkte støtte fra lærerne. Hver måned får du mulighet til å få svar på dine brennende personlige spørsmål fra månedens lærer, uten ekstra kostnad. Vanligvis koster én til én coaching eller kanalisering flere tusen kroner, men med vårt medlemskap kan du få verdifulle innsikter og veiledning kostnadsfritt. Dra nytte av denne unike muligheten til å få direkte svar fra erfarne coacher og lærere!
 • LIVE sesjoner med Jannecke. Opplev kraften av LIVE sesjoner hvor du samhandler direkte med Jannecke og kan stille spørsmål. Her utvider du din spirituelle forståelse, vokser som menneske, og får støtte i din indre spirituelle reise.
 • Opplev en dypere indre ro gjennom LIVE meditasjoner. Bli med på live meditasjoner der vi sammen senker stressnivået fra hverdagen og hever vår vibrasjon. Enten du aldri har meditert før, eller er erfaren, er disse øktene skreddersydd for å støtte deg i din meditative reise.
 • Lei av reklame på meditasjoner på YouTube? Få tilgang til over 60 unike meditasjoner uten bråkete reklamer guidet av våre erfarne lærere. Utforsk et bredt spekter av temaer og finn alltid en meditasjon som passer perfekt for deg, uansett hvor du er i livet akkurat nå og hva du trenger.
 • Umiddelbar tilgang: Som medlem får du øyeblikkelig tilgang til alle våre masterklasser, meditasjoner og tidligere sesjoner med Jannecke. Du trenger ikke vente - begynn din reise mot spirituell vekst med en gang.
 • Eksklusive rabatter og medlemsfordeler: Som medlem får du redusert pris på alle våre lengre nettkurs og events som vi tilbyr utenom medlemskapet. Dette gjør det enklere og mer kostnadseffektivt å dykke dypere inn i temaer som interesserer deg.

Etter å ha vært syk og utenfor arbeidslivet i årevis, fant jeg ved hjelp av Wisdom From North Medlemskap veien tilbake til meg selv.

Eirin Samuelsen

Medlemskapet er spesielt designet for å gi deg universell visdom og spirituell veiledning som du kan anvende i hverdagen, for å vekke ditt uendelige potensiale!

Vi er ofte flinke til å ta vare på vår fysiske kropp på treningsstudioer, men det er den indre reisen som vil gjøre den største forskjellen.

Jannecke Øinæs

bakgrunn

Medlemskapet er spesielt designet for å gi deg universell visdom og spirituell veiledning som du kan anvende i hverdagen, for å vekke ditt uendelige potensiale!

Vi er ofte flinke til å ta vare på vår fysiske kropp på treningsstudioer, men det er den indre reisen som vil gjøre den største forskjellen.

Jannecke Øinæs

Klasser med de beste spirituelle lærerne i vår tid

I medlemskapet har vi håndplukket coacher og lærere som selv har total-transformert sine liv. I medlemskapet deler de hemmelighetene til sin transformasjon og oppskriften på hvordan du kan skape det magiske livet som ligger der og venter på deg. Kan de så kan du!

Våre lærere og coacher kommer fra hele verden! Vi har internasjonale anerkjente lærere som Dr. Eben Alexander, Aaron Abke, Anja Steensig, Sita PK, Dr Sue Morter.  Alle engelske klasser har norsk undertekst. For oversikt over alle klassene, som du har umiddelbar tilgang til som medlem, klikk her >> 

Klasser med norsk tale

Vi er også stolte over våre norske lærere, og for deg som liker å lære på norsk, får du som medlem umiddelbar tilgang til rene norske klasser med lærere som: Kathrine Aspaas, Kristin Flood, Tonje Hoff, Fay Skandsen, Marit Reitan, Anne B Øyen med flere.

Jeg er så glad for at jeg tok steget. Det har gitt meg så mye! Mer enn jeg kunne håpe på! Virkelig livsendrende!

Monica Gusdal

Jeg er så glad for at jeg tok steget. Det har gitt meg så mye! Mer enn jeg kunne håpe på! Virkelig livsendrende!

Monica Gusdal

Du trenger ikke møte veggen for å våkne opp. Gjennom den spirituelle reisen, kan du møte deg selv med kjærlighet og unngå at sjelen må banke hardere og hardere for å få din oppmerksomhet.

Jannecke Øinæs

Hos oss finner du ditt spirituelle netflix

På min 20 år lange reisen, brukte jeg utallige timer på nettet, søkende etter de beste teknikkene, praksisene, meditasjonene og spirituelle undervisningene. Dette ble både tidkrevende og kostbart.

Derfor har jeg samlet alt på ett sted i vårt medlemskap. Her finner du alt du trenger uten å måtte bruke endeløse timer på nett, søkende "der ute" etter kvalitetsundervisning. Ved å samle alt hos oss, sparer du både tid og penger, og får tilgang til nøye utvalgte ressurser som støtter din spirituelle reise.

medlemskap som bonus

Vår nordstjerne

favikon stjernen

Vi tror ikke på én vei eller en “skole”, ettersom vi alle er individer som trenger forskjellige ting. I Medlemskapet introduseres du til et bredt spekter av perspektiver slik at du oppdager hva som fungerer for deg, og finner tilbake til din unike essens. 

Hos oss finner du din nordstjerne. 

Et internasjonalt medlemskap

I vår globale verden, er vi nærmere hverandre enn noen gang. Hos oss finner du likesinnede medlemmer fra hele verden. Samtidig er våre aller fleste medlemmer norske og på samme reise som deg. 

I vår lukkede facebook grupper kan du velge mellom å være med i vår engelske gruppe eller vår norske. 

Alle våre klasser og videoer har norsk undertekst og i dagens AI-verden kan du enkelt selv oversette alt til norsk. Vi viser deg hvordan.

Fasene i den spirituelle reisen

Wisdom From North medlemskap er designet for å møte deg uansett i hvilke fase du er i.

phases

Hva medlemmene våre sier

Er veldig glad for at jeg ga Wisdom From North en sjanse; var bitte litt i tvil først da jeg "har vært ute en vinternatt før" når det gjelder selvutvikling – men det har altså vist seg at det er veldig mye fint og livstransformerende her!

Marianne B.

Miriam Susanna Myhra

Før skjulte jeg meg selv og dempet mitt lys, jeg var så redd for andres meninger. Nå har jeg funnet min livsoppgave og nå er jeg leder for kvinnegrupper med en stor lidenskap for søsterskap. I fjor kunne jeg aldri ha forestilt meg å starte "SoulsisterMiriam"! Jeg har endelig trådt inn i mitt lys og sagt JA til min sjels kall ❤ Tusen takk fra bunnen av mitt hjerte!

Miriam Susanna Myhra

Marit Lehmann

Muligheten til å bli med i Wisdom from North Medlemskap kom på et perfekt tidspunkt i livet mitt da jeg virkelig trengte å føle at jeg ikke er alene. For meg er de mest verdifulle de svært inspirerende masterklassene og muligheten til å stille personlige spørsmål til lærerne.

Jeg beundrer Janneckes dype visdom, kunnskap og hvordan hun skaper et så vakkert rom for medlemmene.

Jeg kan virkelig anbefale å bli medlem til alle som er interessert i et trygt og hjertevarmt fellesskap.

Marit Lehmann

Catherine Desiree Simmack

Å søke alene er hardt. Det er vanskelig. Det er nesten umulig å prosessere all kunnskap alene. Medlemskapet i Wisdom from North gir meg muligheten til å reflektere over de forskjellige temaene sammen med andre. Det lar meg vokse på så mange måter. Det er med Wisdom from North-medlemskapet jeg har hatt de største aha-opplevelsene.

Jeg har lært kraften av meditasjon. Jeg finner mitt indre lys. Og jeg elsker det. Dette er IKKE skolegang. Det er LIVET. På en kjærlig måte akseptere meg selv med alle mine feil. På en kjærlig måte akseptere andre og deres feil. Sammen med resten av gruppen kan vi snakke og lære sammen. Takk for alt arbeidet du gjør for å gjøre oss til bedre sjeler, Jannecke!

Catherine Desiree Simmack

Unn Helen Børvind

Jeg tror at Jannecke er veiledet av universet, og gir oss akkurat det vi trenger på vår spirituelle vei og for vår selvutvikling. Da jeg valgte å bli medlem av Wisdom From North, var det som en gave til meg selv, hvor jeg kan utforske den spirituelle siden av livet og utvikle meg som person. Dette var en handling av  ren selvkjærlighet. Når jeg er i denne portalen, har jeg selvkjærlighetstid!

Takk, Jannecke ❤

Unn Helen Børvind

Jeg har virkelig været glad for mit medlemsskab i Wisdom From North. Der er sådan et engagement og stor stor menneskevarme. Tak for jeres store medmenneskelighed. Tak for det smukke medlemsskab og for den vigtige indsats i Den Globale Opvågning, som I er ild og hjertesjæle for.

Kirsten Pedersen (dansk medlem)

snøkrystall

Lag din egen spirituelle praksis med våre guidede meditasjoner

Meditasjoner i medlemskapet

Jeg har personlig håndplukket de dyktigste og mest anerkjente lærerne for å gi deg verktøyene, visdommen og teknikkene slik at du kan skape det livet du drømmer om.

Jannecke Øinæs

En av hemmelighetene til endring og transformasjon er å ha en kontinuerlig praksis. Akkurat som at vi trener muskler på SATS, trenger vi å trene våre indre muskler for å oppnå vekst og balanse.

Derfor har vi satt sammen et omfattende bibliotek med over 60 guidede meditasjoner og øvelser, slik at du kan skape din egen spirituelle praksis og på den måten skape livet du drømmer om

Det beste av alt er at du ikke trenger å ha meditert en eneste dag tidligere. Len deg tilbake og la deg veilede av våre erfarne lærere, inkludert Jannecke og Ragnhild Hannoschøck Vea, gjennom et bredt spekter av temaer som selvkjærlighet, overflod, indre ro og spirituell vekst.

Med et så variert utvalg finner du meditasjoner som passer perfekt til dine spesifikke behov og situasjoner, enten du ønsker å styrke selvfølelsen, få hjelp fra engler eller våre galatiske venner, forbedre relasjoner, tiltrekke deg sin sjelevenn eller åpne for mer finansiell flyt.

Ved å bruke disse meditasjonene regelmessig, forankrer du positive intensjoner og energier i ditt daglige liv. 

Det er her magien skjer!

Jeg har personlig håndplukket de dyktigste og mest anerkjente lærerne for å gi deg verktøyene, visdommen og teknikkene slik at du kan skape det livet du drømmer om.

Jannecke Øinæs

Channeling dragons Masterklasse med Jack Morrigan

Denne månedens masterklasse

I denne eksklusive masterklassen utforsker vi kanalisert visdom fra den Grønne dragen av hjertet; Bal'thae'zar, kanalisert av vår anerkjente lærer, Jack Morrigan.

Jack Morrigan, grunnleggeren av My Rising Rose, gjennomgikk livsendrende spirituelle opplevelser som forvandlet hans liv fra invalidiserende angst og depresjon til dyp tilfredsstillelse og glede.

Alt inkludert!

 • +50 masterklasser
 • Ny fremhevet masterklasse hver måned
 • Spørsmål & Svar sesjon med månedens lærer
 • LIVE sesjoner med Jannecke
 • +60 meditasjoner på både norsk og engelsk
 • LIVE meditasjoner
 • Medlemsfordeler
 • Fellesskap i lukket Facebook gruppe

Månedlig

Ingen binding.

NOK 490,- /måned


Halvt år

432,- /mnd faktureres hvert halvår*

NOK 2590,- / halvår

(spar 350,-)

Årlig

Kun 408,- /mnd faktureres hvert år*

NOK 4900,- /årlig
(spar 980,-)

Når du tegner et månedlig abonnement, kan du slappe av og nyte fordelene ved medlemskapet ditt, vel vitende om at betalingen blir håndtert automatisk hver måned. Det beste av alt er at du kan fortsette så lenge du ønsker, og avslutte når som helst dersom dine behov endrer seg..

*Med et halvårs- eller årsabonnement får du 14 dagers refusjonsrett. Er du ikke fornøyd, send oss en e-post innen 14 dager for refusjon, minus Stripe-gebyr. Refusjon er ikke mulig etter denne perioden.

*Ditt abonnement fornyes automatisk etter henholdsvis seks måneder eller ett år. Hvis du ikke vil fortsette, kan du si opp før fornyelsesdatoen via Min Profil i medlemskapsportalen.

Du har tilgang til alt innhold så lenge du er medlem.

bakgrunn

Når du tegner et månedlig abonnement, kan du slappe av og nyte fordelene ved medlemskapet ditt, vel vitende om at betalingen blir håndtert automatisk hver måned. Det beste av alt er at du kan fortsette så lenge du ønsker, og avslutte når som helst dersom dine behov endrer seg..

*Med et halvårs- eller årsabonnement får du 14 dagers refusjonsrett. Er du ikke fornøyd, send oss en e-post innen 14 dager for refusjon, minus Stripe-gebyr. Refusjon er ikke mulig etter denne perioden.

*Ditt abonnement fornyes automatisk etter henholdsvis seks måneder eller ett år. Hvis du ikke vil fortsette, kan du si opp før fornyelsesdatoen via Min Profil i medlemskapsportalen.

Du har tilgang til alt innhold så lenge du er medlem.

>