Aktiver din selvkjærlighet

+ nedlastbar selvkjærlighets-håndbok og meditasjoner

Selvkjærlighet er kjernen i KJÆRLIGHET. Alt starter med selvkjærlighet, og ingenting ville noen gang ha blitt skapt, hvis det ikke var for at skaperen elsket seg selv.

Selvkjærlighet er et tema jeg brenner aller mest for. Mangel på egenkjærlighet er grunnen til at mange mennesker lider og hvorfor jeg selv slet i årevis.

I denne klassen deler jeg med deg personlige verktøy, oppdagelser og erkjennelser som hjalp meg ut av depresjon og inn i min kraft.  Klassen er ment å veilede deg til å aktivere din selvkjærlighet. Visste du at du er født med 100% selvkjærlighet? Det handler om å gjenoppdage hvem du faktisk er og begynne å leve etter denne nye sannheten.

Klassen er ment å gi deg innsikt og perspektiver som kan endre hvordan du ser på deg selv, slik at du kan begynne å innse hvilket fantastisk menneske du virkelig er.

Som en bonus vil du også motta en nedlastbar håndbok med kraftfulle øvelser og verktøy som du kan fortsette å praktisere i prosessen med å styrke og aktivere din selvkjærlighet.

I denne klassen vil du...

Lære å aktivere selvkjærlighet slik at du kan åpne opp for en større opplevelse av selvrespekt, selvverdi og selvfølelse.

Lære konkrete verktøy som du kan begynne å praktisere allerede i dag, slik at du kan ta mer av din egen kraft tilbake og lettere kan overvinne selvsabotasje som gjerne hindrer oss i følge våre drømmer.

Få tilgang til en nedlastbar selvkjærlighets-håndbok med øvelser som du kan praktisere igjen og igjen, slik at du konkret vet hvordan du skal gå til verks for å endre ditt selvbilde og styrke ditt forhold til deg selv.

klasse om selvkjærlighet

Bonus

Motta to nedlastbare meditasjoner. I den ene meditasjonen guider jeg deg til å møte ditt indre barn, slik at du kan komme i en dypere kontakt med deg selv. I  den andre meditasjonen, lærer du å se deg selv som like verdifull som mennesker du ser opp til, slik at du kan gi slipp på negativ sammenligning.

indre barn
stopp sammenligning

Du får umiddelbar tilgang til denne klassen ved kjøp, og har tilgang i ett helt år. Selvkjærlighets-håndboken er en pdf som du kan lastes ned og printe ut. Du kan også laste ned de to meditasjonene. Pris er 970,- inkl mva

>