header image

Wisdom From North Nett-kurs med Marit Reitan

Hent frem ditt beste potensiale

- kvitt deg med gammel bagasje

Gjennom dette kurset gir Marit muligheter til vekst i eget univers. De syv ulike modulene er sammensatt av gode innledninger med forklaringer og øvelser som gir styrke og vekst, men også sårbarhet. Refleksjoner over eget liv og egen vekst. Som Marit sier "Det er aldri for sent å skaffe seg en lykkelig barndom". Livet kan være fantastisk hvis en evner å se det gode og ta lærdom av det som ikke har vært så godt og finne gode veier til endring.

-Eva Jeanette Kristiansen

En transformering, ett ny deg!  

  • Går du med en følelse av å ikke være “bra nok”?
  • Er du nysgjerrig på hvorfor du “står fast”?
  • Hadde det vært godt å kunne kvitte deg med gammel bagasje som har “gått ut på dato”?
  • Er du stadig er sliten og føler du mangler energi?
  • Kan du til tider kjenner du sliter med følelsene dine, selvtilliten eller din egen selvrespekt?

Se for deg en gjennomgripende storrengjøring innvendig, hvor du kvitter deg med begrensninger og fyller deg med nye muligheter, ny energi og nye sannheter om deg selv! 

Jo mer vi har tillit til universet og oss selv, desto mer kan vi motta.

- Marit Reitan

Står du fast? 

Går du konstant rundt med en følelse av å stå fast, være på feil sted, ikke få brukt deg selv på den måten du selv vil?

Har dine antagelser og holdninger i forhold til deg selv og livet bragt deg det du innerst inne ønsker deg, eller sitter du igjen med en følelse av mismot og håpløshet, eller en følelse av at du ikke helt vet «hvor du skal» eller hva du vil.

Mange lever etter holdninger og antagelser som de har lært av familie eller samfunnet til å tro på istedenfor å finne sin egen vei, sitt eget kall og leve i tråd med sine egne dypeste ønsker.

Dette er ikke å leve i pakt med sitt ultimate jeg.

Marit Reitan , med kurset "Skap ditt ultimate jeg" har lært meg på en ekte, ærlig og lettfattelig måte, hvordan jeg kan endre og skape det jeg ønsker ut av livet mitt. Jeg kjenner en ekte, indre trygghet og glede etter dette kurset! Så tusen takk for et opplysende og ryddig kurs.

-Gerd Johansen Norberg

bakgrunn

Det vi kommuniserer ut, er det vi får tilbake,
i en eller annen form, fra et eller annet sted.

- Marit Reitan

VISSTE DU AT DU KAN ENDRE DEG RASKERE ENN DU TROR?

Når du endrer tankesettet ditt og handlingsmønstrene dine kan du skape store endringer. 

Mange kan oppleve dette som «vanskelig» av mange grunner. Mange «prøver» og «prøver» og skaper stadig en følelse av å ikke «få det til». Dette er ofte fordi de har antagelser og holdninger som «har gått ut på dato» og som egentlig tilhører generasjoner før dem. Disse kan være veldig begrensende og være en direkte årsak til at de "står fast".

Når du derimot endrer energien rundt dine antagelser og holdninger, går utviklingen mye raskere. Når du kvitter deg med gamle og utgåtte holdninger gir du deg selv rom til å skape helt nye holdninger og antagelser som gagner deg, utvikler deg og åpner deg opp for muligheter, potensialer og ressurser som ikke er tilgjengelig for deg i dag.

Dette er et kurs jeg kan anbefale på det varmeste. Du blir mer kjent med deg selv, ditt indre og kommer mer inn til kjernen der dine ting ligger. Dette er noe alle som ønsker selvutvikling skulle ta. Et av de beste selvutviklingskurs jeg har tatt.

-Hild Marit Skarmyr

Marit kurs

EN DYP INDRE REISE HVOR DESTINASJONEN ER
DITT ULTIMATE JEG!

Se for deg at du står ved enden av denne indre reisen hvor du har gått gjennom dype livsendrende øvelser der du har endret, utviklet, skapt og finpusset ditt indre i hvert eneste chakra. 

Se for deg at du har omskapt din historie i forhold til barndom, familie, følelser og egenkjærlighet.

Se for deg at du gjennom denne reisen står med en forsterket selvtillit, selvrespekt, og trygghet til deg selv, slik at du kan skape ditt liv i tråd med dine dypeste ønsker og utifra ditt ultimate potensiale.

Se for deg at dette nye ståstedet i deg selv, vil åpne opp for at du kan begynne å motta- det du dypest sett lengter etter. 

Det er her du virkelig blir klar for å skape livet ditt fra et ekte DEG. 

Det er her du blir FRI til å skape utifra sannheten om deg selv istedenfor å skape ut ifra din gamle illusjon.

Når du først har funnet dette kurset, så bare vet du at dette vil jeg. For det er ekte, fylt med sannheter og lærdom. Du får tillit til deg selv og det du er i. For du ser potensialet i deg, og dermed åpner man seg for at man er ikke den eneste. Det er det vakre med å bli kjent med seg selv gjennom dette kurset! For du er ikke den eneste du blir kjent med, du blir kjent med den du er med de rundt deg også, er ikke det herlig?

-Varmeny

Hva du får gjennom disse modulene

7 Chakra

Steg for steg vil Marit veilede deg igjennom de 7 chakra slik at du kan løsne opp i blokkeringer og skape flyt og transformasjon.

Du har tilgang til alt innholdet i kurset i ett helt år så du kan gå gjennom kurset i ditt eget tempo.

Kurs med Marit Reitan
lyd

Øvelser

Til hver modul følger flere dyptgående lydøvelser og teknikker. De er enkle å gjennomføre samtidig som de er meget effektive. Hver øvelse er knyttet til den enkelte moduls chakra.

Disse verktøyene vil også gjøre at du i etterkant av kurset kan gå inn i deg selv og endre energien på det du måtte stå i til enhver tid.

farger

Din lærer og veileder gjennom de 7 chakra

Marit Reitan startet Agape Instituttet i 2005 der hun er hovedlærer. Her tilbyr hun skoleundervisning, og arrangerer også temakurs der elevene lærer å lese seg selv og andre.

Marit sin intensjon er at så mange som mulig skal få oppleve, og dermed forstå, at vi bærer alle svarene i oss.

De svarene vi er klare for kan vi hente frem og dra nytte av. Vi kan utvide vår forståelse og se hvor unike og kloke vi alle sammen er i vårt indre, uansett hvilke tanker eller følelser vi måtte ha om oss selv.

Marit mener evnen til å lese seg selv og andre er en sans vi alle er født med, og at den kan trenes i likhet med alle våre andre sanser.

Hun har lest over 8000 mennesker gjennom årenes løp og undervist i over 16 år.

Marit Reitan
rotchakra

Modul 1 - Rotchakra

Hvem er jeg og hvem ønsker jeg å være?

I denne modulen vil du oppleve å skape et nytt forhold til din barndom,
dine familierelasjoner og oppdatere synet på deg selv.

harachakra

Modul 2 - Harachakra

Manns og kvinnekraft og det å lytte til følelsene

Utifra tillærte antagelser og holdninger skapes våre erfaringer og dermed våre følelser.

I denne modulen vil du endre disse holdningene og antagelsene, slik at kan leve i pakt med den du VIRKELIG er.

Du lærer også hvordan styrke din manns- og kvinnekraft slik at du blir mer balansert og i større harmoni med deg selv.

solar plexus

Modul 3 - Solar Plexus

Selvinnsikt, selvtillit og selvrespekt

I denne modulen styrkes ditt selvbilde via en ny selvinnsikt som igjen gir deg større selvrespekt. Ved styrking av selvrespekten øker også selvtilliten og påvirker videre din karriere og økonomi.

Denne modulen vil hjelpe deg å oppdage det du dypest sett ønsker i din karriere. Du vil få mer klarhet i hva det er du ønsker å skape. Din økte selvrespekt vil også styrke din evne til å motta samt åpne opp mer økonomisk frihet. 

hjertechakra

Modul 4 - Hjerte chakra

Kjærlighet og egenkjærlighet

I denne modulen vil du helbrede gamle sår og dermed åpne opp for en mye større kjærlighetsevne- både til deg selv og andre. 

halschakra

Modul 5 - Halschakra

Hva er ditt "signatur-språk"? Hvordan kommunisere sant og rent

I denne modulen vil du oppdage ditt personlige "signaturspråk" og oppgradere dette. På denne måten vil du uttrykke tydeligere hvem du er, og hva du faktisk vil. Dette vil føre til at du manifesterer lettere det du ønsker deg, fordi det ligger en større kraft i din kommunikasjon. Du vil også lære en ny måte å snakke til deg selv på slik at du støtter ditt ultimate jeg.

tredje oyet

Modul 6 - Det tredje øyet

Hvordan ta i bruk din intuisjon

I denne modulen vil du lære å stole på intuisjonen. Når du stoler på intuisjonen får du en utvidet forståelse av deg selv og livet. På den måten vil du kunne finne de løsningene som er rett for deg. Du slipper tvilens omveier og kommer raskere dit du vil. Dette gir deg mer tillit til deg selv og åpner opp for en større flyt i livet.

kronechakra

Modul 7 - Kronechakra

Hvordan tørre å ta imot mer

I vår siste modul lærer du å åpne opp for å motta mer. Med større tillit til deg selv og ditt indre blir det lettere å ta imot de gavene som livet hele tiden har ønsket å gi deg. DU fortjener det aller beste og dette vil nå være din sannhet!

De verktøyene jeg har lært av Marit har reddet meg på fler måter enn jeg kan beskrive. Anbefaler Marit på det aller varmeste.

-Johanna Dorothea Raita

Er du medlem i Wisdom From North medlemskap? Hvis ja, sjekk "Members Benefits" inne i medlemskapet for egen rabattkode. Bruk koden på checkout-siden etter å ha klikket på en av kjøpsknappen over. Lim inn koden der det står; Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din.

Etter at kjøpet ditt er behandlet, vil du få tilsendt en bekreftelses på e-post med ditt brukernavn.  Du logger da inn til kursportalen med passordet du opprettet da du kjøpte.

Enkelt som det!

Er det godt, er det sant

- Marit Reitan

Gjennom dette kurset gir Marit muligheter til vekst i eget univers. De syv ulike modulene er sammensatt av gode innledninger med forklaringer og øvelser som gir styrke og vekst, men også sårbarhet. Refleksjoner over eget liv og egen vekst. Som Marit sier "Det er aldri for sent å skaffe seg en lykkelig barndom". Livet kan være fantastisk hvis en evner å se det gode og ta lærdom av det som ikke har vært så godt og finne gode veier til endring.

-Eva Jeanette Kristiansen

Hva Marits egne elever sier

“Marit er en rå foredragsholder og lærer. Hun formidler tema og teknikker som igangsetter dype prosesser på en ærlig og tilstedeværende måte med masse humor og varme. 

Marit er en uvurderlig støtte i min karriere/livs- og omstillingsprosess. Jeg anbefaler Marit på det varmeste til alle som ønsker å leve livet sitt friere, som beste versjonen av seg selv og mer i tråd med sin sannhet.”

- Runhild P. Giving

Marit Reitan er en brilliant kursholder og helt unik i sitt fag. Selv etter mer enn 6 år jevnlig utdannelse og kurs hos henne, bringer hun alltid sine foredrag og undervisning til nye nivå med sine metoder, kommunikasjonsform og tilstedeværelse"

- Anh-Marthe Storheil

"Marit Reitan er det råeste jeg har vært borti av kursholdere, har du ikke oppdaget henne enda kan du glede deg til hun tar deg med på en reise som ikke bare setter spor, men totalt forvandlet deg som person for resten av livet.

Ord kan ikke beskrive kursene til Marit Reitan det må oppleves. 

Ikke bare bare kan jeg anbefale kursene hennes, det er noe du bare må unne deg selv å oppleve."

- Håvard Andreassen, Nannestad

For meg var det å lære å lese meg selv et stort vendepunkt! Fra å føle meg stresset og at jeg stod fast, føler jeg meg roligere, friere, gladere og mer takknemlig for det jeg har i livet mitt. Marit er jordnær og inspirerende, og jeg anbefaler kursene hennes på det varmeste”

-Kristin Sundve

Marit Reitan

Marit har en sjelden evne til å kombinere det spirituelle med det jordnære og praktiske, som gjør at jeg fra dag en har kunnet bruke lesingen rett ut i jobb og familieliv, og har ikke bare forbedret livet mitt, men også alle rundt meg.

-Kristin Holand

Spørsmål & Svar

Hvordan kan jeg delta

Kurset har 7 moduler og du får tilgang til alt umiddelbart. 

Hver modul har en kurs leksjon med Marit (video) og øvelser (lydfiler).

Hvor mye tid krever dette kurset?

Det er helt opp til deg hvor mye tid du vil bruke på kurset. Vi anbefaler at du tar for deg én modul pr uke.

Må jeg ha noen forkunnskaper?

Nei, du trenger ikke å ha noen forkunnskaper. Marit lærer deg alt fra bunnen av. Kurset passer også for deg som allerede er Agape elev, eller har vært Agape elev tidligere. Øvelsene vil hjelpe deg uansett hvilket nivå du er på.  

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Du har tilgang til kurset med alle moduler og øvelser i ett helt år. Dette gir deg muligheten til å ta kurset i ditt eget tempo.

Kan jeg angre?

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kurset, kan du kansellere din bestilling innen 14 dager etter kjøp. Send oss da en e-post til team@wfn.no. Vi refunderer gjerne bestillingen din, bortsett fra Stripe/Vipps gebyr, så lenge du gir oss beskjed innen 14 dager til ovennevnte e-post adresse.

Se forøvrig Vilkår og Betingelser som du finner her.

Dette er et lærerikt kurs i selvutvikling, Marit er flink til å forklare, og hun gjør det på en lettfattelig måte. Vil anbefale kurset på det varmeste.

-Eva Dybendal Nilsen

Janneckes anbefaling

Jannecke

Tilbake i 2017 mottok jeg flere henvendelser fra folk som fulgte mine intervjuer om å ta kontakt med Marit Reitan som drev den kjente "Agape skolen" i Oslo. Jeg forstod at dette var noe jeg måtte handle på, og jeg har ikke angret siden. Marit skulle vise seg å ha en stor innvirkning på mitt liv. Ikke bare lagde vi et intervju sammen som ble sett av over 6000, jeg begynte også selv på Agape skolen.

Gjennom å ha Marit som lærer har jeg styrket min egenkjærlighet, forløst kjærlighetstraumer, blitt en mer bevisst og kraftfull skaper, endret mine holdninger overfor økonomi og karriere og har åpnet opp for mer flyt i livet.

På mange måter var Marit spiren til at Wisdom From North har vokst seg til å bli det det er i dag- en plattform med et medlemskap med godt over 200 medlemmer og online kurs med dyktige lærere. Det er vanskelig å se for meg at jeg hadde våget og skape alt dette uten Marit sin veiledning, sine teknikker, øvelser og støtte.

Nå er vi enormt stolte over å kunne tilby et ekslusivt kurs med Marit på Wisdom From North. Det er en ubeskrivelig glede å kunne tilby dette kurset som jeg vet kan gi en dyp endring i folks liv, slik det har gjort med mitt eget.   

Velkommen skal du være!

Jannecke Øinæs
- Grunnlegger av Wisdom From North

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>