Jannecke Øinæs

Wisdom From North er portalen for spirituelle perspektiver og personlig vekst.

Wisdom From North tilbyr en mangfoldig plattform for personlig og åndelig vekst.

Gjennom inspirerende intervjuer med internasjonale og norske eksperter innen selvutvikling og spiritualitet gir Wisdom From North innsikt og verktøy for å forbedre livet ditt. 

Du vil oppdage dyptgående samtaler om emner som meditasjon, reinkarnasjon, personlig transformasjon, sjelearbeid, energiarbeid og velvære. I tillegg tilbyr vi online kurs, webinarer og medlemskap som gir muligheter for læring og vekst.

 Wisdom From North er en kilde til visdom og positiv forandring, designet for å hjelpe deg med å utforske ditt sanne potensiale og finne indre balanse.

Vår visjon er å høyne bevissthet på jorden og bidra til en åndelig oppvåkning i enkeltmennesket. Vi tror på å bygge bro mellom ny vitenskap og gammel åndelig visdom formidlet gjennom dagens beste lærere og visjonærer.

Med Wisdom From North begir du deg ut på en reise der indre vekst er et mål i seg selv.

"Intensjonen min med Wisdom From North er å hjelpe deg utvide din bevissthet og transformere ditt liv ved å dele visdom og kunnskap fra noen av de beste transformasjonslærerne i Norden og fra hele verden.” – Jannecke Øinæs

Historien bak Wisdom From North

Det hele startet med at den tidligere musikalartisten Jannecke Øinæs som hadde en dyp lengsel etter å forstå mer av livets mysterier. I 2012 kjøpte hun et kamera og begynte å reise verden rundt og intervjue høyt anerkjente forfattere, lærere, coacher og foredragsholdere om livets store spørsmål. I dag, over 400 videoer senere, har hennes to YouTube-kanaler Wisdom From North og Wisdom From North Skandinavia nådd 10 millioner visninger, og over 75 000 mennesker følger kanalene.

I 2018 slo hun seg sammen med webdesigner Ragnhild Hannoschøck Vea og sammen etablerte de Wisdom From North som et selskap. På Wisdom From North finner du blant annet et online medlemskap, over 10 ulike nettkurs med anerkjente coacher på engelsk og norsk, to Youtube kanaler og to podcaster. 

snøflak

Hva du finner hos oss

Inspirerende intervjuer

Finn oss på YouTube og Podcast! Her opplever du intervjuer med visjonærer, forfattere, coacher, transformasjon- og åndelige lærere fra Norden og hele verden.

Du kan se intervjuene på YouTube, på denne siden eller lytte på din favoritt podcast plattform.

Norske intervjuer med Jannecke Øinæs

Wisdom From North Medlemskap

Medlemskapet er for deg som vil gå dypere.
Medlemskapet gir deg mulighet til å utvide din bevissthet og ha en dyp og gjennomgripende indre transformasjon, slik at du kan bli mer av den du er. I medlemskapet har du tilgang eksklusive månedlige video-klasser med høyt anerkjente coacher og lærere, et bibliotek av guidede meditasjoner, live sesjoner med Jannecke og tilgang til et varmt nettverk med likesinnede på samme reise som deg.

Her kan du velge det som passer deg best!

Nettbaserte kurs og klasser

Dykk dypere inn i temaer innenfor personlig utvikling og åndelig vekst gjennom våre nettbaserte kurs og klasser med anerkjente coacher og lærere.

Lær hvordan du kan bli kvitt selvsabotøren, åpne opp for mer suksess og gå fra motgang til medgang, bare for å nevne noen få. 

Wisdom From North nettbaserte kurs og klasser
snøflak

Hvem vi er

Hvis du er interessert i å bli intervjuet av Jannecke, finner du mer informasjon om det på denne siden >>

For presse-relaterte spørsmål, eller hvis du er interessert i å ha Jannecke som gjest på din kanal (YouTube eller podcast), besøk denne siden >>

Jannecke Øinæs
Jannecke Øinæs
Vertinne og skaper av Wisdom From North
Ragnhild Hannoschøck Vea
Ragnhild Hannoschøck vea
Designer og medskaper
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>