Wisdom From North
logo

Klikk på videoen for å høre Marit selv fortelle.

Marit Reitan er det råeste jeg har vært borti av kursholdere, har du ikke oppdaget henne enda kan du glede deg til hun tar deg med på en reise som ikke bare setter spor, men totalt forvandlet deg som person for resten av livet.

- Håvard Andreassen

11 steg til å fjerne din indre sabotør

 • Føler du at du står fast?
 • Kjennes det som om at du repeterer de samme mønstrene igjen og igjen?
 • Synes du at "alt er vanskelig"?
 • Føler du deg ofte ikke er bra nok?
 • Tenker du at du må fortjene for å kunne få?

Forestill deg å kunne skape fra det som er sant og ekte i deg selv, i stedet for å manifestere utifra "gammel bagasje" eller begrensende troer om deg selv, som gir deg et resultat du ikke ønsker.   

-Altfor mange går rundt og begrenser seg selv, og synes ikke at de er bra nok. 
Det er en veldig knugende følelse. Dette skal vi gjøre noe med! 

- Marit Reitan

Kan du kjenne deg igjen?

Mange av oss går og bærer på gammel bagasje og "styggen på ryggen". Kan du kjenne deg igjen? Du opplever kanskje å ha en indre kritiker som til stadighet snakker deg ned, som igjen gjør at du føler du står fast og ikke kommer deg videre. 

Mange av oss repeterer de samme mønstrene igjen og igjen, ubevisst eller bevisst og føler at vi må "jobbe hardt" for å skape det vi ønsker oss. 

Er det slik for deg også? At du tror du må fortjene for å kunne motta. Opplever du at du holder deg selv tilbake samtidig som du VET at du har så mye å gi! Spenner du likevel ben på deg selv? Og drømmen du ønsker å realisere, "blir ved drømmen"?

Slik trenger det ikke å være...

-I dette kurset, har jeg satt sammen en reise for deg som er så grundig og dyptgående som jeg overhode kan skape på 11 uker!

- Marit Reitan

Hva som skjer om vi lar selv-sabotøren ha kontrollen

Konsekvensen av å la selv-sabotøren få “herje fritt” er at du kan utvikle et usant selvbilde som vil holde deg tilbake. Dette kan igjen hindre deg i å skape det livet du drømmer om. Det kan stoppe deg fra å skape utifra de mulighetene og potensialet som faktisk ligger i deg.

Selv-sabotøren er egentlig ment for å beskytte deg. Når selv-sabotøren tar overhånd, mister du kraften din. Som en dukke styrt av dukkemakeren i stedet for at du er sjefen i eget liv. Dette kan føre til at du tar valg og gjør handlinger som begrenser deg i livet. Du kan ende opp med å leve ut fra en mindre versjon av deg selv.

Det er fort gjort å skape en følelse av å stå fast og en følelse av å ikke vite hva du vil i livet.  

Ditt potensiale er så mye større!

Og du er ikke alene. Å slite med “styggen på ryggen”, eller å oppleve negativt selv-snakk, er nærmest en av våre største folkesykdommer. Likevel er det få som snakker om hvordan vi kan bli kvitt sabotøren, annet enn at vi må øve på “å tenke positivt”. Selv om det å tenke positivt kan gi en viss effekt, handler en ekte transformasjon om en mye dypere prosess enn dette.

Dette er den prosessen Marit vil ta deg med på i kurset. 

Kurs med Marit Reitan

En total forvandling av din indre sabotør

I "Bli kvitt sabotøren" vil Marit ta deg gjennom 11 dyptgående livstemaer slik at du kan totalt forvandle din indre sabotør og ikke lengre tillate den å styre livet ditt. 

I kurset vil Marit lære deg å lese gjennom det tredje øyet, slik at du mye raskere vil komme til kjernen av det som holder deg tilbake. Vår tredje øyet sitter midt mellom pannen, og når vi kobler oss dit, er det som vi plugger stikkontakten rett inn i sjelen vår.

På den måten får vi klarere, og mer sanne svar. Det er som vi finner snarveien til våre egne løsninger, muligheter og potensiale i livet vårt! 


Gjennom å lese gjennom det tredje øyet i øvelsene vil du erstatte din gamle måte å skape på, med det du virkelig lengter etter å manifestere i livet ditt. Når vi endrer oss selv på dette energetiske nivået, går utviklingen mye raskere!

Ærlighet gir trygghet

- Marit Reitan

Er du klar for å

 • Lære deg selv å kjenne på et dypt nivå og bli bevisst på hvor du står i dag og hva som står i veien for deg 
 • Oppdage hvordan du kan skifte energien din slik at du kan tre inn i den versjonen av deg selv som du lengter etter å være
 • Se hvordan du lett kan skifte fokus, så du åpner opp for en mye større drivkraft i deg selv
 • Finne mot til å stå i din egen sannhet, slik at du kan gå ut i verden som det unike menneske du er
 • Bli den versjonen av deg selv som du innerst inne vet at du har potensiale til å være 
 • Kjenne en dyp selvrespekt og glede ved å være til, å være deg!
 • Lære å akseptere deg selv fullt og helt, slik at du ikke lengre blokkerer deg selv
 • Skifte indre tilstander, så du kan finne mestring og glede 
 • Kjenne en større selvtillit, selvrespekt og stolthet over å være akkurat den DU er!

I kurset vil du oppdage en ny selvinnsikt, en innsikt om at du kan skape ut fra letthet, glede og takknemlighet. Du vil bli bedre kjent med dine egne ønsker og hva du virkelig ønsker å skape i livet. Du vil kunne skape uten en selv-sabotør i form av tvil, en holding om at ting er vanskelig, og uten frykt. Og du vil oppdage at når selv-sabotøren ikke lengre står i veien for deg, kan manifestere fra hjertet ditt det du virkelig drømmer om i livet. 

Hva du får gjennom disse 11 Modulene

11 temaer

Steg for steg vil Marit ta deg gjennom 11 dyptgående temaer, slik at du kan totalt forvandle din indre sabotør til å bli din beste venn. Du har umiddelbar tilgang til alt.

Hver modul består av en eller flere video-leksjoner med Marit, og guidede lydøvelser som kommer med. 

Du får umiddelbar tilgang til kurset og har tilgang i ett helt år så du kan ta kurset i ditt eget tempo.

kurs med Marit Reitan
lyd

Øvelser

Til hver modul følger flere dyptgående lydøvelser og teknikker der Marit guider deg hele veien gjennom. De er enkle å gjennomføre samtidig som de er meget effektive ettersom du sitter i det tredje øyet når du gjør dem. 

Disse verktøyene vil også gjøre at du også i etterkant av kurset kan gå inn i deg selv og endre energien på det du måtte stå i til enhver tid.

Er det nytt for deg å gjøre øvelser i det tredje øyet? - Ingen fare. Dette vil du lære på kurset! 

-Når du forstår at du er unik er det en gave til alle mennesker

- Marit Reitan

Din lærer og veileder gjennom disse modulene

Marit Reitan startet Agape Instituttet i 2005 der hun er hovedlærer. Her tilbyr hun skoleundervisning, og arrangerer også temakurs der elevene lærer å lese seg selv og andre.

Marit sin intensjon er at så mange som mulig skal få oppleve, og dermed forstå, at vi bærer alle svarene i oss.

De svarene vi er klare for kan vi hente frem og dra nytte av. Vi kan utvide vår forståelse og se hvor unike og kloke vi alle sammen er i vårt indre, uansett hvilke tanker eller følelser vi måtte ha om oss selv.

Marit mener evnen til å lese seg selv og andre er en sans vi alle er født med, og at den kan trenes i likhet med alle våre andre sanser.

Hun har lest over 8000 mennesker gjennom årenes løp og undervist i over 16 år.

Marit Reitan profil

Reisen sammen med Marit er magisk. Tenk at personlighet og uttrykksmåte ikke er det samme. Jeg har alltid fått høre at jeg er så sint. Helt fra jeg var barn har dette vært med meg gjennom livet. Jeg trodde jo til slutt at dette definerte meg. Nå vet jeg bedre. Mitt temperament har vært viktig for meg i mitt liv, for å nå de målene jeg har nådd. Fullført blant annet masteroppgaven i en alder av 55 år. Jeg har tatt eierskap i mitt liv. Fantastisk følelse. Vil få gjengi diktet Marit gav oss i en av modulene.

"I livets skole vil man se at motgang hører med,, og at det som er særlig tungt kan bli et vendepunkt"

Takk Marit 

- Jeanette

Sitter igjen med en stor takknemlighet. Det har vært en magisk reise. Fantastiske lærere. Et unikt samarbeid mellom Marit Reitan og Jannecke . Det blir så ekte og genuint når de har eierskap til kurset med en stor porsjon kjærlighet.
Lys og varme

- Anita

Tusen takk, Wisdom From North og Marit, for et fantastisk dyptgripende selvutviklingskurs Ditt engasjement og din kunnskap er unik Marit, og dette kurset og denne reisen er GULL verd – burde være pensum for alle på livets reise. Fint at jeg har tilgang til kurset et helt år, og kommer garantert å jobbe videre med modulene og
arbeidet med å «forfine» meg - bli den aller beste utgaven av meg. Hjertelig takk.

- Marit

Kurset vil jeg anbefale alle å ta, det er et dypdykk i deg selv. Å Marit som lærer helt strålende.

- Helga

Dette kurset anbefaler jeg på det varmeste. Marit tar oss igjennom modulene på en enkel og tydelig måte. Det å kunne gå tilbake, pause, og ta modulene så mange ganger jeg trenger og i mitt tempo har vært veldig bra. Å bli venn med selvsabotøren har gitt meg mer ro, en dypere mer bevisst og direkte kontakt inn til sjelen. Jeg har høynet vibrasjonene mine og jeg stoler på at jeg kan skape lett. Tusen takk Marit, du er helt rå.

- Wenche

1.

Modul 1 

Lær å ta eierskap til livet ditt

Hvis vi føler vi står fast i livet, kan det være lett å gå inn i offerrollen. Det kan føre til følelser av skam og skyld, eller et behov for å skylde på andre. Kanskje venter vi på at “noe” eller noen skal komme “å redde oss”?

I denne modulen vil du lære verdien av å ta eierskap til eget liv. Ved å ta eierskap for våre egne følelser, skylder vi ikke lengre på andre. Det kan føre til at vi blir mer skapende, kraftfulle, manifesterer lettere, og får mere flyt i livet. 

2.

Modul 2 

Lær å kaste “positivt/negativt”

Er du redd for å gjøre feil? Mange av oss har blitt oppdratt til å tenke at noe enten er positivt, negativt, rett eller feil. Dette kan holde deg tilbake fra å skape fritt.

I denne modulen lærer du å belyse denne tankegangen, transformere den, slik at du kan leve sant og våge mer.  

3.

Modul 3 

Lær å velge din egen indre tilstand

Har du alltid blitt fortalt du er “noe”, og du vet du er så mye mer! Har du følt at du har blitt definert og begrenset?  Føler du at du har blitt satt i en “bås” hvor du egentlig ikke hører hjemme?

I denne modulen lærer du hvordan du kan frigjøre deg fra disse begrensende båsene slik at du kan oppleve hvem du virkelig er, og hvor mye mer du kan skape.

4.

Modul 4 

Hvem velger du å være

Har du kjent på misunnelse og beundring for andre som du opplever har selvtillit og selvrespekt? Og har du en tendens til å føle deg mindre enn dem?

I denne modulen lærer du at du kan velge hvem du vil være! Istedenfor å misunne andre, lærer du å la deg inspirere av dem. Du vil kunne erkjenne at du har de samme ressursene slik at du kan leve ut fra et større spekter av deg selv. 

5.

Modul 5

Finn Motet! Tre ut av komfortsonen din!

Mange gjør det samme, og får det samme, og går rundt som i et hamsterhjul. Opplevelsen av å stå fast, at alt blir vanskelig, kan da fort bli en realitet.

I denne modulen lærer du hvem du er med MOT og hvor mye du kan skape når du går ut av komfortsonen din og finner en ny horisont.

6.

Modul 6 

Tren ditt fokus

Ofte har vi fokus på det vi savner, det vi skulle ønske vi har. Et fokus ut i fra noe vi savner, kjenner tap over eller misunnelse overfor er et tappende fokus.

I denne modulen lærer du om kraften i fokus og hvordan trene fokuset ditt slik at det blir en sterk drivkraft for deg!

7.

Modul 7 

Finn din inspirasjon

Mange kan gå i “misunnelsesfella” og føler seg mindre når de ser hva andre skaper.

I denne modulen handler det om hvordan du kan skape ut fra det å unne deg selv og andre. Det handler om hvordan finne inspirasjon blant annet via mentorer, modellering av andre og via egne tidligere suksesser.

8.

Modul 8 

Skap i sannhet

Når vi mennesker lever på små eller større livsløgner, fjerner vi oss fra oss selv og vi stopper opp i vår egen utvikling.

I denne modulen skal vi inn i kjernen der sannheten finnes og vi skal erfare hvor løgnene tar oss. Vi skal også  oppdage hvem vi er når vi er sannheten og hva vi DA kan skape!

9.

Modul 9 

Våg å være unik

Når vi ikke forstår at vi er unike, sammenligner vi oss ofte med andre og kan fort føle oss mindre enn det vi egentlig er. Når vi forstår at vi er unike og at alle andre også er det, behandler vi oss selv og andre med respekt.

I denne modulen fokuseres vi på hvem du tror du er, og hvem du virkelig er. Den du tror du er, er da kopien og den unike deg er originalen som du kan skape fra.

10.

Modul 10 

Verdien av Aksept

Mange sliter med å akseptere såre følelser, lengsler og savn. Dette kan gjøre at en ikke aksepterer seg selv og sine egne følelser fullt ut. OG følelser vi undertrykker skaper tilstander som igjen skaper følelser osv. Da er vi fort ut i “hamsterhjulet” igjen hvor vi skaper det samme hele tiden. Vi går i ring og kan føle vi sitter fast i fastlåste mønstre.

I denne modulen skal vi se på den verdien Aksept har. Ved å akseptere stopper vi undertrykkelsen av følelsene. Vi kan da skape fra et nytt ståsted for videre utvikling og vekst.

11.

Modul 11 

Åpne deg for Kjærligheten! 

Mange sliter med å finne kjærligheten- både til seg selv og andre.

I denne modulen lærer du å se på deg selv og andre med kjærlighetens øyne og du styrker ditt “kjærlighetsbarometer”.  Når vi fyller oss selv med kjærlighetskraft vil grums som tvil, usikkerhet og redsel skylles bort. Tilslutt sitter vi igjen med kjærlighet til alt; det uperfekte, kjærlighet til selv-sabotøren, til utrygghet, til redselen, til ogss selv og andre. Vi blir hele mennesker. 

De verktøyene jeg har lært av Marit har reddet meg på fler måter enn jeg kan beskrive. Anbefaler Marit på det aller varmeste.

-Johanna Dorothea Raita

logo Marit reitan kurs

Kursets verdi: kr. 11.000,-

Kurset har en reell verdi på NOK 11 000, men vi har valgt å tilby kurset for en adskillig lavere pris.

Er du medlem i Wisdom From North medlemskap? Hvis ja, sjekk "Members Benefits" inne i medlemskapet for egen rabattkode. Bruk koden på checkout-siden etter å ha klikket på en av kjøpsknappen over. Lim inn koden der det står; Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din.

Etter at kjøpet ditt er behandlet, vil du få tilsendt en bekreftelses på e-post med ditt brukernavn. 
Du logger da inn til kursportalen med passordet du opprettet da du kjøpte.

Så enkelt som det.

Er det godt, er det sant

- Marit Reitan

Tilbakemelding fra Marit sitt forrige nett-kurs:
Skap ditt ultimate jeg

“Marit Reitan , med kurset "Skap ditt ultimate jeg" har lært meg på en ekte, ærlig og lettfattelig måte, hvordan jeg kan endre og skape det jeg ønsker ut av livet mitt. Jeg kjenner en ekte, indre trygghet og glede etter dette kurset! Så tusen takk for et opplysende og ryddig kurs."

- Gerd Johansen Norberg

Dette er et kurs jeg kan anbefale på det varmeste. Du blir mer kjent med deg selv, ditt indre og kommer mer inn til kjernen der dine ting ligger. Dette er noe alle som ønsker selvutvikling skulle ta. Et av de beste selvutviklingskurs jeg har tatt."

- Hild Marit Skarmyr

"Når du først har funnet dette kurset, så bare vet du at dette vil jeg. For det er ekte, fylt med sannheter og lærdom. Du får tillit til deg selv og det du er i. For du ser potensialet i deg, og dermed åpner man seg for at man er ikke den eneste. Det er det vakre med å bli kjent med seg selv gjennom dette kurset! For du er ikke den eneste du blir kjent med, du blir kjent med den du er med de rundt deg også, er ikke det herlig?"

- Varmeny

Gjennom dette kurset gir Marit muligheter til vekst i eget univers. De syv ulike modulene er sammensatt av gode innledninger med forklaringer og øvelser som gir styrke og vekst, men også sårbarhet. Refleksjoner over eget liv og egen vekst. Som Marit sier "Det er aldri for sent å skaffe seg en lykkelig barndom". Livet kan være fantastisk hvis en evner å se det gode og ta lærdom av det som ikke har vært så godt og finne gode veier til endring.”

Eva Jeanette Kristiansen

Marit har en sjelden evne til å kombinere det spirituelle med det jordnære og praktiske, som gjør at jeg fra dag en har kunnet bruke lesingen rett ut i jobb og familieliv, og har ikke bare forbedret livet mitt, men også alle rundt meg.

-Kristin Holand

bli kvitt selv-sabotøren

Alt vi øver på, blir vi gode på

- Marit Reitan

Spørsmål & Svar

Hvordan kan jeg delta

Så fort du har meldt deg inn, vil du ha tilgang til kurssiden og alle de 11 modulene.

Hver modul har en kurs leksjon med Marit (video) med tilhørende øvelser (lydfiler). Du går også en pdf du kan printe ut for å notere hva du opplever i øvelsene.

Hvor mye tid krever dette kurset?

Om du bruker 1,5 time i uken, vil du få optimalt utbytte. Du kan også velge å gjøre øvelsene flere ganger om du vil gå dypere. Du har tilgang til kurset i et helt år.

Må jeg ha noen forkunnskaper?

Nei, du trenger ikke å ha noen forkunnskaper. Marit lærer deg alt fra bunnen av. Kurset passer også for deg som allerede er Agape elev, eller har vært Agape elev tidligere. Øvelsene vil hjelpe deg uansett hvilket nivå du er på. 

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Du har tilgang til kurset med alle moduler og øvelser i ett helt år. Dette gir deg muligheten til å ta kurset i ditt eget tempo.

Kan jeg angre?

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kurset, kan du kansellere din bestilling innen 14 dager etter kjøp. Send oss da en e-post til team@wfn.no. Vi refunderer gjerne bestillingen din, bortsett fra Stripe/Vipps gebyr, så lenge du gir oss beskjed innen 14 dager til ovennevnte e-post adresse.

Se forøvrig Vilkår og Betingelser som du finner her.

Marit er flink til å forklare, og hun gjør det på en lettfattelig måte.

-Eva Dybendal Nilsen

Jannecke

Janneckes anbefaling

Tilbake i 2017 mottok jeg flere henvendelser fra folk som fulgte mine intervjuer om å ta kontakt med Marit Reitan som drev den kjente "Agape skolen" i Oslo. Jeg forstod at dette var noe jeg måtte handle på, og jeg har ikke angret siden. Marit skulle vise seg å ha en stor innvirkning på mitt liv. Ikke bare lagde vi et intervju sammen som ble sett av over 6000, jeg begynte også selv på Agape skolen.

Gjennom å ha Marit som lærer har jeg styrket min egenkjærlighet, forløst kjærlighetstraumer, blitt en mer bevisst og kraftfull skaper, endret mine holdninger overfor økonomi og karriere og har åpnet opp for mer flyt i livet.

På mange måter var Marit spiren til at Wisdom From North har vokst seg til å bli det det er i dag- en plattform med et medlemskap med godt over 200 medlemmer og online kurs med dyktige lærere. Det er vanskelig å se for meg at jeg hadde våget og skape alt dette uten Marit sin veiledning, sine teknikker, øvelser og støtte.

I 2021 lanserte vi kurset "Skap ditt ultimate jeg" med Marit. Vi fikk enormt mange gode tilbakemeldinger og nå er vi enormt stolte over å kunne tilby enda et ekslusivt kurs med Marit! Det er en ubeskrivelig glede å kunne tilby dette kurset som jeg vet kan gi en enda dypere endring i folks liv, slik det har gjort med mitt eget.   

Velkommen skal du være!

Jannecke Øinæs
- Grunnlegger av Wisdom From North

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>