Meditasjoner

Guidede meditasjoner med Jannecke Øinæs

Guidede meditasjoner

En samling av guidede meditasjonene  med Jannecke Øinæs for å hjelpe deg å skape en dypere kontakt med sjelen din og finne ditt indre anker slik at du kan gå ut i verden og skinne det unike lyset du er.


Guidede meditasjoner med ragnhild Hannoschøck Vea

Guidede meditasjoner

En pakke av guidede meditasjoner med Ragnhild Hannoschøck Vea for å gi deg ro, både i kroppen og sinnet. Åpne deg selv opp til en dypere innsikt i den du er og alt du er i stand til å skape. Meditasjonene er laget for å guide deg til en sterke kobling med deg selv, både fysisk i kroppen og til din sjel.


Nedlastbare håndbøker

Styrk din selvlkjærlighet

Håndbok for å styrke selvkjærligjeten

I denne nedlastbare håndboken laget av Jannecke Øinæs, vil du finne øvelser og verktøy som du kan bruke i prosessen for å styrke din selvkjærlighet. Øvelsene, innsiktene og refleksjonene er basert på Janneckes egen reise i å aktivere sin egen kjærlighet, og er skapt i håp om at øvelsene også kan gjøre en stor forskjell for deg.  

Våkn opp til din sjelsoppgave

Arbeidsbok Våkn opp til din selvkjærlighet

I denne nedlastbare arbeidsboken, laget av Jannecke Øinæs, vil du finne øvelser som vil hjelpe deg å komme nærmere din sjelsoppgave. Innholdet er basert på Janneckes egen reise gjennom en 15 år lang søken etter sitt livsformål, og består av øvelser hun selv gjorde samt innsikter som endret hennes liv.


Nysgjerrig på våre engelske kurs og klasser

engelske kurs
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>