Veien til varig manifestering

Nettkurs med Marit Reitan

Marit Reitan - varig manifestasjon
Veien til varig manifestering

Nettkurs med Marit Reitan

Mange av oss lever ofte i tråd med andres begrensninger. Vi har ofte blitt oppdratt heller enn grundig opplært, og vi bærer med oss våre foreldres eller samfunnets begrensninger som en byrde. Dette kan føre til at vi ubevisst begrenser vårt eget potensial. Vi begynner å tvile på våre muligheter i stedet for å omfavne dem.

I dette kurset med Marit Reitan vil du bryte fri fra disse begrensningene ved å bygge opp en ny grunnmur. Dette vil gi deg muligheten til å ta egne beslutninger med full tillit til deg selv, uten å la deg begrense av andres forventninger.

Dette kurset er for deg som ønsker å leve og manifestere et autentisk liv, som ønsker å leve ut fra dine reelle muligheter og ditt potensial istedenfor at du stagnerer i dine gamle trossystem, holdninger, antagelser og begrensninger.

Veien til varig manifestering

Se for deg å kjenne på en sterkere balanse ved at du tenker klarere, tar valg lettere, opplever hvordan du kan leve utifra et klart ja-takk istedenfor at livet ditt styres av et ja men... Se for deg at du oppnår større tillit til deg selv slik at du manifesterer mye lettere og kjenner deg selv bedre som den skaperen du egentlig er!

ikon

Skap og manifester med letthet

Manifestasjonen av alt du ønsker å realisere i livet ditt får en transformasjon når du har en solid grunnmur å bygge på. Resten av livet kan du da skape fra denne solide plattformen som består av balanse i hjernen, tillit, et klart ja-takk og en oppgradert energi på ivaretagelse av deg selv på best mulig måte.

Uten disse teknikkene kan du havne i en repetitiv sirkel eller føle at du stagnerer. Du kan oppleve at ting blir vanskelig, og du kan bli fanget i en følelsesmessig berg-og-dalbane, der du veksler mellom ulike følelser og fornuft. Uten å kjenne dine egne ja- og nei signaler kan du famle i blinde.

Hvis du stadig manifesterer uten å ha hverken balansen i hjernen, tillit til deg selv og andre og eller ikke har tydelige ja/nei signaler, kan det være du mister tilliten til deg selv og til din egen manifestering.

Med Marit som din veileder i dette kurset kan du:

  • Gjenskape tilliten til deg selv 
  • Skape balanse i hjernen
  • Oppgradere energien
  • Lære hvordan stå sterk og stødig i "ja takk" slik at du endelig kan manifestere og motta fra øverste hylle!
Jo mer vi har tillit til universet og oss selv, desto mer kan vi motta.

- Marit Reitan -

Hva dette kurset gir deg


Veien til varig manifestering
7 moduler

I kurset går du gjennom syv moduler som bygger på hverandre, som hjelper deg å legge det solide grunnlaget for en mer varig manifestasjon, og en en manifestasjon av det du innerst inne ønsker deg. I kurset første runde, mottar du en ny modul i uken. 

Øvelser som lydfiler
lyd øvelser Veien til, varig manifestering

Du vil kunne nyte øvelsene fra Marit enten med eller uten meditasjonsmusikk.

spørretime med Marit
Fire spørretimer

I løpet av kursets første 7 uker kan du være med på hele 4 LIVE spørretimer der du kan stille dine spørsmål direkte til Marit. I kursets lukkede Facebook gruppe vil Marit svare på spørsmål 2 ganger i uken gjennom kursets 7 uker.

notater
Notater

Lag deg dine egne notater underveis i kurset slik at du kan integrere det du lærer.

Hva du lærer i Modulene

1

Balanse i hjernen

I denne modulen lærer du viktigheten av å ha balanse mellom hjernehalvdelene. Når hjernebroen er sterk, blir det mye lettere å tenke klart, ta valg og å manifestere det du virkelig vil ha.

Her får du en konkret øvelse som er meget effektiv, lett og enkel for å kunne etablere balansen mellom hjernehalvdelene dine. 

2

Ja & Nei signaler

I kroppen har vi ja- og nei signaler. Disse har mange av oss ignorert og undertrykt i såpass lang tid at de ikke lenger fremstår som klare og tydelige. (Dette kan føre til at du tiltrekker deg at andre også overhører og eller overkjører deg). Mange vet heller ikke at de har ja- og nei signaler i kroppen.

I denne modulen lærer du å lytte til ja- og nei signalene dine, samt forsterke dem. Det er svært nyttig når du tar store og små valg i livet.

3

Klart & Presist

Mange mennesker bruker et språk som demper deres egen betydning. Hvis du har en vane med å bruke slike uttrykk som mange gjør i dag, for eksempel "liksom", så oppfatter både hjernen din og du selv det som om det ikke er så viktig, fordi det bare er "liksom".  Ofte så hører en ikke selv om en har slike signaturer i språket som virker forminskende. 

I dette kurset lærer du å tenke, og snakke mer presist og klart. Dette er også selvsagt en raskere og mer direkte vei til manifestering.

4

Tillitstrening

For å kunne ha sterk energi på manifesteringen og for at den skal kunne utfolde seg uten hindringer, er det nødvendig å ha full tro på vår egen verdi og tillit til både oss selv og andre.

I denne modulen vil du delta i grundige og svært effektive øvelser som hjelper deg med å oppnå dyp forståelse og lagre denne vissheten helt ned på celleplan, nemlig at du fullt ut fortjener suksess og at du kan ha full tillit til både deg selv og andre i ditt liv.

5

Enda bedre

I modul 5 utforsker vi kunsten å manifestere med en unik vri. Her omfavner vi muligheten for noe som kan være enda bedre enn våre egne begrensede forestillinger. Når vi åpner oss for det ukjente, gir vi rom for overraskelser som kan overgå selv våre mest inngrodde drømmer. Dette er prosessen som sprenger grensene og gir oss en livsglede som er langt mer berikende.

I tillegg lærer vi å bevisst forsterke det som gir oss gode følelser, og redusere det som tapper energien vår. Dette er en øvelse og fordelene er så mange. Ikke bare forsterker det manifestasjonskraften vår, men vi skaper også mer av det gode i livet vårt ved å fokusere på det som er energigivende. 

6

Å skifte astrallegeme

I vårt astrallegeme ligger vår oppfatning av vår evne til å ivareta oss selv. Denne oppfatningen utvikler seg over tid, og det er viktig å oppdatere den når nødvendig. Hvis din oppfatning av selvomsorg innebærer destruktive mønstre, er det åpenbart ikke en gunstig energi å bygge videre på.

Når vi inkorporerer vår nyeste og mest positive forståelse av vår egen ivaretagelse i denne energien, oppdateres den til dagens standard. Det er fra denne oppdaterte forståelsen vi da manifesterer og skaper vår fremtid!

7

Lær å Manifestere fra tredje øye

Når vi manifesterer fra det tredje øye, lagres det ikke kun i følelsene, det lagres og skapes helt ned på cellenivå! Dette blir da den sterkeste formen for manifestasjon, da vi har både hodet, kroppen, følelsene og hjernen med på laget.

Dream Team!

Gled deg til denne modulen, for her er du virkelig klar for å manifestere det du måtte ønske deg! Her har du verktøyene i sekken, balansen i hjernen, et klart ja og nei signal og du har bygget opp en tillit til deg selv og ande, slik at du endelig kan manifestere og motta fra øverste hylle! 

Og nå har du oppskriften, og kan manifestere igjen og igjen og igjen :-)

ikon

Din lærer

Marit Reitan

Marit Reitan startet Agape Instituttet i 2005 der hun er hovedlærer. Her tilbyr hun skoleundervisning, og arrangerer også temakurs der elevene lærer å lese seg selv og andre.

Marit sin intensjon er at så mange som mulig skal få oppleve, og dermed forstå, at vi bærer alle svarene i oss.

De svarene vi er klare for kan vi hente frem og dra nytte av. Vi kan utvide vår forståelse og se hvor unike og kloke vi alle sammen er i vårt indre, uansett hvilke tanker eller følelser vi måtte ha om oss selv.

Marit mener evnen til å lese seg selv og andre er en sans vi alle er født med, og at den kan trenes i likhet med alle våre andre sanser. Hun har lest over 8000 mennesker gjennom årenes løp og undervist i over 16 år.

Marit Reitan er det råeste jeg har vært borti av kursholdere, har du ikke oppdaget henne enda kan du glede deg til hun tar deg med på en reise som ikke bare setter spor, men totalt forvandlet deg som person for resten av livet.

- Håvard Andreassen -

Kursstart 17. januar 2024

  • 7 moduler med Marit
  • Lydfiler til øvelsene med og uten musikk 
  • 4 LIVE spørretimer med Marit
  • Lukket Facebook gruppe der Marit vil svare på spørsmål 2 ganger i uken gjennom kursets 7 uker.
  • Tilgang i et helt år!

5.300,-

Én betaling


2.800,-

DELBETALING OVER 2 MND.

Totalt 5.600,-

Er du medlem i Wisdom From North medlemskap? 
Da får du 20% rabatt på kurset. Finn rabattkoden under "Member Benefits" inni medlemskapsportalen. 

Du får også rabatt om du går på Agape skolen dette semesteret eller har vært med på Skap ditt ultimate jeg eller Bli Kvitt Selvsabotøren. Ta kontakt da med oss direkte på team@wfn.no

Har du en rabattkode? Bruk koden på checkout siden etter å ha klikket på kjøpsknappen over.
Lim inn koden der det står; Do you have a discount code? Click here to enter your code. 

Bonus vil bli tilgjengelig om noen uker.
Vi sender deg informasjon så snart bonus er klart.

Etter at kjøpet ditt er behandlet, vil du få tilsendt en bekreftelses på e-post med ditt brukernavn.  Du logger da inn til kursportalen med passordet du opprettet da du kjøpte. Dersom du allerede har hatt eller har et av våre andre norske kurs, så logger du deg inn med samme brukernavn og passord ved kjøp.

ikon

Tilbakemeldinger fra Marits tidligere kurs hos oss

Hva tidligere kursdeltagere sier

Sitter igjen med en stor takknemlighet. Det har vært en magisk reise. Fantastiske lærere. Et unikt samarbeid mellom Marit Reitan og Jannecke . Det blir så ekte og genuint når de har eierskap til kurset med en stor porsjon kjærlighet.
Lys og varme

Anita

Tusen takk, Wisdom From North og Marit, for et fantastisk dyptgripende selvutviklingskurs Ditt engasjement og din kunnskap er unik Marit.

Marit

Når du først har funnet dette kurset, så bare vet du at dette vil jeg. For det er ekte, fylt med sannheter og lærdom. Du får tillit til deg selv og det du er i. For du ser potensialet i deg, og dermed åpner man seg for at man er ikke den eneste.

Varmeny

Spørsmål & Svar

Hvordan kan jeg delta

Ved påmelding får du umiddelbart tilgang til kursportalen hvor du finner informasjon om kurset inkl tid og dato for LIVE spørretimer. Første modul blir tilgjengelig onsdag 17. januar. Du har tilgang til kurset i et helt år.

Hva er Spørretimer og hvordan får jeg det med meg?

Vinteren 2024 kan du være med på fire LIVE spørretimer med Marit. Du kan selv velge om du vil stille spørsmål på direkten eller sende inn på forhånd. Opptaket blir tilgjengelig dagen etter. 

Hvor mye tid krever dette kurset?

Om du bruker 1,5 time i uken, vil du få optimalt utbytte. Du kan også velge å gjøre øvelsene flere ganger om du vil gå dypere. Du har tilgang i et helt år så du kan se når det passer deg.

Må jeg ha noen forkunnskaper?

Nei, du trenger ikke å ha noen forkunnskaper.

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Du har tilgang til kurset med alle moduler og øvelser i et helt år. Dette gir deg muligheten til å ta kurset i ditt eget tempo.

Hva om jeg ikke er fornøyd?

Om du av en eller annen grunn må kansellere kjøpet, så har du 14 dagers angrerett fra og med kjøpsdato. Send oss da en e-post til team@wfn.no. Vi refunderer gjerne bestillingen din, bortsett fra bank gebyr, så lenge du gir oss beskjed innen 14 dager fra kjøpsdato til ovennevnte e-post adresse.

Se forøvrig Vilkår og Betingelser som du finner her.

Jannecke Øinæs

Janneckes anbefaling

Tilbake i 2017 mottok jeg flere henvendelser fra folk som fulgte mine intervjuer om å ta kontakt med Marit Reitan som drev den kjente "Agape skolen" i Oslo. Jeg forstod at dette var noe jeg måtte handle på, og jeg har ikke angret siden. Marit skulle vise seg å ha en stor innvirkning på mitt liv. Ikke bare lagde vi et intervju sammen som ble sett av mange tusen, jeg begynte også selv på Agape instituttet.

Gjennom å ha Marit som lærer har jeg styrket min egenkjærlighet, forløst kjærlighetstraumer, blitt en mer bevisst og kraftfull skaper, endret mine holdninger overfor økonomi og karriere og har åpnet opp for mer flyt i livet.

På mange måter var Marit spiren til at Wisdom From North har vokst seg til å bli det det er i dag- en plattform med et medlemskap med godt over 200 medlemmer og online kurs med dyktige lærere. Det er vanskelig å se for meg at jeg hadde våget og skape alt dette uten Marit sin veiledning, sine teknikker, øvelser og støtte.

I 2021 lanserte vi kurset "Skap ditt ultimate jeg" med Marit. Vi fikk enormt mange gode tilbakemeldinger. Vinteren 2023 kom kurset "Bli Kvitt Selvsabotøren". Også det ble en suksess. Vi er derfor enormt stolte over å kunne tilby enda et ekslusivt kurs med Marit!    

Velkommen skal du være!

Jannecke Øinæs
- Grunnlegger av Wisdom From North

>