Veien til varig manifestering

Nettkurs med Marit Reitan

Marit Reitan - varig manifestasjon
Veien til varig manifestering

Nettkurs med Marit Reitan

Mange av oss lever ofte i tråd med andres begrensninger. Vi har ofte blitt oppdratt heller enn grundig opplært, og vi bærer med oss våre foreldres eller samfunnets begrensninger som en byrde. Dette kan føre til at vi ubevisst begrenser vårt eget potensial. Vi begynner å tvile på våre muligheter i stedet for å omfavne dem.

I dette kurset med Marit Reitan vil du bryte fri fra disse begrensningene ved å bygge opp en ny grunnmur. Dette vil gi deg muligheten til å ta egne beslutninger med full tillit til deg selv, uten å la deg begrense av andres forventninger.

Dette kurset er for deg som ønsker å leve og manifestere et autentisk liv, som ønsker å leve ut fra dine reelle muligheter og ditt potensial istedenfor at du stagnerer i dine gamle trossystem, holdninger, antagelser og begrensninger.

Veien til varig manifestering

Se for deg å kjenne på en sterkere balanse ved at du tenker klarere, tar valg lettere, opplever hvordan du kan leve utifra et klart ja-takk istedenfor at livet ditt styres av et ja men... Se for deg at du oppnår større tillit til deg selv slik at du manifesterer mye lettere og kjenner deg selv bedre som den skaperen du egentlig er!

ikon

Skap og manifester med letthet

Manifestasjonen av alt du ønsker å realisere i livet ditt får en transformasjon når du har en solid grunnmur å bygge på. Resten av livet kan du da skape fra denne solide plattformen som består av balanse i hjernen, tillit, et klart ja-takk og en oppgradert energi på ivaretagelse av deg selv på best mulig måte.

Uten disse teknikkene kan du havne i en repetitiv sirkel eller føle at du stagnerer. Du kan oppleve at ting blir vanskelig, og du kan bli fanget i en følelsesmessig berg-og-dalbane, der du veksler mellom ulike følelser og fornuft. Uten å kjenne dine egne ja- og nei signaler kan du famle i blinde.

Hvis du stadig manifesterer uten å ha hverken balansen i hjernen, tillit til deg selv og andre og eller ikke har tydelige ja/nei signaler, kan det være du mister tilliten til deg selv og til din egen manifestering.

Med Marit som din veileder i dette kurset kan du:

  • Gjenskape tilliten til deg selv 
  • Skape balanse i hjernen
  • Oppgradere energien
  • Lære hvordan stå sterk og stødig i "ja takk" slik at du endelig kan manifestere og motta fra øverste hylle!
Jo mer vi har tillit til universet og oss selv, desto mer kan vi motta.

- Marit Reitan -

Hva dette kurset gir deg


7 moduler
Veien til varig manifestering

I kurset går du gjennom syv moduler som bygger på hverandre, som hjelper deg å legge det solide grunnlaget for en mer varig manifestasjon, og en en manifestasjon av det du innerst inne ønsker deg. 

Øvelser som lydfiler
lyd øvelser Veien til, varig manifestering

Du vil kunne nyte øvelsene fra Marit enten med eller uten meditasjonsmusikk.

spørretime med Marit
Notater
notater

Lag deg dine egne notater underveis i kurset slik at du kan integrere det du lærer.

Hva du lærer i Modulene

1

Balanse i hjernen

I denne modulen lærer du viktigheten av å ha balanse mellom hjernehalvdelene. Når hjernebroen er sterk, blir det mye lettere å tenke klart, ta valg og å manifestere det du virkelig vil ha.

Her får du en konkret øvelse som er meget effektiv, lett og enkel for å kunne etablere balansen mellom hjernehalvdelene dine. 

2

Ja & Nei signaler

I kroppen har vi ja- og nei signaler. Disse har mange av oss ignorert og undertrykt i såpass lang tid at de ikke lenger fremstår som klare og tydelige. (Dette kan føre til at du tiltrekker deg at andre også overhører og eller overkjører deg). Mange vet heller ikke at de har ja- og nei signaler i kroppen.

I denne modulen lærer du å lytte til ja- og nei signalene dine, samt forsterke dem. Det er svært nyttig når du tar store og små valg i livet.

3

Klart & Presist

Mange mennesker bruker et språk som demper deres egen betydning. Hvis du har en vane med å bruke slike uttrykk som mange gjør i dag, for eksempel "liksom", så oppfatter både hjernen din og du selv det som om det ikke er så viktig, fordi det bare er "liksom".  Ofte så hører en ikke selv om en har slike signaturer i språket som virker forminskende. 

I dette kurset lærer du å tenke, og snakke mer presist og klart. Dette er også selvsagt en raskere og mer direkte vei til manifestering.

4

Tillitstrening

For å kunne ha sterk energi på manifesteringen og for at den skal kunne utfolde seg uten hindringer, er det nødvendig å ha full tro på vår egen verdi og tillit til både oss selv og andre.

I denne modulen vil du delta i grundige og svært effektive øvelser som hjelper deg med å oppnå dyp forståelse og lagre denne vissheten helt ned på celleplan, nemlig at du fullt ut fortjener suksess og at du kan ha full tillit til både deg selv og andre i ditt liv.

5

Enda bedre

I modul 5 utforsker vi kunsten å manifestere med en unik vri. Her omfavner vi muligheten for noe som kan være enda bedre enn våre egne begrensede forestillinger. Når vi åpner oss for det ukjente, gir vi rom for overraskelser som kan overgå selv våre mest inngrodde drømmer. Dette er prosessen som sprenger grensene og gir oss en livsglede som er langt mer berikende.

I tillegg lærer vi å bevisst forsterke det som gir oss gode følelser, og redusere det som tapper energien vår. Dette er en øvelse og fordelene er så mange. Ikke bare forsterker det manifestasjonskraften vår, men vi skaper også mer av det gode i livet vårt ved å fokusere på det som er energigivende. 

6

Å skifte astrallegeme

I vårt astrallegeme ligger vår oppfatning av vår evne til å ivareta oss selv. Denne oppfatningen utvikler seg over tid, og det er viktig å oppdatere den når nødvendig. Hvis din oppfatning av selvomsorg innebærer destruktive mønstre, er det åpenbart ikke en gunstig energi å bygge videre på.

Når vi inkorporerer vår nyeste og mest positive forståelse av vår egen ivaretagelse i denne energien, oppdateres den til dagens standard. Det er fra denne oppdaterte forståelsen vi da manifesterer og skaper vår fremtid!

7

Lær å Manifestere fra tredje øye

Når vi manifesterer fra det tredje øye, lagres det ikke kun i følelsene, det lagres og skapes helt ned på cellenivå! Dette blir da den sterkeste formen for manifestasjon, da vi har både hodet, kroppen, følelsene og hjernen med på laget.

Dream Team!

Gled deg til denne modulen, for her er du virkelig klar for å manifestere det du måtte ønske deg! Her har du verktøyene i sekken, balansen i hjernen, et klart ja og nei signal og du har bygget opp en tillit til deg selv og ande, slik at du endelig kan manifestere og motta fra øverste hylle! 

Og nå har du oppskriften, og kan manifestere igjen og igjen og igjen :-)

Hva tidligere kursdeltagere sier

Jeg har vært på tidligere kurs og skole hos og med Marit, som er jordnær i sin formidling, har en stor innsikt og kjærlighet i det hun deler og dem hun deler det med. En reise inn til den du virkelig er. Alle burde få del i dette. Kurset i manifestering ble for meg en spennende reise og tydeliggjøring i hva jeg vil, min vei, verdier og valg i livet.
I denne portalen blir du virkelig ivaretatt og sett.

- Kari E. -

Jeg har hørt mye om manifestering den senere tid, og har skjønt at dette med å ha følelsen med er en forutsetning for å lykkes. Allikevel lurte jeg på hvordan, og det har jeg fått et godt svar på gjennom kurset. Det viste seg å være enkelt, men samtidig viktig å rydde unna rusk og rask. Jeg er svært glad for at jeg meldte meg på dette kurset. Opplegget er enkelt og tydelig, samtidig litt utfordrende. Tusen takk til Marit for et fantastisk kurs.

- Inghild -

Utrolig givende kurs med Marit Reitan, som er proppfull av kunnskap og inspirasjon. Dyptgående og morsomt på samme tid. Mulig oppgradering til Livet 2.0 – følger du bare opplegget hennes.

- Marianne B. -

Til tross for at jeg har både utdannelse och gått mange forskellige kurser i mitt liv angående sjelvutvikkling, må jeg si at Marit med sin naturlighet, openhet, ärlighet og generositet kunde tillföre nye infallsvinkler som blandat seg fint samman med allt det andre som allerede finnes! Det blev en ny dimension.. enda bedre..!
Tusen takk for fint kurs!

- kursdeltager -

Marit har ei unik herlig formidlingsevne med lettfattelig, klart språk. Korte moduler med akkurat passe informasjon til å få det du treng. Hennar magisk flotte utstråling gjer at eg vil lytte, ta til meg og gjennomføre. Å fysisk kjenne endringane skjer i kroppen og hodet gir meg tolmod, glede og ein indre glød til å vite at dette er verd alt. Takk Marit, Jannecke og meg sjølv.

- Trude J. -

Dette kurset har et innhold med mulighet for å endre livet ditt. Det er lett forståelig, konkret og med øvelser som gir resultater. Marit svarer på spørsmål, motiverer og formidler på en koherent og kjærlig måte.
Kan anbefales på det varmeste.

- Berit -

Helt supert kurs om manifestering! Marit forklarer med masse eksempler på hvordan vi får akkurat det vi ønsker oss. Mye kom opp igjennom øvelser hos meg gjennom disse 7 ukene, så fikk erfart på kroppen at noe har skjedd. Føler meg klarere på hva jeg vil og er glad vi har tilgang et helt år så jeg kan se modulene og gjøre øvelsene om og om igjen. Er så glad jeg tok dette kurset! 

- kursdeltager -

Et kurs som har vekket troen på det å skape MITT liv. I mange år har jeg slitt med å forstå hvorfor jeg ikke føler glede i et tilsynelatende godt liv. Gjennom Marits stødige veiledning har jeg skjønt hvordan jeg kan bygge min egen grunnmur så stødig at jeg kan være en aktiv skaper av mitt liv. Trygghet, tillit og målrettet handling mot det jeg trenger, for hvorfor skal ikke jeg også fortjene 100%? Lærerikt, dyptgripende og endrende.

- Rachel -

Jeg tenker at jeg har blitt mer bevisst på hva jeg ønsker meg i livet, av meg selv og menneskene rundt meg. Tydelige grenser, tydeligere språk, føle og lytte til hva som er ja og hva som er nei for meg. Hadde aldri hørt om astrallegeme, men det er jo en genial måte og bevisstgjøre for seg selv hvem man vil være. Skal høre modulene flere ganger og fortsette å gjøre øvelsene.

- kursdeltager -

ikon

Din lærer

Marit Reitan

Marit Reitan startet Agape Instituttet i 2005 der hun er hovedlærer. Her tilbyr hun skoleundervisning, og arrangerer også temakurs der elevene lærer å lese seg selv og andre.

Marit sin intensjon er at så mange som mulig skal få oppleve, og dermed forstå, at vi bærer alle svarene i oss.

De svarene vi er klare for kan vi hente frem og dra nytte av. Vi kan utvide vår forståelse og se hvor unike og kloke vi alle sammen er i vårt indre, uansett hvilke tanker eller følelser vi måtte ha om oss selv.

Marit mener evnen til å lese seg selv og andre er en sans vi alle er født med, og at den kan trenes i likhet med alle våre andre sanser. Hun har lest over 8000 mennesker gjennom årenes løp og undervist i over 16 år.

Marit Reitan er det råeste jeg har vært borti av kursholdere, har du ikke oppdaget henne enda kan du glede deg til hun tar deg med på en reise som ikke bare setter spor, men totalt forvandlet deg som person for resten av livet.

- Håvard Andreassen -

  • 7 moduler med Marit
  • Lydfiler til øvelsene med og uten musikk 
  • Tilgang i et helt år!

5.300,- inkl. mva

Én betaling


2.800,- inkl. mva

DELBETALING OVER 2 MND.

Totalt 5.600,- inkl. mva

Er du medlem i Wisdom From North medlemskap? 
Da får du 25% rabatt på kurset. Finn rabattkoden under "Member Benefits" inni medlemskapsportalen. 

Du får også rabatt om du går på Agape skolen dette semesteret eller har vært med på Skap ditt ultimate jeg eller Bli Kvitt Selvsabotøren. Ta kontakt da med oss direkte på team@wfn.no

Har du en rabattkode? Bruk koden på kasse siden etter å ha klikket på kjøpsknappen over.
Lim inn koden der det står; Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din.

Etter at kjøpet ditt er behandlet, vil du få tilsendt en bekreftelses på e-post med ditt brukernavn.  Du logger da inn til kursportalen med passordet du opprettet da du kjøpte. Dersom du allerede har hatt eller har et av våre andre norske kurs, så logger du deg inn med samme brukernavn og passord ved kjøp.

ikon

Uansett utgangspunkt, så er dette et selvutviklende kurs, med mulighet for å legge til rette for vekst både mentalt og materielt.

- Aina Skarsethstuen -

Tilbakemeldinger fra Marits tidligere kurs hos oss

Hva tidligere kursdeltagere sier

Sitter igjen med en stor takknemlighet. Det har vært en magisk reise. Fantastiske lærere. Et unikt samarbeid mellom Marit Reitan og Jannecke . Det blir så ekte og genuint når de har eierskap til kurset med en stor porsjon kjærlighet.
Lys og varme

Anita

Tusen takk, Wisdom From North og Marit, for et fantastisk dyptgripende selvutviklingskurs Ditt engasjement og din kunnskap er unik Marit.

Marit

Når du først har funnet dette kurset, så bare vet du at dette vil jeg. For det er ekte, fylt med sannheter og lærdom. Du får tillit til deg selv og det du er i. For du ser potensialet i deg, og dermed åpner man seg for at man er ikke den eneste.

Varmeny

Spørsmål & Svar

Hvordan kan jeg delta

Ved påmelding får du umiddelbart tilgang til kursportalen med alle moduler. Du har tilgang til kurset i et helt år.

Hvor mye tid krever dette kurset?

Om du bruker 1,5 time i uken, vil du få optimalt utbytte. Du kan også velge å gjøre øvelsene flere ganger om du vil gå dypere. Du har tilgang i et helt år så du kan se når det passer deg.

Må jeg ha noen forkunnskaper?

Nei, du trenger ikke å ha noen forkunnskaper.

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Du har tilgang til kurset med alle moduler og øvelser i et helt år. Dette gir deg muligheten til å ta kurset i ditt eget tempo.

Hva om jeg ikke er fornøyd?

Om du av en eller annen grunn må kansellere kjøpet, så har du 14 dagers angrerett fra og med kjøpsdato. Send oss da en e-post til team@wfn.no. Vi refunderer gjerne bestillingen din, bortsett fra bank gebyr, så lenge du gir oss beskjed innen 14 dager fra kjøpsdato til ovennevnte e-post adresse.

Se forøvrig Vilkår og Betingelser som du finner her.

Jannecke Øinæs

Janneckes anbefaling

Tilbake i 2017 mottok jeg flere henvendelser fra folk som fulgte mine intervjuer om å ta kontakt med Marit Reitan som drev den kjente "Agape skolen" i Oslo. Jeg forstod at dette var noe jeg måtte handle på, og jeg har ikke angret siden. Marit skulle vise seg å ha en stor innvirkning på mitt liv. Ikke bare lagde vi et intervju sammen som ble sett av mange tusen, jeg begynte også selv på Agape instituttet.

Gjennom å ha Marit som lærer har jeg styrket min egenkjærlighet, forløst kjærlighetstraumer, blitt en mer bevisst og kraftfull skaper, endret mine holdninger overfor økonomi og karriere og har åpnet opp for mer flyt i livet.

På mange måter var Marit spiren til at Wisdom From North har vokst seg til å bli det det er i dag- en plattform med et medlemskap med godt over 200 medlemmer og online kurs med dyktige lærere. Det er vanskelig å se for meg at jeg hadde våget og skape alt dette uten Marit sin veiledning, sine teknikker, øvelser og støtte.

I 2021 lanserte vi kurset "Skap ditt ultimate jeg" med Marit. Vi fikk enormt mange gode tilbakemeldinger. Vinteren 2023 kom kurset "Bli Kvitt Selvsabotøren". Også det ble en suksess. Vi er derfor enormt stolte over å kunne tilby enda et ekslusivt kurs med Marit!    

Velkommen skal du være!

Jannecke Øinæs
- Grunnlegger av Wisdom From North

>