Slå på din kvinnekraft

Våg å være deg!

Som kvinne, har du en kraft i deg som er helt unik og spesiell. Du har en iboende evne til å skape, forvandle og helbrede. Når du virkelig tar eierskap over denne kraften, blir du i stand til å endre ikke bare ditt eget liv, men også livene til de rundt deg. Du blir en kilde til styrke, inspirasjon og positiv forandring.

Fay Skandsen

Kan du kjenne deg igjen?

 • Er du utmattet av alltid å prøve å være 'flink pike'? 
 • Kjenner du deg fanget i en uendelig syklus av å tilfredsstille andre på bekostning av deg selv?
 • Føler du deg ofte utmattet av alle de kravene som stilles til deg, til tross for dine beste forsøk på å skape en balansert tilværelse.? 
 • Kjenner du deg litt urolig eller nedstemt til tross for at du er en bevisst, engasjert og omsorgsfull person som har jobbet på deg selv i mange år?
 • Føler du deg frakoblet fra din naturlige kvinnelige syklus, og lurer på hvordan du kan harmonisere den med livet ditt? 

De fleste av oss tror at vi ikke har lykkes med å bringe frem vårt fulle potensial når det gjelder kjærlighet, selvutfoldelse og gå for våre drømmer, fordi vi mangler penger, tid, støtte, utdanning eller kunnskap. Men sannheten er denne:

Vi har ennå ikke våknet til den dypere kraften som er nødvendig for å skape de tingene vi lengter mest etter.

Dette kurset hjelper deg med å bryte disse mønstrene. Med Fay Skandsen som din guide, vil du lære å gjenkjenne og utfordre det som står i veien, og begynne å prioritere dine egne behov.

Fay vil gi deg verktøyene for å forstå og omfavne dine unike sykluser. Og dette gjelder deg uansett hvilken alder du er. Gjennom å knytte deg nærmere din egen feminine natur, vil du oppleve økt velvære og en sterkere forbindelse til deg selv.

Vi vil utforske veier til selvoppfyllelse, og lære deg å navigere i livet på dine egne vilkår. Gjennom å ta styring, bruke din stemme og styrke ditt selvbilde, vil du finne den indre styrken til å skape ditt eget lykkelige liv.

Slå av flink-pike-modus, det er på tide å slå på den feminine kvinnekraften!

Kvinner

Ny Innsikt i Kvinnelig Kraft:
En Annerledes Forståelse av Makt

Kraften vi har mestret de siste 50 årene har vært dominert av maskuline trekk.

Historisk har vi definert kraft som evnen "til å gjøre, handle, oppnå og utøve kontroll over andre." Dette har gitt oss imponerende vitenskap og velstand, men det gir ikke alt vi trenger nå.

Vår dype lengsel etter ekte forbindelser, kreativitet og meningsfulle bidrag krever en annen kraft, en feminin kraft. Denne kraften handler om intuisjon, samarbeid, å følge livets naturlige flyt og skape fra hjertet.

I dag står vi ved en korsvei, der vi må inkludere både maskuline og feminine kvaliteter i vår forståelse av makt. Det handler ikke om å erstatte, men om å finne balansen mellom dem.

Den feminine kraften er allerede i bevegelse, og vi ser den i bevegelser som fremmer empati, samarbeid og bærekraft. Det er på tide å omfavne begge sider av kraften for å skape en bedre fremtid.

Se for deg dette..

Tenk deg å stå opp hver morgen som kvinne, omfavnet av din egen guddommelighet og skjønnhet. Du smiler til ditt speilbilde, anerkjenner hver kurve, hvert trekk - du er en kvinnes mesterverk, full av kraft og lys, klar til å omfavne dagen med kjærlighet og tillit.

Du står midt i en folkemengde, omgitt av mennesker, men uansett hvor mange stemmer som runger rundt deg, er det din som lyser sterkest. Som kvinne har du funnet kraften i din egen stemme, og du bruker den med stolthet og verdighet. Din plass i verden er klar og urokkelig, akkurat som deg.

Tenk å våkne opp midt på natten, føle deg helt i takt med dine egne sykluser. Som kvinne, er du i harmoni med månens rytmer, med livets pulserende strøm. Du kjenner din egen kraft, dyp og sterk, og det å være kvinne føles rett og slett ubeskrivelig vidunderlig.

Dette kurset bør alle kvinner ta. Det bygger opp din selvtillit, slik at du tør ta egne valg. 

Torill - kursdeltager

Dette kurset er et must for alle kvinner.

Torill - kursdeltager

Feminin

Når en kvinne våkner til sin egen iboende kraft, blir hun i stand til å leve et liv med større formål, lidenskap og glede. Ved å omfavne og slå på sin kvinnekraft, kan hver kvinne skape dypt meningsfulle endringer i eget liv og i verden rundt seg.

 • Forståelse og Balanse: Etter å ha omfavnet din naturlige syklus, vil du oppleve en fornyet følelse av balanse. Du vil navigere i livet med mer flyt og mindre motstand, jobbe i takt med din egen rytme i stedet for mot den.
 • Kraft og Klarhet: Med en dypere forståelse av din intuisjon vil du ha et sterkt indre kompass som vil gi deg klarhet i avgjørelser og retninger, du vil stå stødigere i deg selv og vise en kraft du kanskje ikke visste at du hadde.
 • Selvstendighet og Trygghet: Ved å erklære deg selv som sjef i eget liv, vil du oppleve en økt følelse av uavhengighet og selvtillit. Du vil bli mer proaktiv i ditt liv, og bygge det livet du ønsker.
 • Transformasjon og Glede: Gjennom å forstå alkymi og hvordan du kan bruke det for å skape mer glede i livet ditt, vil du begynne en transformasjon. Du vil merke en fornyet følelse av optimisme, glede og muligheter rundt deg.
 • Innvendig Ro og Balanse: Når du lærer om hvordan tanker og følelser påvirker helsen din, vil du få verktøy for å håndtere stress, angst og usikkerhet. Du vil oppnå en indre ro og balanse, noe som vil bidra til en forbedret livskvalitet.

Slå på din kvinnekraft!

Velkommen til seks inspirerende, viktige, kraftfulle, morsomme og fargerike moduler/uker med selveste Fay Skandsen! 

Dette er for deg som lengter etter å vekke din indre gudinne og ta styringen over ditt eget liv, uansett alder! Akkurat som de mange sterke, selvstendige og suksessfulle kvinnene som har banet vei for oss, er dette kurset designet for å lede deg på veien. 

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition

Hva om du kunne føle deg mer kvinnelig og feminin

Hvis du søker å forstå og omfavne din feminine essens, å se den som en unik kilde til styrke og inspirasjon, er dette rett sted for deg.

Hva om du kunne forstå mer av din syklus

Dette kurset er for deg som ønsker å forstå og harmonisere deg med dine naturlige sykluser, for å leve i takt med din egen rytme og få større innsikt i dine egne behov og ressurser, uansett om du fortsatt menstruerer eller ikke. 

Kjempeflott og inspirerende kurs. Sett deg selv først og prioritere deg selv, for her er du midtpunktet! Love it

Eva - kursdeltager

Fay har en fantastisk energi, som tar en på alvor og man vil bare danse. Det er godt med mennesker som ikke er redd for å sette ord på ting og som er så jordnær, klar og leken. Det å jobbe med seg selv som kvinne, ta seg selv på alvor og finne seg selv og sin stemme er så utrolig viktig og Fay er en stor inspirasjons kilde, med så utrolig stor visdom som fikk meg til å se meg med nye øyne som kvinne.

Marie - kursdeltager

Et utrolig viktig og samtidig veldig morsomt og energirikt kurs. Fay har en strålende og inspirerende energi. Det har satt i gang mange indre prosesser som vil garantert gi ringvirkninger. Tusen takk

Anja - kursdeltager

Kvinnekraft

Dette kurset er for deg som føler at usikkerheten holder deg tilbake, men ønsker å vekke din indre løvinne og møte livets utfordringer med kraft og selvsikkerhet. 

Hvis du er klar for en reise mot dypere selvinnsikt, for å bli kjent med dine egne styrker, svakheter og uutnyttede potensialer, vil dette kurset hjelpe deg på veien.

Våg å være deg

Etter dette kurset vil du føle deg sikker som aldri før, dypt forankret i din egen kraft. Din kunnskap om dine feminine superkrefter vil bli utvidet, og dette vil hjelpe deg med å navigere i livet med mer letthet og glede. Din selvtillit vil blomstre, slik at du kan ta plass i verden med mot og stolthet. Med denne nyvunne tryggheten kommer også muligheten til å uttrykke din feminine essens og kraft på en måte som føles autentisk og sann for deg.

6 vakre moduler sammen med Fay slik at du kan leve ut din kvinnekraft 

1

Kvinnen er syklisk

Få det bedre med deg selv ved å lære å bruke dine naturlige sykluser på en smart måte. Som kvinner har vi dessverre ikke fått med en bruksanvisning, men her vil du oppdage hvordan du kan navigere gjennom dine sykluser med letthet. Du vil lære å unngå utbrenthet ved å hvile når du trenger det og gripe mulighetene når du er i din Blom-Ina fase, full av energi og kreativitet.

2

Gudinner & Åndelighet

I denne unike modulen vil du utforske den kraftfulle essensen som kvinner har båret gjennom tidene - en kraft som har skapt både beundring og frykt hos andre. Gjennom historien har vi blitt omtalt som hekser og trollkvinner, fordi vår indre kraft har vært en kilde til mysterium og uforståelighet.

3

Drep den flinke kvinnen

Du vil lære hvordan du kan frigjøre deg fra flink pike-syndromet og omfavne din autentiske selv. Vi vil veilede deg til å gi slipp på begrensningene og finne motet til å følge din egen unike vei. Det er på tide å sette dine meninger og ønsker i sentrum av ditt liv, og slutte å gjøre som alle andre vil.

4

Alkemisk tenkning

I denne modulen vil du lære den mektige læresetningen "As Above, so Below" - at din indre realitet blir reflektert i den ytre verden. Du vil oppdage kraften som ligger i å ta tilbake kontrollen over ditt eget liv ved å forstå hvem du virkelig er og ved å endre dine tanker. Når du tar styringen over dine tanker og handlinger, vil du begynne å se en transformasjon i din ytre virkelighet.

5

Den geniale kvinnekroppen

I denne modulen vil du lære å elske og verdsette ditt eget tempel, din kropp, i kjærlighet. Vi vil utforske hvorfor det er viktig å ta vare på hver centimeter av din kropp og verdsette den unike skaperkraften som bor i deg. Uansett om du ønsker å skape eller har skapt barn eller ikke, er vår feminine skaperkraft en kraft som kan brukes til å manifestere våre drømmer og visjoner.

6

Skjønnhet

I denne modulen vil du lære om skjønnhet, som er noe som ofte blir misforstått og undervurdert i vårt samfunn. Vi opplever en verden preget av betong og funksjonalitet, men det er på tide å bytte ut dette med skjønnhet og opplevelsen av å tilhøre noe større og vakrere. En dypere skjønnhet enn den vi blir presentert for i media. 

Inspiserende kurs, mye energi og veldig lærerikt. Gøy med et kurs bare for kvinner, med kvinner og om kvinner, så utrolig glad for at jeg valgte å bli med Fay på denne reisen

Siv - kursdeltager

Det var veldig mye ny informasjon om syklusene, som jeg aldri før har har hørt om. Det var lærerikt og jeg vil ta med meg dette videre. Til tross for at jeg er i menopausen så var det mye fornuft i det. Jeg har også lært mye om kraften av å være en Gudinne. Kjenne på energien av det feminine, uten å sammenligne seg med alle andre. Sitter igjen med mye ny kunnskap og glede, som jeg kan formidle videre.

 

Jane - kursdeltager

Kurset økte min bevissthet om det å være kvinne og at vi er i sykluser. Jeg fikk også bedre forståelse av hva alkymi innebærer. Hva vi tenker og hvordan vi tenker, satt inn i et åndelig perspektiv. «As above, so below.» Og så er det viktigheten av å ha et nettverk som deler erfaringer og kunnskap og bruke denne kunnskapen daglig.

Astrid - kursdeltager

Hei, Jeg er Fay

Jeg er en inspirator og empowerment-coach og jobber med kvinners evne til å se sin egen urkraft. Alle kvinner er født med en helt spesiell kraft, og en egen evne til å skape seg et kreativt liv som de drømmer om. Kraften ligger i vår feminine power.

Jeg er lidenskapelig opptatt av å inspirere og motivere kvinner til å hente frem sin feminine identitet.

Fantastisk Bonus

kurs med Fay Skandsen
Bonus med Fay og Goura

Bonus - Omfavn alle aspektene i deg

4 eksklusive intervjuer med
Goura Loto

Goura Loto er fra Damanhur i Italia. Hun er en alkemist og er Fay sin egen lærer på "The Alchemy School". Dette er en svært klok, vittig, feminin, smart og vis kvinne.

I disse samtalene vil du lære å bli bedre kjent med deg selv. Intervjuene er på engelsk med norske undertekster. 

Bonusen er til ALLE som melder seg på kurset.

VERDI: 2500,-  

sommerfugl

Hva de 6 modulene med fay vil kunne gi deg:

Fay Skandsen

En ny, indre trygghet

Etter dette kurset vil du kunne føle deg sikker som aldri før, dypt forankret i din egen kraft. Din kunnskap om dine feminine superkrefter vil bli utvidet, og dette vil hjelpe deg med å navigere i livet med mer letthet og glede. Din selvtillit vil blomstre, slik at du kan ta plass i verden med mot og stolthet. Med denne nyvunne tryggheten kommer også muligheten til å uttrykke din feminine essens og kraft på en måte som føles autentisk og sann for deg.

Indre styrke

Videre vil du være i stand til å hente styrke fra din indre kraftkilde når du trenger det. Med denne dypere selvinnsikten vil du også forstå dine grenser bedre, og vite når og hvordan du skal sette dem. Du vil lære å sette pris på din unike kvinnelige energi, og bruke den til å forme livet ditt på en positiv måte.

Ha en klarere visjon for livet videre

Til slutt vil du ha en klarere forståelse av dine personlige mål, verdier og visjoner, og føle deg i stand til å manifestere dem i livet ditt. Etter dette kurset vil du være i stand til å hylle og feire din kvinnelighet, dine styrker og din uendelige kapasitet for vekst, kjærlighet og suksess.

Delbetaling

NOK

2600,- inkl. mva

 /2 mnd

Betal over 2 mnd. Totalt 5.200,-

 • 6 moduler med Fay 
 • Nedlastbare PDF'er av slider til modulene
 • Nedlastbare dokumenter med øvelsene til modulene
 • Tilgang til kurset i et helt år

Etter at kjøpet ditt er behandlet, vil du få tilsendt en bekreftelses på e-post med ditt brukernavn. Du logger da inn til kursportalen med passordet du opprettet da du kjøpte. Så enkelt som det.

Er du medlem i Wisdom From North medlemskap?
Hvis ja, sjekk "Members Benefits" inne i medlemskapsportalen for egen rabattkode. Som medlem kan du få 20% rabatt på dette kurset!

Har du en rabattkode? Bruk koden på checkout-siden etter å ha klikket på en av kjøpsknappen over.
Lim inn koden der det står; 
Har du en kupong? Klikk her for å skrive inn koden din.

Fay kan virkelig løfte deg opp og frem. Veldig innholdsrikt kurs. Kan varmt anbefales!

kursdeltager

Disse temaene er så viktige, og det det ble så opplysende og jordnært. Og en god energi på hele kurset igjennom. Kvinnekraft, here we come! Veldig takknemlig for at jeg kunne ta dette kurset.

 

kursdeltager

Anbefales!
Mye å lære om det å være kvinne

Susanne - kursdeltager

Kvinner

Dette sier andre som har tatt kurs med Fay

Fay inspirerer deg til å ta de stegene du trenger for å nå dine mål og drømmer. 

Light Shavana

Første gang jeg møtte Fay på et event var jeg depressiv og manglet livsglede - Fra den dagen ble jeg løftet og nå, fire år senere, er det jeg som løfter andre. Jeg føler meg mer sexy og hel som kvinne og bruker masse farge og leppestift. Tusen takk Fay for at du har hjulpet meg på veien og alt du har delt.

Line

Jeg liker den tryggheten du har. Du inspirerer og har en smittende energi! Og du deler mye og interessant kunnskap om det å være kvinne. 

Anne Britt

Jeg gav meg selv et kurs med Fay i 50-års gave og det har vært the gift that keeps on giving. Med masse glede og energi hjelper Fay meg med å jobbe med sider i meg selv jeg har vært redd for. Spark i ræva og en god hand på skuldra når det trengs. 

Gun Heidi

Første gang jeg traff deg, var jeg skikkelig lost. Jeg hadde suicidale tanker. Jeg hadde det ikke bra med meg selv. Fay så meg!
Vi trenger mennesker som ser deg, som løfter deg. Av Fay så får du gleden, energi og de små rådene på veien slik at du selv kan vokse og stå i din egen kraft. Takk Fay for at du er den du er og at du har fått meg til å skinne. 

Line

Hos Fay har jeg lært å verdsette meg selv på en annen måte enn tidligere. Jeg tåler bedre mine negative sider, ser de mer som et utviklingspotensiale. 

Kirsten

Spørsmål & Svar

Hvordan kan jeg delta

Ved påmelding får du umiddelbart tilgang til kursportalen. Du har tilgang til kurset i et helt år.

Hvor mye tid krever dette kurset?

Om du bruker 1,5 time i uken, vil du få optimalt utbytte. Du har tilgang i et helt år så du kan se når det passer deg.

Må jeg ha noen forkunnskaper?

Nei, du trenger ikke å ha noen forkunnskaper.  

Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Du har tilgang til kurset med alle moduler i et helt år. Dette gir deg muligheten til å ta kurset i ditt eget tempo.

Hva om jeg ikke er fornøyd?

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kurset, kan du kansellere din bestilling innen 14 dager etter kjøp. Send oss da en e-post til team@wfn.no. Vi refunderer gjerne bestillingen din, bortsett fra bank gebyr, så lenge du gir oss beskjed innen 14 dager til ovennevnte e-post adresse.

Se forøvrig Vilkår og Betingelser som du finner her.

Anbefaling fra Jannecke Øinæs - Wisdom From North

Jeg hadde lenge ønsket å jobbe med Fay, denne sprakende damen som snakket om kvinnekraft. Jeg husker med glede tilbake til dagen jeg endelig tok kontakt, og Fay svarer: Deg har jeg ønsket å jobbe med i to år! Båndet var forseilet og vi satt i timesvis i hennes skjønne hjem i Sandvika og snakket om kvinnekraft og drømmen vår om å skape noe sammen som kunne hjelpe flere kvinner eie sin vakre feminine essens.

Jeg har ofte selv vist meg som uavhengig og sterk for å få respekt fra menn, men det har vært smertefullt å undertrykke sider av min kvinnelighet. Jeg har følt presset av å være en "flink pike," smilende og nikke høflig selv når jeg vil si nei. Denne reisen har tent en lidenskap i meg for å hjelpe kvinner uttrykke sin egen kraft, og det er derfor jeg gløder over tanken på å tilby dette kurset på Wisdom From North med selveste Fay Skandsen.

Fay er unik. Hun lever og ånder det hun lærer bort til andre, og inspirerer stort med sin ureddhet og ektehet. Vi kunne ikke funnet en bedre lærer i å undervise om kvinnekraft.

Bli med oss da vell. Du vil ikke angre.

>