Noen møter er ment å skje! Det er en del av det magiske med den spirituelle reisen. I 2017 hadde jeg et slikt møte med Maja Thune. I dag er vi venninner, og samarbeider. Hør hennes sterke historie og om kjærlighet som medisin i denne episoden. 

Lytt til podcast episoden her.

I et dypt mørke

Maja Thune hadde en svært vanskelig ungdomstid. Hun var ved flere anledninger innlagt, fikk diverse diagnoser, var tungt medisinert og i et mørke i mange år. I dag er hun en enorm ressurs og lever sitt kall. Hvordan er det mulig?

I denne episoden med Maja Tune hører du om:

  • Erfaringen fra psykiatrien i ung alder.
  • Hvordan det å bli møtt som menneske, ikke diagnosen, ble redningen.
  • Menneskemøtene som berørte.
  • Hvordan det å gå tilbake til psykiatrien som terapeut var en måte å gi tilbake.
  • Kjærlighet som medisin som utdannelse, og hvordan du kan ta del.

Møtene som berørte Maja

Maja hadde omfattende psykiske problemer og slet med å regulere følelsene i tenårene.

Løsningen var diagnoser og medisiner og flere opphold på institusjon. Det er møtet med sine medpasienter som berørte henne mest fra denne perioden. “Så mange intelligente, genuine sjeler”. Dessverre ble de ikke sett for den de var. Det var diagnosene alle så og forholdt seg til.

Heldigvis skjedde det noe. 

Maja forteller om møtet blant annet med en kroppsterapeut som hjalp henne med å puste seg gjennom plagene. “Hun jobbet med pusten, med kroppsbevissthet og kroppskontakt. Hun hjalp meg med å komme inn i hjertet”, forteller Maja. 

Når man er veldig psykisk syk så mister man kontakten med kroppen. Denne terapeuten hjalp henne å komme inn i kroppen igjen. Hun møtte Maja som Maja. Var opptatt av hvem den jenta var som var bakenfor diagnosene. 

I dag er Maja en enorm ressurs og et fantastisk menneske for denne verden. Hun har skrevet bøker, har flere utdannelser og en egen utdannelse i Kjærlighet som medisin. Det har vært en prosess over tid. Spesielt trekker Maja frem menneskemøtene de årene hun var syk som medisinen som hjalp henne dit hun er i dag.

Møtet med det spirituelle

“Etter å ha hatt så mye smerte i livet så var det som om jeg måtte overgi meg til noe annet som kunne støtte og hjelpe meg. Jeg ble for liten til å støtte meg selv”, forteller Maja. Terapeutene hadde vært fantastiske, men Maja så at det var en bit hun måtte gjøre selv; Å våge livet. Å ha tillit til livet.

En morgen våknet Maja. Hun gjorde som alltid bønnen sin, yoga, morgen ritualer, og så kom ordene Kjærlighet som medisin til henne.
Det ble raskt et konsept for å forene psykologi, spiritualitet og kunst. “De tre kvalitetene har jeg en drøm om å forene i håp om å hjelpe mennesker med deres psykiske helse og spre håp”, forteller Maja.

I dag, 7 år senere, er Kjærlighet som medisin blitt en egen utdannelse. En skole for fagfolk som ønsker å tilegne seg de verktøyene som har viktige for Maja på hennes vei; Mindfulness, yogaterapi, og kunst- og uttrykksterapi.
Og for mennesker som ønsker å bli bedre kjent med seg selv og sitt indre landskap.

Kjærlighet som medisin Utdannelse med Maja Thune. Oppstart 25 august 2023

Kjærlighet som medisin utdannelse

Du kan lese alt om utdannelsen her >>

Velkommen til en ny utdanning med Maja Thune og Kjærlighet som medisin. Dette er en utdanning for deg som søker å utforske ditt indre og komme i dypere kontakt med deg selv.

Gjennom nesten et helt år vil du møte på mange dyktige lærere:
Blant annet Michael de Vibe, mindfulness instruktør og allmennlege, Kristin Flood, som jeg har intervjuet ved flere anledninger, og Lilli Bendriss som du sikkert kjenner til fra før.

Fullført utdannelse gir deg sertifiseringen Kjærlighet som medisin terapeut. Om du allerede er sertifisert yoga lærere, vil du etter endt utdannelse kunne kalle deg yogaterapeut.  

BONUS fra Wisdom From North – 2 måneder gratis i Wisdom From North Medlemskap!

Wisdom From North er stolte over å promotere Maja sin utdannelse. Om du bruker koden WFN ved påmelding til utdannelsen, får du 2 måneder GRATIS (verdi 980,-) i Wisdom From North Medlemskap!

Legg koden i feltet der det står «legg inn kode».

(Bonusen gjelder også om du allerede er medlem i Wisdom From North medlemskap).

I Wisdom From North Medlemskap får du tilgang til mer enn 50 video klasser med ulike anerkjente coacher og lærere som hjelper deg ta din spirituelle utvikling til neste nivå, samt mer enn 60 meditasjoner, Facebook gruppe, live sendinger med Jannecke, live meditasjoner (og så mye mer). Bruker du koden får du 2 måneders tilgang til alt dette!

Om du er nysgjerrig på hva Kjærlighet som medisin utdannelsen kan gjøre for deg både i din profesjon i dag og som menneske, så se her >>

*I bonusen inkluderer tilgang til alt innhold i medlemskapet, eks rabatter på andre kurs. Da må du være betalende medlem.

Kjærlighet som medisin utdannelse

Den viktigste reisen har vært fra hodet til hjertet

“Den viktigste reisen har vært fra hodet til hjertet”, forteller Maja.

“I hjertet er det mindre fokus på å fokusere og ha kontroll. Det gir større rom for å leve, lettere å kjenne livsoppgaven, kjenne intuisjonen, og kjenne hvilke valg som er riktige å ta. Å komme inn i hjertet handler mye om å omfavne sårbarheten”. 

Maja oppfordrer oss til å åpne mer opp for vår egen sårbarhet. “Vi er mer like enn ulike”, sier hun. “Sårbarheten er noe som kommer til oss når vi er klare”, sier hun videre. 

Jeg tror det ofte er våre egne tøffe opplevelser som gir svar til hva som blir vår livsoppgave. Det er når vi får løst noe i oss selv, vi kan gi til andre. Vår egen smerte kan være til hjelp og støtte for andre i samme situasjon.

Om Maja Thune

Maja gikk fra å være innlagt til å bli ansatt innenfor psykisk helsevern. Hun er i dag en kjent forfatter, foredragsholder og lærer i terapeutisk yoga. Hun har en Bachelor i Psykologi fra Universitetet i Oslo, og er utdannet kunst- og uttrykksterapeut. I tillegg er hun utdannelse i Hatha yoga fra India og sertifisert Yin yoga instruktør. Maja Thune lever sin livsoppgave.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>