For et par år siden intervjuet jeg lege og Law of attraction coach Marie Gunnestad, et intervju som ble mitt mest sette det året.

Hvordan har det gått med henne og klinikken siden sist? Det får du vite mer om i denne samtalen. 

Lytt til podcast episoden her.

Marie møtte veggen som fastlege for mange år siden. For mye press og for lite tid med pasientene begynte å tære på henne innvendig. Hun utviklet angst og depresjon, og skjønte etterhvert at hun måtte gi seg som fastlege. 

-Jeg har alltid hatt et veldig sterkt ønske om å hjelpe folk, og det gjorde jeg ikke som fastlege, forteller Marie.

Marie Gunnestad bruker loven om tiltrekning i egen praksis

For to år siden åpnet Marie Gunnestad sin egen klinikk på Stabekk. Der jobber de med nymoderne helseteknologi, og legger vekt på å finne de underliggende årsakene til ubalanser.
-Vi gir kroppen mer av det den trenger for å klare å rette opp i dem selv, helt uten medisiner, forteller Marie.

Marie jobber også som Law of Attraction coach og bruker Loven om tiltrekning aktivt i praksisen sin med stort hell. 

Jeg oppdaget at det var noe mer mellom himmel og jord” sier Marie. Hun hadde meldt seg på Law of Attraction utdanning i USA, uten å egentlig vite noe særlig om hva det var.

Der lærte hun om Abraham og Esther Hicks og følte hun fikk en forklaring på hvordan verden fungerte. Selv om hun som vitenskapskvinne egentlig var skeptisk fikk hun et spirituell oppvåkning. 

Hun fulgte sitt indre ønske og startet klinikken hun driver nå, selv om hun tidligere hadde fordommer mot alternativ medisin. 

Kroppen er fantastisk smart!

Men det er ikke populært å si i moderne legevitenskap.

“Det kroppen bestemmer seg å gjøre er alltid det smarteste” sier Marie. For eksempel om man kun senker blodtrykket med medisiner uten å vite hvorfor det er høyt blodtrykk, da har du plutselig flere problemer enn du hadde i utgangspunktet. Marie prøver å finne den egentlig årsaken, og heller spille på lag med kroppen. Her er selvsagt tid essensielt, og det har jo ikke fastleger, forteller hun.  

Marie sier hun er overbevist om at det at hun ikke levde sant som fastlege var en medvirkende årsak til angst og depresjon. Å skrive ut medisiner uten å se på bakgrunnen for symptomene, kan gjøre vondt verre. Det er mye bedre å spille på lag med kroppen sier hun. 

Må du tro på behandlingen for at den skal fungere? 

Det er alltid troen på behandlingen som er mest avgjørende sier Marie. Uansett hvilke tabletter eller andre hjelpemidler vi har, er troen på at det virker viktig. Tankene våre er rett og slett kraftfulle.

Vi blir opplært til å gi fra oss makten rundt vår egen helse til fremmede. Slik som vi for eksempel gir ansvaret over til legen på sykehuset, en lege vi ikke kjenner. På Maries klinikk lærer de medlemmene sine å kjenne etter selv, og ta ansvar for sin egen kropp og helse. 

Kroppen har en viss kapasitet og når den kommet ut av balanse (over tid) skjer det gjerne noe negativt med helsen. Sykdommer kommer ofte fordi vi ikke lar energiene strømme fritt. Eller på grunn av mangel på kontakt med hjertet, med kjærligheten, med deg selv forteller hun. “Vi hjelper kroppen med å jobbe selv”.

Selv om Marie har møtt mye motstand etter å ha startet klinikken opplever hun at vi lever i en spennende tid, der vi er på vei inn i en ny tid. Hun var selv skeptisk til «åndelige tanker», men etter at hun satte seg inn i vitenskapen bak loven om tiltrekning ga det mening for henne.
Det henger rett og slett på greip som hun sier, sier hun.

Finn Marie sin klinikk her

* Wisdom From North er med i markedsføringen av Marie sin klinikk gjennom dette intervjuet.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>