Velkommen til et tilbakeblikk i arkivet, til mitt første intervju med Camillo Løken som på så mange felt skaper broen mellom ånd & vitenskap.

Født inn i en ateistisk legefamilie var det ikke gitt at Camillo skulle bli forfatter, foredragsholder og kursholder innenfor tema kropp og sjel. “Det er flaks at vi lever og når vi dør så er det intet mer”, var det han ble fortalt som liten. For å lykkes i dette ene livet, så gjaldt det å følge én oppskrift: få gode karakterer på skolen, få en god utdannelse og så sikre seg jobb i en godt betalt bransje og blir der til du ble pensjonist!

Noe ble vekket i Camillo da han var i tenårene. Han ble nysgjerrig og svært interessert i alt fra nær-døden opplevelser, til Silvametoden og undersøkte muligheten for å utdanne seg innen dette feltet. Men familien ville det annerledes og han valgte å følge den forventede oppskriften med god utdannelse innen både økonomi, salg og markedsføring og så flere år i legemiddelindustrien (som både var sikker og godt betalt). Avgjørelsen og årene som fulgte “la et lokk på flammen” som Camillo beskriver det. 

Ingenting er tilfeldig

Camillo kom som voksen over en video på bare noen minutter med Bob Proctor. Flammen ble umiddelbart igjen tent og Camillo åpnet opp det som ble hans lidenskap.

Han slukte alt han kom over innen det spirituelle, og stilte seg de fire store spørsmålene som mennesker i all tid har stilt seg:

  1. Hvem er jeg?
  2. Hvorfor er jeg her?
  3. Hvor kommer jeg fra?
  4. Og hvor er jeg på vei?

Vitenskap – Hvis det ikke kan sees, så er det ikke sant.

I lang tid har vitenskapen vært sannhetsleverandør. Hvis det ikke kan sees, så kan det heller ikke være sant. Men i dag har vi apparater som gjør at vi kan se det som vi ikke kan se med det blotte øyet. Som bakterier. “På samme måte er det energier vi ikke kan se men som er der. Vi mangler bare måleinstrumentene”, forteller Camillo. “Selv om du ikke kan se det, så betyr ikke det at det ikke eksisterer!”

Vi har lett for å latterliggjøre og iallfall ikke tro på de som sier de ser det vi ikke selv kan se. “Men vi er på forskjellige frekvenser”, sier Camillo. Og noen ser det som er på en annen frekvens.

Broen mellom ånd & vitenskap er også broen mellom hjertet og hjernen

Det du tenker og føler til enhver tid setter opp en vibrasjon og det er denne vibrasjonen som styrer alt i livet, ifølge Camillo. I intervjuet deler han gode metaforer på denne koblingen mellom tanker og følelser. Det handler om viktigheten av å finne det vi brenner for. Være vårt sanne jeg.

Men hvordan gjør vi det?

“Det jeg gjorde var å stoppe den ytre støyen” forteller Camillo.
Du kjenner det kanskje igjen? Hvordan livet går på autopilot og hvordan du gjennom dagen kun responderer på all den ytre støyen og helt glemmer å spørre deg selv hva du egentlig vil med livet ditt.

Camillo oppfordrer oss til å observere våre egne tanker og følelser.

I dette intervjuet vil du få høre mer om:

  • Hvordan vi er på vei over til den femte dimensjon
  • Viktigheten av å skape også for andre – å gi for å få tilbake
  • En rekke forskere og forskningsinstitutter som er med på å skape broen mellom ånd og vitenskap
  • De universelle lovene
  • Verdien av å finne vårt eget kall

Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>