Intervju med lege og LOA coach Marie Gunnestad

For tre år siden hadde Marie Gunnestad en oppvåkning. Hun oppdaget loven om tiltrekning ved en tilfeldighet, og etter dette ble livet aldri det samme.

Marie jobbet i mange år som fastlege og sykepleier innenfor det konvensjonelle systemet, før hun ble sykmeldt med depresjon og angst. I ettertid tror hun dette skyldtes at hun på et underbevisst (eller overbevisst) plan visste at medisinene hun skrev ut ofte gjorde vondt verre..

-Jeg har alltid hatt et veldig sterkt ønske om å hjelpe folk, og det gjorde jeg ikke som fastlege, forteller Marie.

Intervjuet ble første gang delt i mai 2021.

Law of Attraction – Loven om tiltrekning

I dag jobber Marie som Law of Attraction-coach og lege på “Health Optimizing» på Stabekk, der de behandler pasienter med høyteknologiske og helhetlige metoder uten å bruke medikamenter.

-Vi fokuserer på å finne de underliggende årsakene til symptomene hos hver enkelt, og stimulerer kroppens egne, selvhelende mekanismer til å hele seg selv, sier Marie som i dag føler hun endelig er på rett sted i livet.

Lær mer om Health Optimizing her

* Wisdom From North er med i markedsføringen av Health Optimizing gjennom dette intervjuet.


Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Hei. Eg sliter veldig psykisk, har gjort d siden 5-6 års alder. Nedturene kan komme som lyn fra klar himmel å kan vare over lengre tid. For noen år siden prøvde eg å ta mitt eget liv. Er redd det vil skje igjen. Alle eg hadde i mitt liv gjorde meg bare verre inkludert min egen familie, så eg kuttet kontakten med alle. Oppigjennom har eg prøvd det meste. Har gått t 8 forskjellige psykologer, 2 healere, å prøvd noe som heter ibogane (ikke sikker på om eg skrev d riktig). Har null motivasjon til å gjøre noe å har veldig liten energi i kroppen. Fins det behandling for meg? Og hva ville den eventuelt koste?

  2. Hei jeg prøvde å høre flere ganger, men fikk det ikke med meg hva het boken hun leste sog gjorde at hun wow våknet det var giving på slutten ? Hadde blitt glad hvis jeg kunne få svar på det

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>