«Det viktigste vi gjør for å bygge drømmelivet, er å anerkjenne lengsel og misnøye som et guddommelige tegn på vekst«. Møt Anne Buran Øyen, livsveileder, foredragsholder og inspirator som hjelper deg å være alt du kan være og alt du er ment å være.

I dette intervjuet gir hun oss gode tips på de neste rette stegene vi kan ta akkurat nå.

Hva når drømmelivet er noe annet enn drømmen?

Drømmelivet er ikke noe statisk. Det er mer å følge sin egen livskraft som gir energi, sier Anne. Og drømmelivet er unikt for hver av oss.

Vi kan gå for noe i livet som vi elsker, gå for drømmen, men så kommer vi til et punkt der vi kan kjenne det ikke lenger er riktig. Hva gjør vi da?

Anne levde ut drømmen som danser, for så å følge sin sjels kall inn i en helt ny retning som ingeniør og videre inn i sitt nåværende arbeid som livsveileder.

Anerkjenn det savnet du kjenner på. Det kan åpne deg opp for å oppdage andre drømmer du også har.

Å gå fra å være danser til å følge den nye drømmen om å studere til ingeniør skjedde ikke uten indre motstand. “Det blir vanskelig. Jeg har ikke penger. Det er  lenge siden jeg har gått på skole”. Kanskje det ikke var rett allikevel?
En samtale med sin far snudde opp ned på de tankene:
Anne, hvis du synes avgjørelsen er vanskelig nå, hva tror du den vil være om tre år?

– Når du blir veiledet i en retning så nytter det ikke å gå rundt med masse unnskyldninger for å utsette eller vente til det passer eller blir komfortabelt. Du må ta ett skritt av gangen, sier Anne. Og det var nettopp det hun gjorde. 

Når livet veileder deg i en retning, så er det en grunn til det. 

Vi trenger ikke ta action på alle områder samtidig for å oppnå drømmelivet, forteller Anne. Se heller livet som en helhet. Et viktig verktøy er å anerkjenne egen lengsel og misnøye og oppdage at det er sjelen som snakker til deg, forteller hun. 

Hva er det neste rette steget til drømmelivet?

For Anne handler det først om å sette visjoner. Hva vil du elske?

Når du så står på kanten av komfortsonen, vil du møte dine gamle mønstre i form av frykt, utsettelser og distraksjoner –  den delen av deg som vil holde deg der du er. For «hvem er jeg til å ønske meg alt dette?»

Å lure underbevistheten

Alt starter med en tanke, men det er ikke alltid så lett å virkelig tro på sin egen, store visjon. Anne gir et godt tips: Alt vi trenger er at et lite hjørne av sinnet tror det er mulig.

Tro at det skjer her og nå, om det så bare er en liten del av deg som virkelig tror på det. Og så lev som om det allerede er sant ved å ta valg og handling som om du allerede er denne personen som lever dette drømmelivet.

Dette er et av mange verktøy «for å bygge enda sterkere sjelelige muskler», som Anne så fint kaller det.

Overkom indre blokkeringer

Anne har egen masterklasse i medlemskapet. I den vil du oppdage kraften som ligger i tilgivelse.

Gjennom klassen vil du utforske de fem nøkkelprinsippene for tilgivelse som er grunnlaget for å forstå viktigheten og fordelene med tilgivelse i våre liv. Du vil lære at tilgivelse er en åndelig praksis som vil ta deg nærmere ditt høyere selv.

Anne vil veilede deg gjennom tre trinn for å hjelpe deg å praktisere tilgivelse i hverdagen. Disse trinnene vil gi deg verktøyene til å praktisere tilgivelse i ditt eget liv.

Om Anne Buran Øyen

Som ung voksen var livet til Anne preget av depresjon, dårlig økonomi, smertefulle relasjoner og en gjennomgripende følelse av håpløshet. I en søkende periode kom hun over et system for forvandling, og i løpet av kort tid hadde hun løftet alle områder i livet sitt til et nytt nivå – den mentale helsen, økonomien, kjærlighetslivet og hele opplevelsen av livet. Gjennom denne metoden har hun hjulpet tusenvis av kvinner og menn i Norge og Sverige til å oppnå nye høyder av mening og glede i livene sine. «Jeg har lært at vi alle har potensiale til å skape liv som vi elsker å leve», forteller Anne.

Anne har tidligere erfaring som profesjonell danser og som energi- og miljø-ingeniør. I dag jobber hun som livsveileder og foredragsholder og elsker å se deg leve ut ditt potensiale og realisere drømmene dine.

Lenker & ressurser

Anne B. Øyen – Offisiell nettside
Nettkurset Tre inn i den største versjonen av deg selv
Wisdom From North Medlemskap

Sponsorer

Spirituelle produkter som englekort m.m

Ønsker du å heve vibrasjonen din og ta din indre vekst til neste nivå? Ta en titt på Wisdom From North Medlemskap og våre nettkurs.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>