Intervju med Marit Reitan

-Du har alle svarene inni deg, sier Marit Reitan. Og det finnes en løsning på alt.

Marit Reitan er en utrolig dyktig lærer, som dere vil bli bedre kjent med framover. Wisdom From North og Marit skal nemlig ha et større prosjekt sammen. I første omgang skal vi ha et gratis webinar som heter Skap fra HELE deg, der vi også vil dele om Marits sitt nye kurs: «Skap ditt ultimate jeg – Hent frem ditt beste potensiale og kvitt deg med gammel bagasje».

Marit startet Agape Instituttet i 2005, som er en skole og et kurssted i personlig vekst og utvikling, og hun har lest flere tusen mennesker gjennom årenes løp. Det hele startet med hennes egen reise for å finne ut hva hun ønsket, da livet hennes plutselig endret retning. Hun stod overfor et valg og innså at hun ikke visste hvor hun ville. Der startet hennes søken etter svar.

I intervjuet forteller hun om hva som fikk henne dit hun er nå og vi snakker om temaer som:

  • Ditt ultimate jeg og ditt potensiale
  • At alt har en grunn og at det kommer til oss som muligheter
  • Hvordan finne svarene i oss selv, for å endre og utvikle oss
  • Hvordan jobbe med energien i kroppen vår via chakraene

Om Marit Reitan

Marit sin intensjon er at så mange som mulig skal få oppleve, og dermed forstå, at vi bærer alle svarene i oss. De svarene vi er klare for kan vi hente frem og dra nytte av. Vi kan utvide vår forståelse og se hvor unike og kloke vi alle sammen er i vårt indre, uansett hvilke tanker eller følelser vi måtte ha om oss selv.

Marit mener evnen til å lese seg selv og andre er en sans vi alle er født med, og at den kan trenes i likhet med alle våre andre sanser. Hun har lest over 8000 tusen mennesker gjennom årenes løp og undervist i over 17 år.

Skap fra hele deg – gjennom en 7 trinns dyp manifestasjonsreise 

Gratis webinar >>

Skap fra hele deg

I webinaret vil hun vise deg nøkkelen til bevisst manifestasjon, og hva som holder deg tilbake fra å skape det du ønsker deg.

«Mange bruker lang tid og mange år på å stå fast i visse følelser. Vi tror ofte at dette er del av vår personlighet, at «slik er jeg bare». Men egentlig er det kun snakk om tilstander som kan omskapes på en mye lettere og raskere måte enn vi tror. Dette er dette jeg vil hjelpe deg med» forteller Marit

Bli med og

  • Lær hvordan barndommen har definert deg, og få en dypere forståelse av hva som holder deg tilbake fra å manifestere det du ønsker
  • Oppdag hvordan du lett kan endre dine indre tilstander og dermed skape mer bevisst
  • Få din egen erfaring ved å bli med på en 7 trinns dyp og kraftfull manifestasjonsreise  

Meld deg på her>>>


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>