Wisdom From North

Gratis webinar med Marit Reitan, grunnlegger av Agape Instituttet

Gratis webinar med Marit Reitan, grunnlegger av Agape Instituttet

Skap fra HELE deg

Marit viser deg nøkkelen til bevisst manifestasjon, og hva som holder deg tilbake fra å skape det du ønsker deg.

Marit Reitan

Få umiddelbar tilgang til dette varme og inspirerende webinaret

Marit gir blant annet svar på hvordan barndommen har definert deg, og hva som skal til for å gi slipp på det som holder deg tilbake fra å skape det du ønsker. Hun tar deg også igjennom en dyp manifestasjonsreise som kan bli et verktøy for livet.

Vi vil ikke sende deg spam eller dele informasjonen din med andre.

I dette webinaret vil du:

Lære hvordan barndommen har definert deg

Oppdage hvordan du lett kan endre dine indre tilstander og dermed manifestere mer bevisst

Få en dypere forståelse av hva som holder deg tilbake fra å manifestere det du ønsker

glad

“Er det godt, er det sant”
- Marit Reitan


Om Marit Reitan

Marit startet Agape Instituttet i 2005 der hun er hovedlærer. Her tilbyr hun skoleundervisning, og arrangerer også temakurs der elevene lærer å lese seg selv og andre.

Marit sin intensjon er at så mange som mulig skal få oppleve, og dermed forstå, at vi bærer alle svarene i oss. De svarene vi er klare for kan vi hente frem og dra nytte av. Vi kan utvide vår forståelse og se hvor unike og kloke vi alle sammen er i vårt indre, uansett hvilke tanker eller følelser vi måtte ha om oss selv.

Marit mener evnen til å lese seg selv og andre er en sans vi alle er født med, og at den kan trenes i likhet med alle våre andre sanser. Hun har lest over 6000 tusen mennesker gjennom årenes løp og undervist i over 18 år.

Marit Reitan

Om Jannecke Øinæs & Wisdom From North

Tilbake i 2017 mottok jeg flere henvendelser fra folk som fulgte mine intervjuer om å ta kontakt med Marit Reitan som drev den kjente "Agape skolen" i Oslo. Jeg forstod at dette var noe jeg måtte handle på, og jeg har ikke angret siden. Marit skulle vise seg å ha en stor innvirkning på mitt liv. Ikke bare lagde vi et intervju sammen som ble sett av over 6000, jeg begynte også selv på Agape skolen.

På mange måter var Marit spiren til at Wisdom From North har vokst seg til å bli det det er i dag- en plattform med et medlemskap med godt over 200 medlemmer og online kurs med dyktige lærere. Det er vanskelig å se for meg at jeg hadde våget og skape alt dette uten Marit sin veiledning, sine teknikker, øvelser og støtte.

Wisdom From North AS er en nordisk portal for indre vekst og ekspansjon. Her tilbys inspirerende videointervjuer med høyt respekterte lærere, videoblogger, et nettmagasin, et online medlemskap, online kurs og live-arrangementer. Over 56 000 mennesker følger Wisdom From North sine to Youtube-kanaler, som har nådd over 6 millioner visninger.

Jannecke Oinaes
>