Styrk din manifestasjonskraft

De fleste av oss går rundt med noe vi ønsker oss. Noe vi drømmer om. Kanskje har vi tatt utallige kurs og lest en masse selvhjelpsbøker. Frustrasjonen kommer når vi opplever at vi gjør alt «det riktige», men fortsatt ikke ser at noe endrer seg. Eller vi opplever at vi manifesterer det samme om og om igjen, og det vi egentlig ønsker oss bort fra, det virker å være som en boomerang i livet vårt. Så hvordan kan vi da skape det vi ønsker oss?

Det som står i veien for å skape det du ønsker deg

I denne videoen forteller Agape lærer og intuitiv Marit Reitan, at årsaken til at vår manifestasjon ofte mislykkes er at vi ikke føler vi fortjener det vi ønsker å skape. Om vi har energi rundt vår manifestasjon som utstråler at vi ikke fortjener det beste, så er det gjerne lett at det er dette vi skaper i stedet.

Vil du litt av alt?

Og hvordan står det egentlig til med vår vilje? Vil vi egentlig det vi sier vi vil? Ofte går vi rundt og ber om litt av alt, uten egentlig å ha det klart for oss hva det er vi faktisk ber om. Så hvordan får vi klarhet i nettopp det?

Det er her vi må starte, forteller Marit, og justeringene som må til er ofte enklere enn du tror. Det handler om å endre energien rundt din vilje og din følelse av å fortjene.

Nettopp dette lærer Marit deg i sin eksklusive masterklasse Skap og manifester raskere i Wisdom From North Medlemskap.

I klassen tar Marit deg igjennom kraftfulle, spesifikke og effektive øvelser som vil gjøre deg oppmerksom på hva du ubevisst går og tror på eller tenker som faktisk står i veien for deg til å manifestere. I klassen lærer hun deg hvordan du enkelt kan snu disse mønstrene slik at du kan tiltrekke deg det du lengter etter.

Hun vil også lære deg hvordan du kan styrke din følelse av å fortjene det beste, slik at du også kan MOTTA det du drømmer om.

masterclass med Marit Reitan

Om Marit Reitan

Marit Reitan er kjent for sin manifestasjonsevne og har gjennom sin skole Agape, lært sine studenter hvordan man kan manifestere raskere og på en mye enklere måte enn det vi har en blitt opplært til å tro er mulig. Det er faktisk naturlig for oss å tiltrekke oss det vi ønsker.

Marit sin intensjon er at så mange som mulig skal få oppleve, og dermed forstå, at vi bærer alle svarene i oss. Hun har lest over 6000 mennesker gjennom årenes løp og undervist i over 16 år.

Wisdom From North Medlemskap

Ved å bli medlem vil du få umiddelbar tilgang til Marit sin klasse samt et titalls andre masterklasser med internasjonale lærere, meditasjoner, LIVE sendinger med Jannecke, et fellesskap av likesinnede og mer.

Linker & Ressurser

Wisdom From North medlemskap


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>