Intervju med Camillo Løken

I dette intervjuet med Camillo Løken snakker vi om broen mellom ånd og vitenskap.

Camillo har lang erfaring som kurs/foredragsholder. Hans bakgrunn er fra farmasøytisk industri der han har holdt over 100 foredrag for leger rundt omkring i Norge. Siden han sluttet i farmasøytisk industri har han holdt en rekke kurs samt foredrag innen tema: vitenskap og åndelighet. På mange måter er han selv en bro mellom ånd og vitenskap.

Tankens kraft

Et av temaene Camillo holder kurs og foredrag i er Tankens kraft. Det det handler om er å finne sin egen lidenskap – det du er lidenskapelig opptatt av. PASSION = MISSION. Lidenskap = din livsoppgave.

Alt er mulig om vi tror det er mulig

Camillo har i mange år vært lidenskaplig opptatt av å finne svar på de fire store spørsmålene:
Hvem er vi?
Hvor kommer vi fra?
Hva gjør vi her?
Hvor skal vi?
I sin søken etter svar har han vært innom et bredt spekter av interessant forskning samt litteratur innen det metafysiske, spirituelle området. I sin bok «Bevissthetsskiftet» ser han på disse fire spørsmålene. Boken tar for seg en rekke kontroversielle emner som bevissthet, reinkarnasjon, karma, 2012, nær-døden opplevelser, tankens kraft, aktivering av DNA og mye mer. Boker er skrevet i samarbeid med Lilli Bendriss.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>