Intervju med Eva-Marie Brekkestø

Kornsirkel fenomenet – Hva er det?

Eva-Marie Brekkestø er den entusiastiske frontfiguren i nettverket Norsk Kornsirkel gruppe. Hun har vært fascinert av kornsirkler i en årrekke og sett utallige av dem og skrevet to bøker om fenomenet; «Kornsirkler, verdens vakreste mysterium» og «Kornsirkler- Underverk i åkeren».

Med bakgrunn i sin dype og seriøse interesse og årelange utforskning av disse mystiske mønstrene i kornåkrene, forsøker Eva-Marie å gi svar på spørsmålene de fleste stiller seg i bøkene sine: «Hvordan oppstår de?», «Hva eller hvem lager dem?», «Hvorfor?» og «Hva betyr de?» Hva er dette kornsirkel fenomenet? Er dette en hilsen fra den himmelske sfære, eller en advarsel fra universet? Kan det være kosmiske kontaktannonser, eller en lokal skøyer? Meningene er mange.

Til daglig jobber Eva-Marie Brekkestø som ungdomsskolelærer i Oslo. Fritiden vier hun til kornsirkler og nettverket Norsk Kornsirkelgruppe. Nylig har hun opprettet gruppen Kornsirkler på Facebook; meld deg inn om du vil utveksle erfaringer med likesinnede!

 


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>