Siden 2012 har jeg skapt 400 videoer og gjennomført intervjuer med en mangfoldig gruppe mennesker fra ulike deler av verden. Dette har jeg gjort ved å ta med mitt eget kamerautstyr og reise rundt i USA, Danmark, Sverige og Norge, eller gjennom Zoom-intervjuer fra mitt eget kontor. Alle disse intervjuene er gjort tilgjengelige gratis, med den hensikt å gi alle en mulighet til å ta del i dem, uavhengig av økonomisk bakgrunn eller posisjon. Dette prinsippet har vært fundamentalt for meg siden starten, da jeg selv som tyveåring satte stor pris på tilgangen til gratis videoer på plattformer som YouTube, som både inspirerte og oppmuntret meg.

Likevel, selv om jeg gledelig tilbyr disse ressursene uten kostnad, er det viktig å erkjenne at produksjonen av slike videoer innebærer betydelige utgifter og tid. Derfor setter jeg umåtelig stor pris på din støtte til Wisdom From North.

Jeg ønsker å uttrykke min dypeste takknemlighet for ditt bidrag til å opprettholde og styrke arbeidet med å spre inspirerende budskap gjennom Wisdom From North. Din støtte er avgjørende for at vi kan fortsette å dele verdifulle ressurser og innsikt med et bredere publikum.

Med hjertelig takk,

<3 fra Jannecke

Støtt gjennom PAY PAL

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>