Intervju med angstpedagog Kristine Czilling Tørå

I dette intervjuet deler angstpedagog Kristine Czilling Tørå sine egne erfaringer med angst. Hvor tøft livet var når angsten var så sterk at selv de minste hverdagslige gjøremål føltes umulig.

I dag er hun utdannet Spesialpedagog og jobber som Angstpedagog og er skaperen bak Angstportalen.no der hun hjelper hundrevis av mennesker med å ta livet tilbake fra angsten. Her deler hun alt hun alt har lært som hjalp henne selv til å overvinne angsten sammen med kunnskap og erfaring som spesialpedagog.

Hva er angst?

Angst er krevende, den er brutal, men ikke farlig i seg selv. Kanskje er du en av dem som sliter eller har slitt med angst i løpet av livet? I så fall er du ikke alene. Begrepet angst brukes når vi ikke vet hvorfor vi er redde. Det er ikke rødt lys – det er ingen okse å se, men likevel er vi redde!

Det kan gi seg utslag i enorme plager for den syke både psykisk som fysisk. Og slik skal det ikke være! Dette må taes på alvor. Og det er hjelp å få!

Grunnen til at du har angst – Live webinar 25 mars

Velkommen til Live webinaret “Grunnen til at du har angst, og hvordan det er mulig å overvinne den” med Kristine Czilling Tørå. I dette gratis live-webinaret lærer du hvor angsten din kommer fra og du får vite de 3 stegene du kan ta for å overvinne den! Webinaret vil gi deg håp om en bedre fremtid – en fremtid fri fra angsten. Vi møtes LIVE 25 mars kl 20. Gratis påmelding her

webinar med angspedagogen

Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>