Wisdom From North

Se hvordan Universets, Spirituelle lover "styrer" livet ditt hvert eneste minutt

  • Ønsker du mer flyt og medvind i livet? 
  • Ønsker du mer indre ro? 
  • Ønsker du å se hvordan livet ditt påvirkes av den ikke-fysiske, åndelige verden av energi, frekvens og vibrasjon......og hvordan denne verden er styrt av visse Universelle Lover? 

Hvis du svarer ja på et eller flere av disse spørsmålene vil dette webinaret være noe for deg.

Hva om ditt liv er "styrt" av universale, ikke-fysiske lover som er like reelle som de fysiske lovene?

Disse lovene blir ofte kalt Universets Lover eller spirituelle/åndelige lover og de fungerer som "Reglene i Livets Spill" og tilhører den ikke-fysiske verden av energi, frekvens og vibrasjon.

Du tilhører også denne verdenen fordi dine tanker, følelser og bevissthet er abstrakte og dermed ikke-fysiske. 

Dersom du ikke er klar over disse lovene blir det som å spille et spill uten å kunne reglene. Alt vil da virke tilfeldig.

 

Bli med på webinar for å lære mer om Universets, Spirituelle Lover som påvirker ditt liv hvert eneste minutt. 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få inspirasjon og informasjon

Fornavn
Din e-post adresse

En mann som snakker så utrolig fra sitt hjerte, sin lidenskap og så direkte, og hvor armer og ben ikke står stille ett sekund fordi han snakker med hele seg på ut- og innpust, dette skulle vært pensum i Livets lære. 

Jeg kan bare si, han må oppleves.


- Anne Kaas Iversen


Fy flate det er ein fest å høyre på deg, Camillo! Eg trur du er den mest engasjerte foredragshaldaren eg nokon gong har høyrt “live”. 


- May Karin Solberg


Tusen mange ganger takk for et fantastisk kurs/foredrag i går. Det er bare sååå utrolig spennende å høre på deg. Din formidlingsevne er helt unik og den får deg til å være tilstede her og nå. 


- Gro Hagen


Vil takke for et kjempe flott kurs. Det ga meg ett enda større perspektiv på livet. Dine kurs er noe av det beste jeg har opplevd.

 

Det er mye jeg selv har visst om i flere år, men det er først etter jeg har lest dine bøker og vært på dine kurs at jeg har fått den sanne visshet. Det er som en blomst har skutt ut fra en knopp, som har vært i jorden en stund.

Mitt ønske for deg er at mange andre også får oppleve dine kurs.


- Elisabeth Kjellstrøm

Camillo Loken (født 1965) er forfatter og foredragsholder innen selvutviklingsfeltet med spesialitet innen brodannelse mellom vitenskap og åndelighet. Han har gitt ut flere bøker, online personlige utviklingsprogrammer og holdt hundrevis av foredrag og seminarer.

Camillo har dukket opp på nasjonale TV, radiostasjoner, magasiner og aviser flere ganger med sin innsikt og kunnskap om hvordan man kan bruke tankekraften og hjertet til å heve menneskets bevissthet. Han er invitert til å tale på forskjellige konferanser i sitt eget land (Norge) og også i USA. Han ble også invitert til et privat møte med den verdensberømte åndelige guruen og fredsskaperen Sri Sri Ravi Shankar i 2012.

Camillo Loken

Jannecke Oinaes

Jannecke Øinæs er tidligere musikalartist som fulgte drømmen sin og grunnla selskapet Wisdom From North AS, en nordisk plattform for indre vekst og ekspansjon. Her tilbyr hun inspirerende videointervjuer med høyt respekterte lærere, egne videoblogger, et nettmagasin, et online medlemskap, online kurs og live-arrangementer. Over 56 000 mennesker følger hennes Youtube-kanaler, og hun har nådd over 6 millioner visninger.