Intervju med forfatter Eva Andrea

I dette intervjuet møter jeg den danske åndelige læreren og bestselgende forfatteren Eva Andrea. Her deler Eva sin egen historie om hvordan hun holdt tilbake sitt lys og sin drøm. Og hvordan hun brøt gjennom frykten og anerkjente drømmen om å bli forfatter gjennom å følge sitt hjerte.

Vi snakker om 7 tegn på at du har en bok i sjelen, og hvordan du kan finne dine unike skrivestemme.

Evas bøker har blitt kjent for sitt magiske preg, sin dybde og transformasjonskraft. I dag brenner hun for å hjelpe andre aspirerende forfattere til å forløse sin magiske penn.

Tre steg til å forløse din magiske penn så du kan finne din unike skrivestemme

Er du glad i å skrive og ønsker å finne din egen unike og magiske stemme?Det er en stor glede å invitere til gratis LIVE webinar med Eva Andrea tirsdag 9. februar!

Der vil Eva vise deg de vanligste blokkeringene som kan forhindre deg i å forløse din skrive-magi. Du vil forstå hva de tre viktigste hindringene dine er, og få øvelser til å gi slipp på dem. Eva vil også lede deg gjennom en kraftfull meditasjon som vil guide deg til din egen guddommelige inspirasjonskilde!

Meld deg på her

webinar med Eva Andrea

Om Eva Andrea

Eva Andrea er en høyt anerkjent dansk åndelig lærer og forfatter som har vært åpen om sin egen åndelige reise og sine egne opplevelser med sjelens mørke natt. Hun er forfatteren av de to bøkene: Og jeg vaknede og Bakom alt kan jeg høre din sang.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>