Mennesker som er opptatt av det spirituelle, håper på å få oppleve en oppvåkning i løpet av sitt liv. I dette intervjuet fra 2014, møter vi forfatteren Vigdis Garbarek, som ikke bare har hatt èn, men to skjellsettende oppvåkninger. 

Som 5 åring opplevde Vigdis å gå i en slags transe i hagen utenfor huset på Brønnøya i Oslo. Hun forsto senere at det hun erfarte den gangen var en oppvåkning! Noe, som var sterkere enn henne selv, hadde tatt tak i femåringen og ristet henne våken.

En typisk angstpersonlighet

Vigdis Garbarek er forfatter og hennes bok “Veien”  er en sammenfattelse av de tre titlene “vågestykke”, “samtale” og “veien til deg selv”. Hun har møtt flere læremestre i sitt liv, den viktigste har kanskje vært angsten fordi den har vært hennes følgesvenn så lenge. Hun hadde sitt første angstanfall som 4 åring og ser på seg selv som en typisk angstpersonlighet. Vigdis forteller at det finnes to typer grunnpersonligheter som dukker opp når man blir presset inn i et hjørne. Den ene går mot depresjon og den andre mot angst.

Alle sanser måtte tas i bruk om lille Vigdis skulle overleve

Vigdis var vant til, fra barnsben av, å være på vakt og å bruke alle sine sanser for å overleve i sin familiesituasjon. Hun hadde en alkoholisert far som med sine utfordringer preget mye av barndommen. Da hun giftet seg valgte hun en mann som behandlet henne svært godt og hun fikk dermed ikke brukt sine “på vakt” evner lenger. Hun utviklet etterhvert en nevrose med påfølgende panikkangst.

Den andre oppvåkningen var svært intens

Vigdis visste på forhånd at hennes andre oppvåkning var på vei. Hun kjente det i hele kroppen og det var tegn rundt henne i det fysiske. Da oppvåkningen var i gang, ble det så sterkt for henne at hun to ganger ba om å få slippe. Hun gikk fra å være ytrestyrt til å bli indrestyrt og i dette intervjuet forteller hun detaljert om opplevelsen sin. Hun forteller blant annet at våre celler bærer i seg alt som noengang har vært. Alt er skapt ut fra samme prinsipp. Jeg’et er en forholdsidentitet ifølge Vigdis, akkurat som du opprettholder forholdet til Gud, opprettholder du et forhold til Jeg’et, men når du kommer inn i en oppvåkning er jeg’et ferdig brukt og det forsvinner. 

Alt du løper fra forfølger deg for å forløse deg!

“Det vi vet er at vi er, men det vanskeligste er å være!” “Å være er å være naken”, sier Vigdis. Det jeg har er du velkommen til, det er veldig enkelt sier hun. Hun har aldri forstått meningen med å beskytte seg selv. Det kommer nemlig ingenting ut av det. Ikke still så mange vilkår. Livet oppstår som det må, ikke som du vil. 

Da Vigdis kom tilbake til seg selv etter oppvåkningen opplevde hun å forstå alle hellige skrifter, hun forsto ting hun overhode ikke hadde forstått før. Det var en totalt forandret personlighet som dukket opp. Ha tillit til at uansett hva som skjer så er det riktig for deg. Den tilliten Vigdis snakker om her er hengivelse. Livet oppstår som det gjør og jeg gjør det jeg må gjøre i henhold til det.

Dette er et gammelt intervju som er republisert i ny drakt og jeg håper du vil sette like stor pris på denne samtalen med Vigdis Garbarek som jeg selv gjorde.

Lenker & Ressurser

Vigdis Garbarek – Offisiell nettside

Sponsorer

Boken «Veien»
Spirituelle produkter som englekort m.m

Ønsker du å heve vibrasjonen din og ta din indre vekst til neste nivå? Ta en titt på Wisdom From North Medlemskap og våre nettkurs.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>