I denne episoden møter Jannecke tre av hennes medlemmer i Wisdom From North Medlemskap; Marianne, Gro, og Trude for å lære om deres personlige reiser og erfaringer med medlemskapet. Hvorfor ble de medlem? Har medlemskapet endret noe for dem, føler de seg annerledes, hva har medlemskapet gjort for dem? Har de brukt teknikkene, hvilke klasser likte de best og hvorfor? Vi dykker inn i hvordan Marianne har funnet klarhet og retning, hvordan Gro har håndtert stress og fått et mer optimistisk livssyn, og hvordan Trude har oppnådd kontinuerlig inspirasjon og vekst. Bli med oss og oppdag hvordan Wisdom From North medlemskap har beriket livene deres og kan gjøre det samme for deg.

Wisdom from North medlemskap
– ditt spirituelle netflix

Kanskje du ikke er kjent med medlemskapet vårt og hvorfor vi skapte det?

Det hele startet da Jannecke mistet stemmen og måtte gi opp sin drøm som musikalartist. Dette ble starten på hennes spirituelle reise, hvor hun begynte å lytte innover og søkte svar på livets store spørsmål ved å intervjue spirituelle lærere over hele verden. En idé ble født: å samle de beste lærerne på én plattform. I 2018 ble medlemskapet lansert for å hjelpe deg med å:

  • Oppdage din indre kraft
  • Aktivere din livsoppgave
  • Navigere din spirituelle oppvåkning med letthet
  • Velge selvkjærlighet som følgesvenn hver dag

Gjennom medlemskapet tar vi medlemmene gjennom fire faser:

  1. Oppvåkning: Du innser behovet for endring og søker en dypere forbindelse med ditt indre selv.
  2. Bevissthet: Du oppdager nye sider ved deg selv og integrerer åndelige praksiser i hverdagen.
  3. Transformasjon: Du praktiserer indre arbeid regelmessig og opplever personlig transformasjon.
  4. Empowerment: Du lever i samsvar med sjelens kall, stoler på intuisjonen og deler dine gaver med verden.

Medlemskapet gir deg universell visdom og spirituell veiledning for å vekke ditt uendelige potensiale. Ta vare på din indre reise, og lev livet du er ment å leve.

Hør hva medlemmene våre sier om deres erfaringer.

wisdom from north medlemskap

gir klarhet og retning

Marianne, som har vært medlem i ett år, beskriver sin spirituelle reise som en transformativ opplevelse. Hun startet sin reise allerede som tenåring, med dype refleksjoner om tid og livets mening. Gjennom medlemskapet har hun lært teknikker for manifestering og fått verktøy til å skape et mer meningsfylt liv. «Vi skaper våre egne liv i mye større grad enn mange tar inn over seg,» sier hun. Wisdom from North Medlemskap har gitt henne klarhet og en sterkere følelse av retning i livet.

Gro, som er en av de aller første medlemmene våre, har også opplevd en betydelig transformasjon. Hun har funnet verktøyene og støtten hun trengte for å håndtere jobbstress og pårørendeansvar på en bedre måte. «Jeg har blitt gladere, mer optimistisk og ser helt annerledes på livet nå,» forteller hun. For Gro har medlemskapet betydd en verden av forskjell, både i hverdagen og i hennes generelle livssyn.

Trude står i en fase mellom transformasjon og empowerment, og beskriver medlemskapet som en kilde til kontinuerlig inspirasjon og vekst. Hun fremhever verdien av meditasjonene og de praktiske øvelsene som en del av hennes daglige rutine. «Det er verdt å ta et prøveår for å komme til mer klarhet og tydelighet i egen vekst,» oppfordrer hun.

I vårt medlemskap tilbyr vi en bredde av ressurser, inkludert masterklasser med spirituelle lærere som Dr. Eben Alexander, Dr. Sue Morter, og norske lærere som Katrine Aspaas og Marit Reitan. Medlemskapet inkluderer også guidede meditasjoner, livesendinger, og en støttende Facebook-gruppe.

Til deg som vurderer å bli medlem, sier Trude: «Kjør på. Er du usikker, så er du sikker. Det er verdt det.» Marianne legger til at investeringen gir mye for pengene og kan gjøre livet ditt mer spennende.

For deg som er nysgjerrig, inviterer vi deg til å utforske mulighetene som ligger i dette medlemskapet. Besøk wisdomfromnorth.no/medlemskap og ta steget mot et magisk liv.

Medlemskapet har vist seg å være en livsendrende ressurs for mange. Gjennom verktøy og teknikker for personlig vekst, får du muligheten til å oppdage og manifestere et mer meningsfylt og magisk liv. Ta sjansen, bli medlem, og se hvordan ditt liv kan transformeres.

Bli medlem og få BONUS:
Få svar på personlige spørsmål i drømmer 

Bli medlem innen 1 august og få en GRATIS billett til en eksklusiv LIVE drømmesesjon på Zoom med Jannecke den 27. august. Her oppdager du de utrolige mulighetene som ligger i å få innsikt gjennom egne drømmer. Du vil lære deg teknikken for å tolke drømmer, og i tillegg vil du få en innføring i lucid dreaming, hvor du kan utforske ditt multidimensjonale selv. 

drømmesesjon bonus

Ja, jeg vil bli medlem og bli med på drømmesesjonen! >>

Lenker & ressurser

Wisdom From North medlemskap
Podcast på Spotify

Sponsorer

Spirituelle produkter som englekort m.m

Ønsker du å heve vibrasjonen din og ta din indre vekst til neste nivå? Ta en titt på Wisdom From North Medlemskap og våre nettkurs.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>