I dette dyptgående intervjuet med Hanne Kristin Rohde, en kjent figur innen norsk litteratur og tidligere politiinspektør, åpner hun opp om sin spirituelle reise og hvordan den har formet både hennes personlige og profesjonelle liv. Med en imponerende bakgrunn fra tiden i Oslo-politiet som leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt, har Rohde et unikt innsyn i samfunnets utfordringer. Denne erfaringen har gitt dyp materiale til hennes populære krimserie og har påvirket hennes perspektiver på en måte som få andre kan påstå.

Rohde om sitt spirituelle vendepunkt

Utover hennes bidrag til litteraturen, har Rohde også markert seg som en betydelig stemme i samtaler om lederskap, likestilling, og mental helse. Men det er hennes spirituelle søken som kanskje gir det mest unike bidraget til hennes offentlige persona. Rohde snakker med en sjelden åpenhet om sin prosess med å akseptere og utforske sin spiritualitet, en reise som har ledet henne til å bli en dyretolk, og en som tror fast på kraften av intuitiv forståelse.

Gjennom tøffe perioder har Rohde funnet styrke i sin «sterke lysende sjel», et konsept som reflekterer hennes tro på beskyttelse og veiledning fra en høyere kraft. Hendelsen i 2014, hvor hennes spirituelle opplevelser ble møtt med skeptisisme og kritikk, fremstår nå som et vendepunkt der «universet la brikkene på plass». Denne utfordringen styrket hennes beslutning om å stå fast ved sin sannhet og bidro til hennes budskap om viktigheten av å følge sin egen vei.

Dyrene har et budskap til oss

Rohde er dypt engasjert i ideen om at vi alle må lære å lytte til vår «rene intuisjon» og ikke la oss påvirke for mye av andres meninger. Hun fremhever viktigheten av å erkjenne og utforske egen spiritualitet, en prosess som hun mener kan åpne opp for en rikere forståelse av både oss selv og verden rundt oss. Rohdes lidenskap for dyrekommunikasjon speiler hennes tro på at dyr har en dyptgående rolle i våre liv, bærende budskap og lærdommer som fortjener vår oppmerksomhet.

I dette paradigmeskiftet hun beskriver, ser Rohde en verden der stadig flere våger å omfavne sin spiritualitet åpent. Hennes drøm er at vi alle skal våge å si, «Ja, jeg er spirituell», og møte denne erkjennelsen med både humor og alvor. Rohdes reise og budskap tilbyr en kraftfull påminnelse om at å søke sannheten i oss selv, og å stå ved den sannheten, er en dyptgående og berikende prosess. Hennes historie inviterer oss til å reflektere over vår egen spiritualitet og den rolle den spiller i å forme våre liv og våre samfunn.

Lenker & ressurser

Hanne Kristin Rohde – Offisiell nettside

Sponsorer

Spirituelle produkter som englekort m.m

Ønsker du å heve vibrasjonen din og ta din indre vekst til neste nivå? Ta en titt på Wisdom From North Medlemskap og våre nettkurs.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>