Gitte Winter Graugaard om hvordan å møte utfordringene vi i dag står ovenfor.

November kan oppleves som en litt mørk og dyster måned. Og med oppblussing av Covid-19, kan mange kjenne på ensomhet, frustrasjon og frykt. I en slik tid er det derfor spesielt viktig å tenne lyset i hjertene våre og stå sammen, forteller coach og bestselgende forfatter av barnemeditasjonsbøker Gitte Winter Graugaard. Vi trenger å lyse opp i mørket.

I dette intervjuet deler Gitte sitt perspektiv på hva vi er kallet til å gjøre i denne mørke tiden på planeten og hvordan vi kan bringe mer lys inn i våre liv. Gitte forteller også om sin klasse i Wisdom From North Medlemskapet «Navigate your inner valley to find more joy». Her underviser hun i de fire elementene; ild, jord, vann og luft. Om du f.eks. opplever stagnasjon i kreative prosesser, eller sliter med å selge dine produkter og tjenester så er det hensiktsmessig å se nærmere på ditt forhold til hver av de fire elementene, forteller Gitte. Meld deg på vår VIP venteliste, og få tilgang til Gitte sin klasse når vi åpner for innmelding igjen.

Vi lyser i mørket – et virituelt felleskap i november

Nå i november inviterer Gitte til sitt vakre virtuelt felleskap: «Vi lyser i mørket». Dette er for deg som har behov for mer lys i denne tiden vi går gjennom.

Les alt om «Vi lyser i mørket» her

«Vi lyser i mørket er et fællesskab for os, der har brug for mere lys i november måned. Her får du meditationer til børn og voksne, fælles meditationer, ekspertinterviews med lysarbejdere, masser af inspiration til krea-natur-lys aktiviteter med børn».
-Gitte Winter Graugaard


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>