Camillo Løken om de kosmiske lovene – hvordan ånd og vitenskap går hånd i hånd

Kom «big bang» virkelig ut av ingenting for ca 14 milliarder år siden? Finnes det egentlig tilfeldigheter? Eller er det en komisk intelligens som orkestrerer det hele, som vi også er en del av? Dette er noen av spørsmålene Camillo Løken begir seg ut på i denne videoen. Vi snakker om de kosmiske lovene.

Alt er energi, sier Camillo. Og all energi vibrerer på en viss frekvens. På samme måte har vi mennesker også vår egen frekvens som er måten vi kommuniserer med universet på. Vår frekvens består av våre følelser og tanker og «troer». Det vil si at dersom vi har en begrenset tro på hva vi kan få til i livet, så vil universet gi oss akkurat det vi sender ut tilbake. Dette er fordi universet er styrt av spirituelle universelle lover, forteller han.

Å skape bevisst

Om du blir bevisst på og lærer å leve i samtråd med disse lovene, vil du i mye større grad bli istand til å skape det livet du ønsker, sier Camillo. Fra å være en ubevisst skaper, begynner du å skape bevisst. Og da vil du også begynne å endre livet ditt.

Om Camillo Løken

Om Camillo Løken: Camillo er forfatter og foredragsholder innen selvutviklingsfeltet med spesialitet innen brodannelse mellom vitenskap og åndelighet. Han har gitt ut flere bøker, online personlige utviklingsprogrammer og holdt hundrevis av foredrag og seminarer. Camillo har dukket opp på nasjonale TV, radiostasjoner, magasiner og aviser flere ganger med sin innsikt og kunnskap om hvordan man kan bruke tankekraften og hjertet til å heve menneskets bevissthet. Han er invitert til å tale på forskjellige konferanser i sitt eget land (Norge) og også i USA. Han ble også invitert til et privat møte med den verdensberømte åndelige guruen og fredsskaperen Sri Sri Ravi Shankar i 2012.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>