Elisabeth Naustdal Stormark om hvordan kunsten og naturen helbredet henne

Fra Elisabeth var liten har hun følt seg uønsket og slitt med lav selvtillit. Det var ikke før hun flyttet til mer naturlige omgivelser som godt voksen, at hennes helbredelsesreise begynte. Gjennom kunsten, musikken og naturen klarte hun endelig å forløse følelsene hun hadde fortrengt hele livet. Og fra fortvilelse åpnet hun endelig opp for gleden til å strømme inn i livet sitt.

I 2020 kom hun ut med bøkene Sjelebilde, Poesi fra Havet og Poesi fra sjelen. Elisabeth brenner i dag for at andre skal finne hjem til sitt sanne selv. Gjennom hennes ord, bilder og toner håper hun å berøre noe i lytterne/seernes hjerte.

Poesi – om fortvilelse og glede

I poesiboken «Poesi for sjelen» tar Elisabeth for seg temaer som sorg, savn, lengsel, tap, fortvilelse og smerte, men også gleden over de gode minnene og hennes felles opplevelser fra barndommen før hennes far gikk bort.

I «Poesi fra havet», hennes andre poesisamling, skildrer hun hvilken betydning havet har hatt for henne og hennes far. Samlingen handler også om hennes egen reisen innover og hun bruker havet for å sette ord på denne indre reisen.

– Poesi er summen av ord som rommer noe større enn meg selv. Personlig føler jeg det er treenigheten med tro, håp og kjærlighet. I poesi fra havet følte jeg veldig opplevelsen av Guds nærvær. Tryggheten i det uforanderlige som gir ro og hvile, forteller Elisabeth.

Om Elisabeth Naustdal Stormark

Elisabeth er forfatter, healer, spirituell kunstner og musiker. Hele livet har hun vært følsom, og tatt inn andres energier.

Midtveis i livet presset den andre siden seg på. Naturen viste seg for henne i farger, og kom med budskap til henne. Budskapene kom i form av en kanalisering, også fra egne malerier. Ordene og budskapene ble til boken hennes «Sjelebilde» som kom ut i mai-20. I høst kom hun også ut med poesibøkene «Poesi om Havet» og «Poesi fra sjelen«.

Elisabeth har også utviklet evner innenfor healing. Hun driver nå Galleri Stormark Everything in Nature. Alle hennes malerier er malt med ting funnet i naturen.


Les mer om Elisabeth her: www.GalleriStormarkEverythinginNature.com


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>