Fantastiske og inspirerende Trude Dybendahl har tilsammen 16 år på ski landslaget og blant annet 7 verdenscup seiere under beltet. Hun forteller åpenhjertige om opp og ned turer i dette intervjuet. 

Etter at hun la ski karierren på hylla har hun jobbet i 20 år med kurs, som foredragsholder, som coach, som spirituell guide og som transformasjons lærer. 

Flow – en hellig bevissthetstilstand 

Etter en tid på landslaget fikk Trude Dybendahl en skikkelig nedtur, hun forsto at hun måtte satse 100% eller gi opp karierren. Hun valgte å satse og bestemte seg for å bli verdens beste på ski. 

Trude kom inn i det mange kaller en hellig bevissthetstilstand, nemlig flow. Det er en sterk kobling innover. Det skjedde mye rundt og inni henne i denne tiden som hun ikke skjønte så mye av da. 

Reisen etterpå har gått ut på å finne ut av hva som faktisk skjedde i denne flow perioden hvor hun tok verdenscup seier på verdenscup seier. 

Hva er det som skjer med meg?“

Før et VM opplevde hun en dyp personlig krise og hun mistet helt kontakten med sitt indre landskap. Hun var allerede da en kjent person i Norge og som alle vet, liker medier å grafse i personlige kriser. 

Trude følte seg svært sårbar og redd. Hun la seg en kveld 5 uker før VM med en sterk fortvilelse og med et rop til universet; hva er det som skjer med meg? 

Morgenen etter hadde hun en mektig drøm hun kaller en visjon. I drømmen var hun i et knøttlite, mørkt rom uten vinduer eller dører. Totalt fanget og med en forferdelig følelse.  

Hun hørte en stemme som sa at hun skulle få hjelp til å komme ut derfra. Drømmen fortsatte og spennende ting skjedde som deretter manifesterte seg i virkeligheten da hun våknet. 

Denne drømmen var nøkkelen til Trude’s videre suksess. 

Trude Dybendahl om mental trening fra et annet perspektiv 

For Trude handler mental trening om å ta et valg, man må ville gå videre og ikke henge igjen i det gamle. Den sterke drømmen hun hadde før VM satte henne tilbake i tro og tillit. Hun bare visste at dette kom til å gå veldig bra.  

Da hun var nede og prestasjonene ble deretter var hun lei seg, redd og hadde mistet troen på seg selv. Alt dette er lave energier sier Trude. Du vinner ikke VM på den måten! Vi må være der energetisk for å skape det vi virkelig vil, sier hun. 

Den feminine kraften er i tiden, forteller Trude Dybendahl

Trude’s masterklasse handler nettopp om det å åpne opp for den feminine kraften og å balansere feminin og maskulin kraft. Den mest dominante i dag er den maskuline “gjøre” kraften. Orke, stå på, kjempe, slåss, den mentale kraften.  

Den feminine kraften er “være” kraften og handler om å sanse, kjenne, føle, ha omsorg og å roe. Flere og flere har blitt klar over den feminine kraften og forstår hvor verdifull den er. 

Når disse to kreftene er i ubalanse blir det en ubalanse inne i oss også. Nøkkelen er å bringe inn den feminine kraften i eget liv sier Trude. 

Vi har skjulte ressurser 

Etter at Trude la opp for 23 år siden har hun vært nysgjerrig og fulgt sin indre kraft. Hun eier det hun deler fordi hun selv har erfart å miste den innvendige balansen flere ganger i sitt liv. Hun vil få frem at vi ikke trenger å leve så slitsomme liv med masse bekymringer. Folk vet ofte ikke hva slags ressurser de besitter kun i kraft av å være mennesker. 

I Trude Dybendahl’s masterklasse i medlemskapet deler hun flere øvelser og en del refleksjonsspørsmål. En praktisk tilnærming til hvordan vi kan jobbe med vårt indre og vår mentale kraft. 

Boken “Medaljens innside” er snart klar 

Trude kaller boken sin en selvbiografisk utviklings bok. Her deler hun mange historier fra karrieren og fra tiden etter at hun la opp. Hun gjør dette for å tydeliggjøre hva som foregår på innsiden.

Denne boken tar for seg hva energier er, hva bevissthet er, hva som er din medfødte naturlige kraft. Det å finne en indre balanse og skaperkraft. 

I dette intervjuet lærer vi blant annet om mental trening, drømmers betydning og kraft og å lytte til vårt indre. Dra nytte av Trude’s livsvisdom du også. Hun har mange gode innsikter å dele med oss.

Lær mer om Trude ved å besøke nettsiden hennes her


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>