Fembarnsmor Ragnhild Hannoschøck Vea om hvordan hun gikk fra en hektisk hverdag til å skape fokus og suksess

Hvordan kan vi ha hodet over vann i en hektisk hverdag og samtidig manifestere våre drømmer som online entreprenører?

I dette intervjuet møter jeg min kollega og “partner in crime” Ragnhild Hannoschøck Vea. I tillegg til å være webdesigner og kreativ partner i Wisdom From North, driver hun sin egen virksomhet som mentor og coach, blogger og web designer. Hun er også medeier i WP skolen, er forfatter av «Dagsplanen» og «Enkelt – fra kunstig til naturlig» og har 5 barn! Hvordan får hun til alt dette?

Jeg pleide å følge alle andres agendaer

“Det har vært en reise å komme dit jeg er nå», forteller Ragnhild. “Jeg var ekstrem. Jeg pleide å svare på kunders e-poster halv tolv på lørdagskvelden og var en som alltid fulgte etter andres agendaer”. Etter å ha luktet på murpussen til den berømte “veggen”, forstod hun at noe måtte forandres. Det som skulle endre alt for henne var “Dagsplanen” og det å finne fokus i hverdagen. Dagsplanen er en 3 måneders kalenderbok for de som vil gjøre sin idé til en suksess, og gå fra kaos til fokus. Det å ha fokus handler om så mye mer enn å gjennomføre arbeidsoppgaver, eller huke av på en liste.

Valg og verdier i en hektisk hverdag

Planlegging og gjennomførelse handler om valg, verdier, din sjels kall, og din vilje. Når du vet ditt “Hvorfor” vil ditt “Hvordan” utfolde seg, forteller Ragnhild. Det vil gi fokus også i en hektisk hverdag,

Når du er lei av kaos og ønsker mer fokus

Om du ønsker å få mer overskudd i hverdagen, og lettere omdanne dine ideer til suksess, så er denne boken for deg.

Å ha fokus handler om mer enn å gjennomføre arbeidsoppgaver.
Å gjennomføre handler om mer enn å kunne huke av på en liste.


Les alt om Dagsplanen her


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>