Intervju med Ingrid Kristiansen

I dette intervjuet besøker Jannecke Ingrid Kristiansen. Vår tidligere toppidrettsutøver med mange meritter under beltet. Ingrid forteller oss om tankens kraft, hvordan man kan nå sine mål og hvor viktig det er å ha en god selvfølelse. 

Fokus på tankens kraft gav rekorder!  

Ingrid minnes tiden hun var på topp og hvordan det aldri ble snakket om mental helse. Spesielt på 70 tallet i langrennsmiljøet.

Men i 83, etter at hun hadde fått sin sønn, ble hun mye mer bevisst dette med tankens kraft. Hun tok kontakt med Willi Railo, som den gang var guruen på mental trening, og fikk til et tett samarbeid med ham. Kort etter satte Ingrid rekord på rekord. Samarbeidet bar så til de grader frukter. 

Kropp, selvfølelse og spiseforstyrrelser 

Ingrid forteller oss at så mange som 80-90 % av hennes konkurrenter på 80 tallet hadde en eller annen form for spiseforstyrrelse. Det er selvfølgelig en fordel å være lett i skisporet og det var nok noe av grunnen til at så mange unge jenter utviklet spiseforstyrrelser. 

Tankens kraft har en utrolig innvirkning på hvordan livet ditt blir. Hvis du forteller deg selv hver kveld at du er misfornøyd med kroppen din, så når du ikke målene dine. Men har du derimot evnen til å skryte litt av deg selv og å se det positive med kroppen din, så kommer du så langt du vil. 

Noen blir redd når de hører ordene Tankens Kraft  

Ingrid holder foredraget “Tankens Kraft” for næringslivet og hun opplever at det er flere som stenger av med en gang hun begynner å snakke, fordi de blir redde.

Den gangen Ingrid samarbeidet med Willie Railo forsto hun verdien av å jobbe med hodet og tankens kraft. Han fortalte henne at hun kunne greie alt hun satte seg fore bare hun trodde på det sterkt nok. 

Vi, foreldre eller lærere har ofte satt et tak for målene våre og vi tror ikke at vi kan flytte på dette taket. Vi må jobbe for å forandre den negative programmeringen i hjernen vår sier Ingrid. 

Aktive Ingrid skriver blog  

Hun har fortsatt kontakt med mange unge idrettsutøvere og hun er opptatt av å se personen bak prestasjonen. 

Hun skriver om selvfølelse og trening og hvordan det er viktig å ha de riktige folkene rundt seg i nedgangsperioder spesielt. Det er nemlig da man virkelig trenger støtte!  


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>