Intervju med Joralf Gjerstad

Om sine åndelige gjerninger og åndens kraft i våre liv

I august i år satte jeg meg i bilen og reiste helt opp til Rørås, for å forsøke å få et intervju med Norges mest kjente healer – Snåsamannen Joralf Gjerstad. Dette har lenge vært en drøm. Da jeg hørte at Joralf nå ønsket å møte folket ved å reise fra kirke til kirke, for å snakke om de store spørsmålene, så kunne jeg ikke la sjansen gå fra meg!  

Det er en stor ære og glede å kunne dele mitt intervju med vår alles Snåsamann! 

Hilsen fra Jannecke Øinæs 

De store og viktige spørsmålene i livet

Utallige mennesker har fått hjelp av Joralf og hans synske og helbredende evner. Joralf er overbevist om at Gud hjelper han, og gir han disse kreftene. Det skal ikke stikkes under en stol at skepsisen har vært til stede. Joralf har levd et langt liv, stemplet som mirakelmann, men også bløffmaker. Utrettelig har han hjulpet tusenvis av mennesker. Nå vil han ut og snakke med så mange han kan.

Etter mange år legger Joralf Gjerstad ut på turné for å få møte folket, som han sier. Med seg har han to av sine kjæreste medspillere og venner Therese Ulvan og Øyvind Løvrød. De legger ut på en ferd fra kirke til kirke for å snakke om de store og viktige spørsmålene i livet. Overskuddet går til Gjerstadstiftelsen.  Forestillingen heter: En samtale med Joralf Gjerstad om livet, døden og håpet.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>