I dette intervjuet fra 2014 åpner Camillo Løken med historien om hvordan han ønsket å vite mer om de store spørsmålene, og spurte Universet om hjelp for å få vite mer om skapelsens mysterium. Plutselig fikk han en e-post fra en ukjent mann som forklarte i detalj skapelsens syklus, og paradokset mellom det endelige og det uendelige. Hvordan skapelsen er et paradoks. 

Lytt til podcast episoden her.

Camillo Løken er en tidligere ateist, men forstod at det finnes mer mellom himmel og jord og forlot legemiddelindustrien og begynte å dykke ned i skapelsen. Han er foredragsholder og forfatter og har blant annet skrevet en bok om skapelsens paradoks*. 

*Dette er en affiliate link

At det bevisste krever tid og rom for å skape, er en del av skapelsens paradoks

Hele skapelsens paradoks, sier Camillo kan deles opp i fem trinn, og du får høre om alle disse trinnene i denne episoden. Du har et sinn som både er ubevisst og bevisst, men bevissthet krever tid og rom så vi kan ikke være bevisste i det uendelige. 

“Universet er uendelig stort, men det har ingenting med størrelse å gjøre”

Camillo forklarer oss hvordan Universet og det uendelige ikke kan måles, altså vi vet ikke hvor stort det er. Siden vi bruker tid og rom som måleenhet kan jo faktisk ikke tid eksistere i det uendelige. Og når bevissthet krever tid og rom, kan vi altså ikke være bevisste når vi en dag er i det uendelige. Og dette er skapelsens paradoks. 

Camillo forklarer at når vi har erfart alt som skal erfares i denne verden, opplevd kjærligheten, skapt det som skal skapes, da kan det uendelige og det endelige møtes. 

Jesus sa: “i min fars hus er det mange rom”, og hva betyr det? Jo, sier Camillo, at Fars hus er det kosmiske sinnet, som er inndelt i avdelinger og dimensjoner. Og camillo snakker faktisk litt om hvordan du kan få tilgang til disse andre “rommene”, blant annet ved å gå ned i frekvens. 

Underbevisstheten er porten til det kosmiske sinn

For at vi skal kunne tiltrekke oss det vi ønsker er det ikke nok å tenke positivt og bruke bevisstheten, vi må også omprogrammere underbevisstheten. For mange er dette vanskelig, og Camillo kommer med en oppfordring til deg som ikke helt få til dette. Ta av deg på bena og gå ut i skogen sier han. Sånn kan du få den gode energien fra Moder jord og du kommer raskere ned i den rette frekvensen.

Til slutt går vi inn på hvordan vi kan være den de vi er, uten å være noen andre. Vi lever ofte det livet andre forventer av oss, men at det beste livet er der vi er tro mot oss selv, og stopper støyen fra den ytre verden sier Camillo. Så skru av radioen eller podcasten, legg vekk telefonen og lytt innover. 

I denne episoden om skapelsens paradoks får du høre mer om:

  • Hva er egentlig skapelsens paradoks
  • Er vi bevisste etter døden? 
  • For at vi skal være bevisste må det eksistere tid og rom, men det finnes også et sted vi ikke er bevisste, der hvor tid og rom ikke finnes
  • Det er viktig å jobbe med underbevisstheten for å få mindre begrensende overbevisninger som hindrer fremgang. 
  • Vi har en sjelekontrakt som ligger i aurafeltet ditt. 
  • Hvordan Camillo bevisst bruker naturen og skogen for å finne ro og tilstedeværelse istedenfor meditasjon
  • Når vi går ned i hjernebølge nivå slipper egoet taket lettere på deg og det blir blant annet lettere å tilgi. 
  • De fire S’er, som er: Stopp støyen, stillhet, scann fortiden og Støtte/support.

Mer om Camillo Løken på hans nettside som du finner her: www.camilloloken.no


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>