For 10 år siden, falt ideen ned i hodet mitt som et lynnedslag mens jeg satt på en cafe’ med pappa; hva om jeg reiser rundt og intervjuer åndelige lærere, forfattere, og visjonærer om de store spørsmålene i livet? Spol ti år frem og det er det jeg fortsatt gjør i dag. Og hva har jeg lært på veien? Det er det jeg reflekterer over i denne podcasten.

Lytt til podcast episoden her.

Følte meg uovervinnelig

Jeg kan fortsatt huske min enorme iver og lykke etter å finne noe jeg virkelig brydde meg om.
Jeg følte meg på toppen av verden (nesten litt høy). Etter år med depresjon og motgang følte jeg endelig at jeg levde mitt kall.

Min iver gjorde det enkelt. Jeg lånte pappa sitt videokamera, sendte ut e-poster til spirituelle forbilder og inviterte til intervju. Og jeg lærte meg grunnleggende tekniske ting, for å få ut videoene mine.

Jeg husker at jeg ikke engang visste at det var noe som het «abonnenter» på YouTube, så da jeg så at 40 personer fulgte kanalen, ble jeg lamslått. Wohoo! Noen ser på også. Så fint!
Nedenfor ser du et bilde jeg tok selv. Jeg kjørte ut i Sørkedalen og bare satte opp kameraet og klikket i vei. Så fri, bekymringsløs og ekstatisk.

Jannecke Øinæs i 2012

Jeg trodde denne nye høye tilstanden var «mitt nye jeg». Når jeg ser tilbake, tror jeg Universet faktisk ga meg denne følelsen, for at jeg ikke skulle tvile på mitt nyoppdagede kall.

Men denne følelsen måtte jo ta slutt, og da den gjorde det, så begynte det virkelige dype arbeidet. 😉
Både mitt indre arbeid med meg selv, der jeg stadig gikk dypere, og ikke minst arbeide med å utvikle Wisdom From North til det det er i dag, mitt heltids virke, min jobb og mitt liv.

10 år med intens læring

Jeg må si jeg er litt stolt, og ikke minst takknemlig for at Wisdom From North har vokst til det det har blitt. Det tok meg 9 år å bygge opp, før jeg kunne forlate kveldsjobben og gå for fulltid i fjor. 9 år med intens læring, vekst, møte med vakre mennesker, reiser, hardt arbeid og også oppturer og nedturer.

Wisdom From North har vokst seg fra å starte med en enkel YouTube-kanal til:

  • 2 Youtube-kanaler med over 60 000 abonnenter
  • Nettmagasin
  • 2 podcaster
  • Online medlemskap med over 300 medlemmer + 50 klasser med lærere
  • 8 nettkurs (og 4 underveis)

Hva har jeg lært gjennom disse 10 årene?

I denne episoden tar jeg deg tilbake 10 år og deler hvordan det hele startet og utviklet seg. Og det som jeg ser som en rød tråd, er at jeg fulgte hjertet mitt hele veien, selv da egoet og tvilen kom på at jeg hadde noe å komme med. Gleden i hjertet over å dele perspektiver som ga mennesker, håp, gnist og nye innsikter, trumfet all frykt om å mislykkes. Følger du hjertet, kan du aldri trå feil.

Jeg vil takke dere alle for fantastisk støtte!!
Mange av dere har fulgt videoene mine helt siden starten.❤️ Jeg er så takknemlig for det!Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>