Jane Johansen kommer fra Gratangen i Troms og brenner for samisk kultur og åndelighet. Hun er selv samisk og der hun kommer fra kalles hun en leser og en hjelper. 

Jane var et barn født med en ekstra kontakt med de overnaturlige sansene. Det hele begynte da hun som 25 åring fikk bekreftet fra en fremmed mann, det hun alltid hadde trodd. At hun skulle begynne å bruke evnene sine til hjelp for andre.

Dette intervjuet ble første gang publisert i februar 2016.

Janes evner vokser frem

Før i tiden snakket man ikke høyt om sine åndelige evner. I den samiske kulturen var det slik at man ikke skulle stille seg selv i søkelyset, men opptrå mer reservert. Den samiske åndeligheten har alltid ligget Janes hjerte nært og hun forteller at man kan oppleve enorme sjelelige møter gjennom for eksempel joikens kraft. For Jane gikk veien videre til håndspåleggelse hvor hun helbredet folks smerter og hun har alltid vært klarsynt så lenge hun kan huske.

Kraftdyr har stor betydning i samisk kultur

Jane forteller i dette intervjuet hvordan kraftdyr kan komme med advarsler og hun deler en utrolig hendelse fra sitt eget liv hvor hun fikk besøk av en fugl gjennom to hele dager. Alle kraftdyr symboliserer forskjellige ting og de kommer gjerne til deg når du utfører for eksempel en trommereise eller en healing. Jane møter ofte sine kraftdyr når hun utfører healinger og de hjelper henne der hun trenger det mest.

Se intervjuet for å høre mer fra Jane om hennes liv og vei gjennom samisk kultur og åndelighet.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>