Marianne Behn rosenterapeut, veileder, driver hun Krystallakademiet og har skrevet boken Hjertebank*.  I dette intervjuet fra 2015 snakker Jannecke og Marianne om blant annet rosenterapi, reiser til andre dimensjoner og Mariannes fascinasjon for krystaller.

Lytt til podcast episoden her.

Livet er en illusjon 

Marianne forteller oss om tiden etter hennes datter Anja’s ankomst. Hun ligger og hviler sammen med barna en ettermiddag og plutselig hører hun en tone som fører henne inn i en meditativ tilstand. 

Hun forlater kroppen sin på en reise til fremmede dimensjoner der hun opplever sanseinntrykk så sterke og overveldende at livet vi lever på jorden fortoner seg som en illusjon.

Nær døden-opplevelse 

Marianne var bare 18 måneder da hun hadde en nær døden-opplevelse. Hun har gjenkalt disse minnene i terapi og har bearbeidet traumet som oppsto den gangen. 

I terapi kom hun inn i en tilstand hvor hun begynte å hyperventilere og så seg selv ligge i en sykehusseng som lite barn. Marianne vet at etter denne nær døden-opplevelsen fikk hun evner til å se ting andre ikke kunne se.

Rosenterapi – om de fortrengte følelsene

Mens Marianne studerte dans og bevegelse oppdaget hun at etter å ha beveget seg mye til musikk kunne både hun og medstudentene begynne å gråte. Hun skjønte at smerter måtte være stivnet gråt som til syvende og sist er følelser man har fortrengt.  

Rosenterapi tar for seg de fortrengte følelsene og jobber utifra at spent muskulatur inneholder akkurat det.

Opphavet til rosenterapi 

Marion Rosen var jødinne og måtte flykte under andre verdenskrig. Hun strevde med alvorlig hodepine og ble av sine foreldre sent til en av Carl Gustav Jung’s medarbeidere som drev innenfor psykoterapi.  

Han lærte henne hvor viktig pust og berøring er og hvordan det kan helbrede traumer. Marion forsto at de fortrengte følelsene lå i spent muskulatur.  

Etter endt fysioterapi utdannelse og arbeid med egne pasienter utviklet Marion Rosenmetoden.

Krystaller har sin egen frekvens

Allerede som barn var Marianne fascinert av stener og krystaller. Hun forklarer at krystaller har sin egen frekvens og kan åpne opp den delen i oss som vibrerer på samme nivå.  

Man kan holde stenen i hånden, meditere med den, ha den i lommen, hva som enn måtte føles naturlig for deg, forteller hun. 

Wisdom From North samarbeider med The Feel Good Shop* som selger vakre krystaller.

krystall kit fullmåne
Aventurin krystall
krystall kit

Lenker & Ressurser

Marianne Behns nettside
Boken Hjertebank*
Krystaller hos The Feel Good Shop*

*Dette er affiliate lenker


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>