Møt fantastiske Iisa Mari Persen fra Kjøllefjord i Finnmark!  I dette intervjuet snakker vi om hvordan alt kan transformeres. Hun forteller oss om sitt utrolig liv med mange opp og ned turer, om hvordan hun jobbet med sin uhelbredelige kreft og hvordan hun forandret sitt liv radikalt for å bli frisk.

Nå lever hun det gode liv og har blant annet et senter på Tjeldøya slott hvor hun driver kursvirksomhet. Hun holder også online kurs og har mange andre jern i ilden. 

Konkursen – starten på en transformasjon

Som ung startet Iisa firma og satset alt hun hadde på det, resultatet ble konkurs og en beksvart tid fulgte hvor hun tenkte på å ta sitt eget liv. Tilslutt ble hun innlagt på akuttpsykiatrisk avdeling. 

Etter denne opplevelsen begynte hun å trene på å være lykkelig uten penger. Iisa øvde på å skape og å finne gleden inne i seg selv på tross av en vanskelig økonomi. 

Livet begynte å bli bra igjen, men så… 

Da alt begynte å ta seg opp og Iisa skapte seg en jobb som foredragsholder, fikk hun beskjed om at hun hadde uhelbredelig kreft. Hun ble fortalt at hun i verste fall kun hadde 6 måneder igjen å leve. 

Der og da bestemte hun seg for at døden ikke skulle ta henne. Hun ville leve! Iisa tok fatt på å jobbe med energiene sine for å se hva hun selv kunne gjøre med kreften i kroppen. 

Vi må inn i kjærligheten – da kan alt transformeres

Måten Iisa jobbet med kreften på, var ved å sende svulstene kjærlighet gjennom meditasjon og å åpne seg for kjærligheten.  

Hvis vi virkelig går inn i kjærligheten og gir slipp på det vi ikke lenger trenger, så kan alt transformeres ifølge Iisa. Hun opplever seg selv som en kanal hvor kjærligheten strømmer fritt. Denne kraften kan være med på å etablere nye, friske energier hos folk. 

Healing og kjærlighet – vi kan velge oss en ny historie

Iisa oppdaget healing kraften i seg selv under et besøk hos en venn. Han er selv en meget dyktig sjaman og Iisa fikk overvære en healing han ga til en kunde.  

Da timen begynte kjente hun kjærlighetskraften strømme gjennom hele kroppen og der og da ble hun spontant med på å gi kunden healing. 

I dette intervjuet lærer vi om hvordan vi selv tar valget om en ny historie. Mange sitter fast i sine gamle mønstre og energier, men det handler om å velge å stoppe den loopen, jobbe med energiene sine og så velge en ny historie, en ny retning. Det er dette Iisa så direkte og lettfattelig forklarer oss.

Aktiver DIN nye historie

Lære å gi slipp på den gamle historien en gang for alle i dette gratis webinaret med Iisa. Oppdage hvordan du kan definere og designe den nye historien og lær flere av Iisa sine manifesteringsmetoder.

Manifester et magisk liv

manifester et magisk liv

Bli med på online kurs med Iisa her >>

Skap et liv der du lever i kjærlighet innenfra og ut. Et liv der du manifesterer drømmelivet. Et liv der du oppnår dine mål med letthet og glede og lever i det rette energifeltet der alt kommer til deg. 

Være med å bidra til å skape den nye verden.

Motta informasjon fra universet om dine neste rette steg, og at den spirituelle delen av deg smelter sammen med resten av livet ditt slik at du kan leve med en total indre ro. 

Skap et liv der du endrer, transformerer og oppgraderer alle «de fire store» områdene i ditt liv; kjærlighet, økonomi, helse og karriere.

Alt dette er mulig når du lærer å transformere livet ditt ved hjelp av energiarbeid og kjærlighet!

Lenker og ressurser

Aktiver din nye historie – gratis webinar
Manifester et magisk liv kurset


Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>