Bli kjent med den fantastiske Iisa Mari Persen fra Kjøllefjord i Finnmark! I dette intervjuet utforsker vi ideen om at alt kan transformeres. Hun deler med oss sitt utrolige liv, preget av opp- og nedturer, og hvordan hun taklet sin uhelbredelige kreft ved å gjøre radikale endringer for å oppnå helbredelse.

Lytt til podcast episoden her.

Konkursen – En Begynnelse på Transformasjonen

Som ung startet Iisa sitt eget firma og satset alt. Dessverre endte det i konkurs, og hun opplevde en mørk periode hvor tankene om å avslutte sitt eget liv streifet henne. Til slutt ble hun innlagt på akuttpsykiatrisk avdeling.

Etter denne tøffe perioden begynte Iisa å trene på å finne lykke uten penger. Hun utfordret seg selv til å skape glede innenfra, til tross for økonomiske utfordringer.

Livet ble gradvis bedre, men så kom sjokket… Akkurat da ting begynte å lysne, og Iisa etablerte seg som foredragsholder, fikk hun beskjed om at hun hadde uhelbredelig kreft. Legene ga henne et dystert scenario med kun seks måneder igjen å leve.

I det øyeblikket bestemte hun seg: Døden skulle ikke få henne. Hun valgte å leve! Iisa begynte å utforske hvordan hun kunne påvirke kreften gjennom arbeid med egne energier.

Tre inn i Kjærligheten – Transformasjonens Nøkkel

Iisa møtte utfordringen ved å sende kjærlighet til svulstene gjennom meditasjon og ved å åpne seg for kjærligheten.

Ifølge Iisa kan alt transformeres når vi virkelig omfavner kjærligheten, slipper tak i det vi ikke lenger trenger, og åpner oss for nye muligheter. Hun ser på seg selv som en kanal der kjærligheten strømmer fritt. Denne kraften kan bidra til å skape friske energier hos andre.

Healing og Kjærlighet – Valget om en Ny Historie

I løpet av et besøk hos en dyktig sjamanisk venn, oppdaget Iisa helbredelseskraften i seg selv. Hun fikk være vitne til en healingøkt han utførte for en klient.

Under timen kjente hun kjærlighetskraften strømme gjennom hele kroppen, og spontant ble hun med på å gi healing til klienten.

Dette intervjuet lærer oss hvordan vi kan ta valget om en ny historie. Mange sitter fast i gamle mønstre og energier, men det handler om å bryte ut av denne sirkelen, jobbe med egne energier og velge en ny retning. Iisa forklarer dette direkte og lettfattelig, og vi inviteres til å åpne våre hjerter for transformasjon gjennom kjærlighet og healing.

Aktiver DIN nye historie

aktiver din nye historie

Lær av Iisa Persen hvordan du kan skape en ny historie gjennom energiarbeid i dette gratis webinaret. Er du overklar for å skape en ny historie i livet ditt – da er dette webinaret for deg!

Lenker og ressurser

Aktiver din nye historie – gratis webinar
Manifester et magisk liv kurset


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>