Helén hadde flere utfordrende opplevelser med den andre siden, før hun fant Reiki som sitt energiverktøy. I dette intervjuet forteller hun om veien til Reiki og hvordan det måtte en skikkelig vekker til før hun forsto at hun trengte et verktøy til å hjelpe seg i møte med den andre siden.

Helén R Løddesøl er Reikimester, energi-intuitiv og nå også masterklasse lærer i Wisdom From North Medlemskap.

En barndom i fantasiens verden

Mens jevnaldrende lekte med hverandre var Heléns barndom preget av fantasi og naturopplevelser. Hennes venner var mange, men ikke av den typen alle kunne se. De var naturvesener, alver, feer eller andre som dukket opp rundt henne. Hun hadde et rikt indre liv og var et ganske bekymringsløst barn.

På ungdomsskolen lukket Helén igjen for den andre siden og sluttet å se vesenene rundt seg, men som voksen, da evnene kom tilbake, hadde hun flere ubehagelige møter med den andre siden før hun forsto at hun måtte finne et verktøy for å ta grep om opplevelsene sine. Reiki ble det energiverktøyet hun trengte for å mestre sin spirituelle side.

Hvorfor trenger vi det energiverktøyet Reiki er?

Vi kommer til jorden med noen oppgaver vi skal løse og noen ting vi skal lære i følge Helén. Hun mener at vi alle har flere liv og at vi har celleminner fra tidligere levde liv som påvirker oss i våre fremtidige liv. Vi har også aspekter ved oss selv som vi skal heale og løse opp i. 

Reiki – et verktøy i kunsten å leve

Lær om Reiki

Helén er i stand til å se energien som løper i mennesket og hun forteller at hun opplever ubearbeidede følelser som “tover” eller “knuter” på energitrådene hvor energien ikke får løpe fritt i kroppen vår. Vi får det bedre, forteller hun, når vi løser opp i disse knutene og healer dem, slik at energien får fri flyt. Du kan bruke Reiki på deg selv til å heale steder i kroppen hvor du føler at energien ikke flyter fritt. Dette forklarer Helén i detalj i sin klasse i Wisdom From North Medlemskap. Du får også oppleve Heléns energiarbeid og å bli innviet til Reiki nivå 1 gjennom denne klassen. Reiki energien blir værende i en stund, men for å få Reiki for livet, må man ha 4 innvielser. Dette gjøres med en reikimester på seminar, og seminarer finnes over hele verden.

Lenker & Ressurser

Helén R. Løddesøl sin nettside
Wisdom From North Medlemskap


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>