Intervju med bestselgende forfatter Lene Sofie Arnesen om hemmeligheten bak sunn selvfølelse

I dette intervjuet møter jeg Lene Sofie Arnesen, gestalt terapeuten som har skrevet bestselger boken «Positive tanker er bullshit, hemmeligheten bak sunn selvfølelse».

Er positive tanker bare bullshit?

Lene Sofie brenner for at vi skal omfavne både negative og positive følelser, og tar i boken et oppgjør med tenk-positiv trenden. Om du undertrykker vonde følelser, vil kroppen gi brutalt beskjed, sier Lene Sofie.

I denne samtalen deler Lene Sofie raust om sin egen mobbehistorie, om hvordan hun tiltrakk seg mannen i sitt liv først da hun begynte å elske seg selv, og hvordan du også kan trene din egen selvfølelse. Les mer om boken her:

Om boken: «Positive tanker er bullshit»

Lene Sofie har utviklet bildet om «psykiske muskler» som hjelper deg å se hvordan du kan akseptere den sårbare siden ved deg selv. 

Dette bildet er en rød tråd i boka, der du ser verdien i å styrke dine psykiske muskler for å få en sunn selvfølelse. Ved å styrke dine psykiske muskler blir du mer robust og tilstedeværende i ditt liv, mener Lene Sofie.  

I boken deler hun på en enkel og nær måte flere lærerike terapi-historier om mennesker som utad virker sterke og som lenge har prøvd å håndtere sine vonde følelser og tunge tanker på egenhånd. Sammen med terapeuten Lene Sofie får de hjelp til å bli kjent med sine sårbare sider. 

Finn boken her

Om Lene Sofie Arnesen

Lene Sofie er gestaltterapeut. I 2008 åpnet hun terapipraksisen Hverdagsterapeuten. Gjennom individuell terapi og parterapi hjalp hun andre som var sterke, slik som henne, med å tørre å kontakte de vonde følelsene og behovene de hadde. Hun hjalp de med å bygge en sunn selvfølelse.

De siste årene har hun utviklet en onlinebedrift som heter lenesofie.no. Ved siden av terapisamtaler tilbyr hun nettkurs og en medlemsportal, “Burde-Bertene”, som hjelper kvinner å gå fra å være sin verste kritiker til å bli sin beste venn.

Boken “Positive tanker er bullshit” er inspirert av flere års terapipraksis og er solgt i 10.000 eksemplarer i 2020 på eget forlag. I sommer havnet den på flere bestselgerlister.

Framover satser hun fullt på online og forfatterskap, og lukket døren til hennes terapirom desember 2020.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>