Intervju med Kristin Flood

I dette intervjuet med journalist og forfatter  Kristin Flood, utforsker vi temaene nærvær, sabotørstemmen og personlige erfaringer med meditasjon. Kristin har gitt ut boken Nærvær, hvordan jeg fant min indre hvileplass*, og deler sine tanker og opplevelser med oss om nettopp dette med nærvær.

Lytt til podcast episoden her.

Kristin Flood er en erfaren journalist som har jobbet i norsk presse i over 25 år. Hun har en unik bakgrunn med en norsk far og italiensk mor, og har også tilbrakt mye tid i Italia som frilansjournalist. I løpet av sin karriere har hun skrevet flere bøker om personlig utvikling og utforsket ulike aspekter av menneskets indre liv.

Det sentrale med begrepet nærvær

Nærvær er et sentralt tema i Kristins bok. Nærvær handler om å være tilstede i øyeblikket, å være oppmerksom på det som skjer rundt deg og i deg selv. Det handler om å være i kontakt med dine tanker, følelser og kropp, uten å dømme eller analysere. Nærvær gir en følelse av indre ro og tilfredshet.

Sabotørstemmen er et begrep som ofte nevnes i sammenheng med personlig utvikling og selvutforskning. Kristin forklarer sabotørstemmen som den indre kritiske stemmen som ofte prøver å begrense oss og holde oss tilbake. Sabotørstemmen er den delen av oss som tviler, som sier at vi ikke er gode nok eller at vi ikke vil klare det vi ønsker å oppnå. Den prøver å beskytte oss, men den kan også begrense oss og hindre oss i å vokse og utforske vårt fulle potensiale.

Meditasjon – et verktøy for å håndtere sabotøren

Gjennom vår samtale deler Kristin sine personlige erfaringer med meditasjon og hvordan det har påvirket hennes nærvær og evne til å håndtere sabotørstemmen.
Meditasjon kan hjelpe deg med å styrke din oppmerksomhet og bevissthet, slik at du kan gjenkjenne sabotørstemmen og ikke bli fanget av den. Gjennom meditasjon kan du lære å observere tanker og følelser uten å bli identifisert med dem. Det gir rom for refleksjon og valg.

Kristin Flood er en av lærerne i Wisdom From North medlemskap der hun underviser i klasse “Når meditasjon går dypere”. 

Lenker og ressurser

Kristin Floods nettside
Boken «Nærvær, hvordan jeg fant min indre hvileplass»*
Wisdom From North medlemskap

*Dette er en affiliate lenke


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>