I dette intervjuet møter jeg hypnoterapeut Kirsten Topp, og utforsker hypnoterapi, hypnose og hvordan negative ånder og energier kan påvirke oss. Kirsten driver Topp hypnoterapi og deler sin innsikt og erfaringer om emnet.

Lytt til podcast episoden her.

Hva er forskjellen på hypnose og transe?

Kirsten påpeker at vi faktisk befinner oss i en mild transe 90% av tiden, enten det er når vi er i autopilot eller i følelsesmessige tilstander. Hun forklarer at hypnose innebærer økt mottakelighet, og adskiller seg fra transe ved at man i en transe ikke nødvendigvis er mottakelig for impulser. Likevel er de to tilstandene nært knyttet sammen, understreker hun.

I løpet av intervjuet diskuterer vi hva hypnose er, samt hvorfor hypnoterapi er en så effektiv behandlingsform. Kirsten behandler personer med ulike problemer som angst, lav selvfølelse, fobier, avhengigheter og ønske om å endre negative tankemønstre.

Mange har en skjev oppfatning av hypnose på grunn av hypnotiske show på TV, men det er viktig å huske at deltakerne frivillig har sagt ja til å være med. Uansett er man alltid i kontroll, forsikrer Kirsten.

Erfaring med «klebesjeler»

Kirsten deler også sin erfaring med at enkelte klienter opplever å ha «klebesjeler» knyttet til seg. Disse sjelene er ånder som er fanget på jordplan og som tapper oss for energi. Hun sammenligner dette med filmen «Ghost» og påpeker at disse sjelene kan skape mye trøbbel hvis de blir værende rundt oss. «There is no thing as a happy ghost,» sier hun og påpeker at de alltid tapper energi fra oss. Kirsten forteller at når pasienter opplever å ha klebesjeler, sender hun dem inn i lyset. Mange klienter har opplevd at situasjonene de har slitt med, har endret seg totalt etterpå.

Vi diskuterer også hvorfor vi tiltrekker oss disse «klebeåndene». Rus, sårbarhet og traumatiske hendelser kan gjøre oss mer utsatt. Videre utforsker vi hvordan vi kan beskytte oss selv mot disse energiene og oppnå spirituell immunitet.

Hypnoterapi – et verktøy for å gjenvinne kontrollen over livet ditt

Hypnoterapi hjelper deg med å gjenvinne kontrollen over livet ditt, sier Kirsten. Sammen finner vi roten til problemene du sliter med.

Kirsten tilbyr også en utdannelse hvor du kan bli hypnoterapeut. Du kan lese mer om det på hennes nettside.

Intervjuet med Kirsten Topp gir oss en innsikt i hypnose og hypnoterapi som en effektiv behandlingsmetode, samtidig som det utforsker fenomenet med negative energier og hvordan vi kan beskytte oss selv. Det er en påminnelse om at vi har kontrollen over våre egne liv og at det finnes verktøy.

Lenker og ressurser

Kirsten Topps nettside
Om hypnoterapeut utdannelsen


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>