Intervju med Ellen Vahr

I samtale med Ellen Vahr om hennes nye bok «Gaven»- en roman om Norges mest kjente kloke kone Anne Brannfjell

Ellen Vahr er forfatter og profesjonell coach. Hun er utdannet ved Copenhagen Business School og har over 20 års erfaring fra næringslivet før hun valgte å følge drømmen om å jobbe med mennesker og skrive bøker.

De siste ti årene har hun drevet inspirasjonssenteret Villa Hvalstad på Hvalstadåsen i Asker og er i tillegg en aktiv foredragsholder. Ellen har skrevet inspirasjonsbøkene Drømmekraft (Gyldendal 2011) og Våg Livet (Gyldendal 2013). Gaven (Aschehoug 2016) er hennes første roman og bygger på livet til hennes egen tipptippoldemor Anne Brannfjell, Norges mest kjente kloke kone. Romanen handler om Annes kamp for å finne sin egen vei – og å våge å gå den. Det er en historie om dyp fattigdom, svik og krenkelser, men det er også en kjærlighetshistorie om mot, håp og om å finne veien hjem. For Gaven ble Ellen Vahr nominert til Bokhandlerprisen 2016.

Ellen skriver nå på sin neste roman. Du kan lese mer om henne på www.ellenvahr.no


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>