Intervju med filmskaper Terje Toftenes

Hva ligger bak det mysteriet vi alle er en del av? Hva skaper spiren til liv?

Hva er det i deg som observerer tankene, følelsene og opplevelsene dine? Hva er bevissthet? Hva skjer når jeg dør? Hva er virkeligheten sin sanne natur? Naturvitenskapen kan ikke svare, religionene har sine modeller, men hva er sannheten?

Den aller fremste fysikken kaster i dag et helt nytt lys på disse spørsmålene, som åpner for en annerledes forståelse av vårt univers – fra den minste kvantepartikkel til den største galakse.
En radikal vitenskapelig modell som markerer et fundamentalt paradigmeskifte, med slående likhetstrekk til urgammel esoterisk viten.

Filmen «Bevissthetens kreative spill» er produsert av Terje Toftenes og Ragnhild Løken Toftenes fra New Paradigm Films og inviterer til et grensesprengende møte med fremstående forskere, filosofer, biologer, leger, kvantefysikere og mennesker med spesielle evner og opplevelser, som tegner et ganske annerledes bilde av vår virkelighet og hvem vi egentlig er.

Lenker og ressurser

Terje Toftenes sin nettside


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>