Intervju med lege Cecilie Foss

Helsen er viktig for vår evne til manifestasjon

I denne samtalen møter Jannecke lege og livsveileder Cecilie Foss i samtale om manifestasjon. Cecilie mener vi manifesterer perfekt hele tiden, men vi manifesterer ikke nødvendigvis det vi vil ha. For henne handler manifestasjon om å vibrere på linje med det vi ønsker. Den vibrasjonen eller frekvensen vi har, bestemmes av 3 ting;

  • Vibrasjonen i kroppen vår, altså det vi spiser, tenker og føler.
  • Det vi omgir kroppen vår med som andre mennesker, klær og kjemikaler.
  • Det vi gjør (handlinger).

Det vil si at helsen vår er en utrolig viktig del av vår evne til manifestasjon. Om du ikke orker å ta handling, manifesterer du ikke. Om du konstante gjør valg som går mot deg selv, fører dette ofte til dårlig helse.

Cecilie mener vi kommer i best flyt når sinn, kropp og sjel er på linje eller aligned som det heter på engelsk.

Om Cecilie Foss

Cecilie Foss er lege og veileder. Hun utreder og behandler de som gjerne har mange plager på en gang og som er motivert til å gjøre en innsats for å bli bedre. Cecilie har spesielt mye erfaring med de som er utmattet, har mageplager, lavt stoffskifte eller som ingen vet hva feiler.

Cecilie er utdannet lege fra Det medisinske Fakultet ved Universitetet i Oslo og ble uteksaminert i 2009. Etter en langvarig sykdomsperiode ble hun selv utfordret til å tenke nytt om hvordan helse og sykdom henger sammen og på hvilke måter man kan og bør forebygge sykdom.

https://livetskraft.no/


* Wisdom From North er med i markedsføringen av Cecilie Foss sin virksomhet gjennom dette intervjuet.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>