Intervju med Øystein Rabbe

I dette intervjuet fra Body Mind Spirit Festivalen 2019, møter Jannecke Øinæs podcast-vert og filmfotograf Øystein Rabbe som forteller om hvordan han våknet, da han fikk et sammenbrudd. Kunne det være at et sammenbrudd kan føre til et gjennombrutt? At dette egentlig var det beste som hadde hendt ham?

Om Øystein Rabbe

Allerede i tenårene visste Øystein at Film og TV var noe han ville jobbe med. Dit kom han veldig fort. Dette førte til at han allerede i 20-årene ble utbrent og endte opp i en personlig krise. Hele fokuset hans var å bygge noe som skulle få verden til å se han var god nok. Han hadde bygget et firma og var på utsiden “vellykket.” 
På innsiden begynte han å innse at han ante ikke hvem han var eller hva han egentlig ville.

Dette begynte hans indre reise for å finne ut hvem han er og hvorfor han ville jobbe med det han jobbet med. 

I dag er Øystein en aktiv blogger og er også podcast vert i (U)endelig sammen med Ulf Tønder Flittig og i The WakeUp Show.
www.øysteinrabbe.no

When you think you have reached further than most, it hurts realising you have never been further away from who you truly are.
The fortunate thing about life is that it is never too late to come home.

Øystein Rabbe

Teksten over er hentet fra Øystein sin artikkel «I didn’t know I was sleeping, until this happened«

https://wisdomfromnorth.com/i-didnt-know-i-was-sleeping-until-this-happened/

Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>