Intervju med forfatter Grethe Holtan

Hva er intuisjon?

Hva er intuisjon? Finnes det fallgruver når det kommer til å tolke våre egen intuisjon? Og kan vi egentlig stole på vår egen intuisjon i kjærlighet og i søker etter kjæreste?

I dette intervjuet fra Body Mind Spirit Festivalen møter Jannecke Grethe Holtan som har studert intuisjon og emosjonell intelligens i en årrekke. I følge Grethe finnes det feilkilder i vår tolkning av intuisjon, som for eksempelvis ubevisste mønstre eller emosjonelle mønstre som utkonkurrerer den reelle intuisjonen.

Om Grethe Holtan

Grethe Holtan er forfatter av boken Intuisjon og har drevet Intuisjonsskolen siden år 2000. Grethe er utdannet MBM (Master of Business and Marketing) fra Handelshøyskolen BI i Oslo og har 22 credits fra Jung Institute i Zurick i Sveits innen personligheter og psykoanalyse. Hun har gitt ut bok om intuisjon og har deltatt i utallige tv-og radioprogrammer, magasiner, aviser og nettsteder.

Grethe har utviklet en egen metode for å tolke eller forstå hva intuisjon forsøker å fortelle oss og hvordan den kan følges på egne premisser. Intuisjonsskolen tilbyr coaching utdanning og kortere kurs innen intuisjon, kroppsspråk, kommunikasjon, ledelse, relasjoner og emosjonelle prosesser. Les mer på  www.intuisjonsskolen.no


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>