Anne Jørgensen er utdannet Psykoterapaut og Kroppsterapaut. Hun grunnla “Lifeprocess” i 1986 og er lidenskapelig opptatt av at vi kan leve et ekstraordinært liv.

Å leve et ekstraordinært liv er for Anne det at vi følger vår egen indre vei. Vi blir så lett fanget inn i hamsterhjulet av gjøremål i hverdagen og man mister seg selv.
Still deg selv dette spørsmålet; hva er min dypeste hensikt? Og så følger du dette. Det er avgjørende for at livet skal bli ekstraordinært.

Drømmer har vi jo alle sammen, men det å følge og å gjennomføre er avgjørende.

“To-Do” listen er ekstremt lang

Hvordan har du funnet nøkkelen til å leve et slikt liv? spør Jannecke. -Ingenting skjer over natten, det er en prosess og frihet i dette og jeg føler at jeg går på den veien som er sendt til meg.

Vi har alle forskjellige veier å gå i livet og vi kan styrke hverandre i det valget vi tar.

Anne jobber med par, coaching og spirituell veiledning og når hun får en ny klient som sitter fast i jobb eller forhold, starter hun med å få vedkommende til å tune inn og å finne den stemmen som taler inne i en. Hva er det egentlig som betyr noe for meg? Mange hun jobber med ønsker seg frihet og selvtillit og det er derfor de kommer til Anne.

La kroppen veilede deg for å leve et ekstraordinært liv

Det å lytte til kroppen vår og gi den rom og tid til å gjøre det den så gjerne vil er så viktig!

Det er her hemmeligheten til å leve et ekstraordinært liv ligger. Kroppen vil så gjerne veilede oss. 

Anne forteller oss at i spiritualiteten må vi jobbe med kroppen fordi de fleste av oss har lært å være i hodet og har koblet kroppen av. Vi må møte og føle følelsene våre på en god måte. Vi skal kjenne etter hvilke fysiske ting som skjer inne i kroppen når følelsene oppstår. Følelsen som blir møtt uten å analysere eller dømme vil oppløse seg, den vil forsvinne fra kroppen, forklarer hun. 

Min familie var dysfunksjonell

Anne vokste opp i en familie hvor man aldri tok følelsene sine på alvor. Som voksen skjønte hun at noe var galt i kroppen, men hun visste ikke hva. Som 22 åring begynte hun å meditere, men fikk det ikke riktig til. Hun følte hun manglet veiledning og begynte i terapi. 

Dette var begynnelsen på en lang reise innover. Anne’s erfaring er at hvis meditasjon skal virke, må man ha evnen til å virkelig kunne synke inn i seg selv. Hvis man har mange undertrykkede følelser svever man på en måte over jorden og mangler jording og tyngde.

Jording trenger vi for å kunne transformere oss, forklarer hun.

Anne elsker å jobbe i grupper og arrangerer ofte  retreats for å blant annet lære bort hvordan man lever et ekstraordinært liv. Hun har et stort fokus på kroppen og hennes budskap er at vi skal ta oss mer tid til å lytte til kroppen vår.

I dette intervjuet forstår vi hvor viktig det er å ta følelsene våre på alvor hvis vi vil leve et ekstra ordinært liv. 

Du kan finne mer om Anne Jørgensen på hennes nettside lifeprocess.dk


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>