Intervju med Vibecke Garnaas om å mestre sitt kall og om kanaliserte budskap

Mange kjenner sikkert Vibecke Garnaas fra Farmen deltaker på TV2 i 2019 eller Den Sjette sans. Fra tidlig barndom har Vibecke hatt en evne til å kommunisere med energier fra andre dimensjoner, kanaliserte budskap. I voksen alder har hun tillatt disse å tale gjennom seg. I dette intervjuet snakker vi blant annet om hvordan det ikke alltid har vært lett å være i rampelyset og samtidig stå i sin egen sannhet om hva hun tror på og hvilke evner hun har.

Vibeckes hjerte brenner for å bistå mennesker til å oppnå kontakt med egen sjel. På den måten kan vi få erfare universell kraft gjennom å løfte vår egen frekvens. Vibecke kanaliserer Zarius og det syvende rådet. Dette rådet forteller henne at vi nå er på vei inn i samhørighetens tid. I denne tiden er det spesielt viktig at flere våkner opp og er sann mot sin livsoppgave, samt lærer seg å mestre den. https://www.atgacademy.no/

Hvordan kan vi mestre vårt kall?

Wisdom From North er meget stolte over å ha Vibecke med på laget som en av våre «masterclass»-lærere i Wisdom From North Membership.

I klassen: Mastering Your Soul’s Calling, deler Vibecke de syv prinsippene hun har kanalisert gjennom Rådet. Hun deler med oss hvordan vi kan ta ansvar for vår livsoppgave. Med i klassen får du også en hjertemeditasjon og en pdf med oppgaver som vil støtte deg videre. Klassen er på engelsk, og med norsk undertekst.

Få tilgang til Vibeckes klasse her, ved å bli medlem i dag.


Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>